Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Mercedes McLaren Latvijā ???

30. Septembris 2005, 17:15

džeks, džeks ..

30. Septembris 2005, 17:32

pazīsti viņu ?

30. Septembris 2005, 22:15

О, блин!!! Я то же егго видел, думал, померещилось...Откуда у нас СЛР...

01. Oktobris 2005, 00:29

godīgi sakot,neredzu tur auto par 500 000 :whistle:
Šis tiešām tik nemaksā.Par Bentley vai RR var maksāt tik,cik prasa,bet šis nevelk uz tādu summu

01. Oktobris 2005, 12:38

Da kada jeega pirkt tadas mashinas ? da tikaj vibonam parada ka Kruts.. da besi sitadi stulbenji kas no sevis meta kruto ka vinjiem ir nauda utt....ta dara tik stulbi cilveki kas parada ka vinjiem ir nauda , bet tadiem stulbiem cilv.. nau ipashi stila izjuutas n ka paradas k.kas jauns ta perk...nau vnk stila !!

01. Oktobris 2005, 12:53

ir tas auto tā vērts....ir......palsiet, papētiet, kā tas tiek taisīts un kā.....ok?

un...skeptiķiem, ja Jūs pelnītu vairākus ļemonus gadā, vai nebūtu nospļauties un paņemt sen loloto sapni, piemēram šādu auto? Es to izdarītu....un neredzu tur nekādu zīmēšanos.......

01. Oktobris 2005, 12:55

starp citu, kopš šajā Monstrā pasēdēju, man vēl pat sapņos rādās šis garais, bijību iedvesošais motora pārsegs priekšā..... :whistle:

Nē nē, tas auto ir ļoti ļoti ļoti ........nav vārdu..... :P

01. Oktobris 2005, 12:57

[user]91343|ez1s|[/user]Da kada jeega pirkt tadas mashinas ? da tikaj vibonam parada ka Kruts.. da besi sitadi stulbenji kas no sevis meta kruto ka vinjiem ir nauda utt....ta dara tik stulbi cilveki kas parada ka vinjiem ir nauda , bet tadiem stulbiem cilv.. nau ipashi stila izjuutas n ka paradas k.kas jauns ta perk...nau vnk stila !!

protams, ir ļoti stulbi un nabadzīgi, ja par pēdējo naudu nopērk salīdzinoši dārgu auto un pēc tams pats grauž sausiņus...... :evil:

taču, būsim reāli un padomāsim, šādus auto tādi tipiņi nepērk...... :P ;)

01. Oktobris 2005, 12:58

[user]97671|ar4ijs|didi[/user]pazīsti viņu ?

DIDI mums daudz ko pazīst......;)

01. Oktobris 2005, 17:12

...a kaadeel lai nenopirktu saadu masiinu ...ja tev taads pats biznes kaa dzekam....niķelis!!....un veel dzeks nopirka maaju pa 1 limonu....32 gadi ...kaadeel tad lai taa nedariitu ja tev dziivee ir viss kaartiibaa??!!....un strpcitu dzeks galiigi nav ziimulis ,bet kaareiz loti mieriigs!!....stulbi buutu ja cilveeks kam ir taadi liidzekli braukaatu kautkaadaa vecaa,pusruuseejosaa MB!!...taakaa viss ir oki doki ;) ...kas attiecas par mani tad man taa masiina neaizker nevienaa momentaa....juus tak ziniet man patiik traktori taadi kaa Gv12 limited edotion :wub:
Tēma slēgta