Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

2007.gada C-klase (W204)

26. Janvāris 2007, 16:18

Būtu labi, ja kāds ievietotu rakstu par C-klasi, savādāk muļķīgi sanāk, ka mums nekā nav, kamēr bmwpower.lv raksts par C-klasi stāv titullapā....

2007.gada C-klase (W204)

27. Janvāris 2007, 11:07

Nu tā kungi ļaušos bišku pakomentēt!!
Atstāstīsu to cilvēku teikto kas redzējuši auto dzīvē un braukuši ar to!!
Tātad dzivē auto tiešām ir ļoti glīts un to var dēvēt par mazo S.kl bet ir bet šoreiz MB ir drusku nolaidis greizi ar salona apdari!!!
Pirmo reizi var teikt ,ka salonā ir daudz plastmasas un ja mēs paskatamies bildē mēs redzam ,ka radio vadība ir no neraksturīgas plastmasas!!Pie tam bilēs jau ir tās labākas auto versijas tad Classic versijaa tas bus vēl drusku bēdīgāk!!!
Bet vis pārējais ir ļoti labi!!
Pat dotajā brīdi cena izskatās ,ka arī būs ok!!Vācijā sākšoties apmeram no 30.t EUR!!
Nu tāds ir man komentārs :D

2007.gada C-klase (W204)

27. Janvāris 2007, 19:40

Tikko jau rakstīju, ka sola cenu no EUR 29,988. Salonu kopumā redzējis neesmu, bet to, ko esmu -- arī izteicos, ka šo to tīri organizatoriski plānošanas, rasēšanas un visās pārējās radīšanas stadijās uzlabojot, no šī paša auto par to pašu cenu varēja dabūt labāku rezultātu, jo jau ir skaidrs, kas jāuzlabo ražošanā. Vai tas ietekmēs kopējo kvalitāti -- nezinu.

2007.gada C-klase (W204)

21. Februāris 2007, 00:07

http://dcs3.ddd.de/w204/index.swf?l=de&c=de

2007.gada C-klase (W204)

21. Februāris 2007, 09:13

Man liekas, ka redzēju pirms trīs dienām Bolderājā jauno C-klasi.

2007.gada C-klase (W204)

21. Februāris 2007, 09:16

traks vai ?

P.S. jāatzistas, es ar viendien redzēju it kā, vēl nodomāju, ka man jau rādās.....

2007.gada C-klase (W204)

21. Februāris 2007, 11:01

Jaatzīst ka radio vadība mazliet opel atgādina lai cik skumji tas nebūtu!

2007.gada C-klase (W204)

21. Februāris 2007, 11:22

Nu nau ,nau viņas vēl latvijā :)

2007.gada C-klase (W204)

21. Februāris 2007, 14:49

[user]5591|kabuki|[/user]Nu nau ,nau viņas vēl latvijā :)

Tiešām nav, jo vēl neviens nav pārdots nevienai privātpersonai ne Latvijā, ne kur ārzemēs. Dažas uz ielām var veikties redzēt Vācijā, bet ar uzrakstu, ka tās ir Daimler-Chrysler koncerna īpašumā.

2007.gada C-klase (W204)

27. Februāris 2007, 11:16

Savulaik piesolīju līdzīgi kā par W211 ar jauno feisliftu uzrakstīt mazu komentāru arī par jauno C-klasi W204. Tas izrādījās mazliet sarežģītāk, jo, lai objektīvi izteiktos, vajag tādam pasēdēt pie stūres un izbraukt vairāk kā ap kvartālu. Subjektīvās domās var padalīties tik un tā.

Vizuāli auto šķiet gājis lielu soli uz priekšu un rada tādu pašu iespaidu kā mazliet vecāka E-klase – tāds nopietns un cienījams auto, ne vairs „mazliet lētāks Mercedes” par pārējiem. Es teiktu, ka līdzīgi kā VW Golfs ir pakāpies sajūtās līdz Passat statusam, tā šoreiz to gan iekšēji, gan ārēji ir izdarījusi C-klase. Mercedes patiesībā ļoti cer, ka arī tehniski un kvalitatīvi šis būs solis uz priekšu par spīti tam, ka ar auto centās un ir izdevies saglabāt iepriekšējā modeļa cenu. To, kā būs realitātē, varēsim redzēt tikai ar laiku. Kopumā ir mēģināts ietaupīt uz dažādiem elementiem, bet ļoti cenšoties saglabāt gan vizuālo, gan tehnisko kvalitāti un ļoti gribētos domāt, ka tas būs izdevies. Īstais pārbaužu poligons ir mūsu ceļi un laika apstākļi, kur C-klases vienmēr ir mazliet atpalikušas no E-klasēm servisa apmeklējumu un izmaksu ziņā, Vācijā tas ir mazliet citādi un tur abi auto ir vienlīdz labi. Tā kā tad jau redzēsim, kā pie mums klāsies jaunajai C-klasei – vai gaidītie uzlabojumi būs izdevušies, vai jāgaida līdz nākamajai reizei. Būtu pielicis kādu paša uzņemtu fotogrāfiju, bet sanācis brāķis un nav man ko parādīt.
Tēma slēgta