Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

ZINJAS

31. Janvāris 2005, 18:03

Sveiciens visiem, man ir jautajums vai kads nezin kur notiek extremalas vadibas apmaciba loti gribu iemacitis gan teoriju gan praksi, tomer mums Riga ir tadi kursi bet 140ls diena+ja kaut ko sasitishu ari jamaksa, es jautaju par normaliem kursiem pa normalam cenam. :steering:

ZINJAS

31. Janvāris 2005, 18:11

[user]38413|MIHAIL|[/user]Sveiciens visiem, man ir jautajums vai kads nezin kur notiek extremalas vadibas apmaciba loti gribu iemacitis gan teoriju gan praksi, tomer mums Riga ir tadi kursi bet 140ls diena+ja kaut ko sasitishu ari jamaksa, es jautaju par normaliem kursiem pa normalam cenam. :steering:

Kursi ir dārgi, pa lēto neko prātīgu nedabūsi -- to pašu grāmatās izlasīsi / draugi pastāstīs. Otrs -- visi kursi, kur brauc ar svešu auto ir bezjēdzīgi, nu, OK, forša pavizināšanās. Ja to lietu grib nopietni, tad tikai ar savu auto, ar kuru brauc un ar kuru tās iemaņas var noderēt, jo nav 2 veinādu auto... pārējie kursi ir zemē nomesta nauda / dārgāka izklaide...

ZINJAS

31. Janvāris 2005, 18:17

P.S. Savulaik skatījos kā ASV limuzīnu šoferus māca... Bija tāds demonstrējums kā šie satrennēti braucot apmest 360 grādos lielo Linkolnu ar kādiem 3-4 pagarinājumiem pa vidu -- uzreiz var redzēt, ka nauda ieguldīta lietderīgi. Kāda tam jēga? -- ja nu sliktie teroristi uzbrūk un ar to monstru jāmūk prom... kārtīga ekstrēma braukšana!

ZINJAS

31. Janvāris 2005, 18:24

nu nav jau tik traki ar tām skolām. tās visas rallija skolas utt. ir kā advansota autoskola - iemācies pamatus. skaidrs, ka pārsēžoties uz savu auto, ne visas iegūtās iemeņas varēsi uzreiz izmantot, bet lielu daļu gan. tas ir tā pat kā parastā autoskolā - neba jau tu tur mācies braukt ar tādu pašu auto, kādu vēlāk esi pārliecināts, ka iegādāsies.

ZINJAS

31. Janvāris 2005, 18:26

Pisimizms ir kadreiz labs bet man pat labi ar manu sho mazjaudigu mashinu pashlaik nemajnu lai butu vairak prakses pieksh jaudigas mashinas bet loti gribas iemacities atri bet pratigi un ar prasmi braukt var but jus mani sapratisiet :flag:

ZINJAS

31. Janvāris 2005, 18:37

Var but kads zin konkretu skolu.

ZINJAS

31. Janvāris 2005, 18:45

Nezinu advancotas autoskolas, par kurām elSprogo runā, jo uzskatu, ka tās nedod praktiski neko t.i. tādi pamati (tiešām pamati), kā parastā autoskolā, lai palaistu uz ielas. T.i. šajā pateiks -- pa sniegu, legu, granti slīd, tad brauc tā, skaidrs? -- pārejam pie nākamā: šajā pagriezienā... Un tā kā no grāmatas... Zinu, kas uz turieni gājuši mācīties un vairāk kā izklaidi neatrada, tāpēc tā tiešām nav nopietna lieta. Ja ir nopietna interese, tad domāju, ka zinu, kuri to varētu izdarīt profesionālā līmenī un tad tieši ar 1,0l motoriņu arī zināsi, kā ko iesākt. Protams, prakse, prakse un prakse, bet atdeve lielāka, jo savu auto jau pazīsti un zini, ko ar to vari izdarīt -- vieglāk pārbīdīt tās robežas! Ja ir pieprasījums, ir piedāvājums -- šis piedāvājusm ir tiem, kas grib kruta pasēdēt pie stūres, jo nav nekādu prasību -- samaksāji, pavizinājies, pamuldēju un čau! Neviens no tiem nesola neko vairāk!

ZINJAS

31. Janvāris 2005, 18:50

Ja godīgi, tad kur tad tu MIHAIL tik ekstrēmi gribi braukt? Aizbrauc uz Visdaru trasi, pamīcies pa sniegu, pietiks. Rallija skolā moš iemācīs, kā ņemt pagriezienous ar roķeni, bet vai tad tev to reāli vajag? (plus reti kuram MB ir īsta roķene...)

ZINJAS

31. Janvāris 2005, 19:20

Paldies par izsmeljosham atbildem.Es piemeram varu pateikt extremala braukshana eto ne tolko s ruchnikom v povoroti vhoditj no i eto nado umetj. naprimer odin edet 50km/ch i schitaet mashinu sredstvom dlja togo shtobi popastj iz punkta A v punkt B I vse!!!!!
Ja prosto dumaju tak, chto malo prosto govoritj o moshnih mashinah ,diskutirovatj ob etom,no nado eshe i umetj upravljatj etoj moshju a esli ne umeesh to zelatj nauchitsja etomu.Izvinite esli chto. :kick:

ZINJAS

31. Janvāris 2005, 19:37

Ja dumal chto ne prosto rjadovoe polzovanie avtomobilem mozet cheloveka pobuditj vstupitj v avto klub. :D
Tēma slēgta