Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

mazie... A klase

15. Septembris 2004, 19:41

:D nu ja, taas slikaas zinas buus tikai peec laika, kad tauta taa riktiigi pabraukaas, palauziis...vai ruupniica atcereesies, ka nav ielikta kaada detala un tad saaksies seerijas atsauksana :D :D ..taa arii meedz buut...atcerieties Aklase un briediisi :D

mazie... A klase

15. Septembris 2004, 19:43

Veco A-klasi visi čakarēja jau no tās pirmsākumiem. Jau tad teica, ka eto ņe Mercedes, ka apdare kautkāda kreisā utt. Ar jauno nekā tamlīdzīga - apdare, piekare, dzinējs utt ir ļoti aigstā līmenī. Iepriekšējā Auto Bild Latvia numurā bija apraksts par to. Ja grib pirkt mašīnu, vaig saakt lasīt literatūru :)

mazie... A klase

15. Septembris 2004, 19:50

:D es jau smejos!...vienkaarsi atcereejos ka vaacijas tv raadija ka katram Aklases pirceejam daavinaaja briediiti(beernu miiksto mantinu ) :) ...taapat kaa jaunajam VW KAEFER...daavaja traucinu ar plastmasas pukiiti :)

mazie... A klase

15. Septembris 2004, 20:04

Taax, biš par to jauno A-klasi. Kā jau teicu, kvalitātes un gaitas ziņā jaunā A-klase ir krietni augstākā līmenī, kā iepriekšējā. Vienīgā reali negatīā lieta ir dinēji - A200 reāli pie normāliem apgriezieniem (2000-4000) nav ne ar ko labāks, par A150. Starpība parādās tikai apgriezienos virs 5000. 2.0l dzinējs ir varbūt klusāks un ar mazāk vibrāciju, bet laikam reāli savādāk neatmaksājas. Bet šitā problēma laikam te nevienu neuztrauc, jo šitie ir benzīnnieki, a taisās pirkt dīzeļnieku.

mazie... A klase

15. Septembris 2004, 20:06

Āa, jā - cena, cena, cena! Cena ir liela, bet, kā dažs labs teica - ja gribi braukt ar MB, nāksies vien par to piemaksāt :) .....un jaunā A-klase ir pilnvērtīgs MB :)

mazie... A klase

15. Septembris 2004, 20:18

:) paldies ELSPROGO par atsauciibu!es jau paskatiijos domeniku...200cdi..taa neko pat loti labi (pat man traktoru brauceejam patiik)...nu taa cena 24500euro...es jau parunaajos ar draugiem ...skiet ka nobriedusi ...par cenu vini nebaidaas jo nem operatiivajaa liizingaa...tas viniem derot(ceru ka mani panems liidzi kad sie sanems autinu)...baigi gribas pabraukt ar taadu :D

mazie... A klase

15. Septembris 2004, 20:23

Nu tad veiksmīgu pirkumu :)

mazie... A klase

15. Septembris 2004, 20:25

:) :) nodosu!

mazie... A klase

15. Septembris 2004, 21:06

veiksmīgui pirkumu, šodien kā reiz redzēju A klasi ar AMG optiku, nu nav tik traki! :whistle:

mazie... A klase

15. Septembris 2004, 21:59

Есть у нас такой - А170 CDI. 99 год. Авангард. Автомат с кондеем. Ездил я на нем. Плюсы: резвый, шустрый, маленький, жрет мало (очень мало). В салоне не так уж и тесно, думал, что похуже будет. Минусы: взади сидеть не возможно, маленькая колея, низкий. Чувствителен к ветру и колеям на асфальте. Маленькие колеса. А так, как городская машинка, очень неплоха. Еслиб мог бы позволить, то на работу приезжал бы на своем, а по городу мотался бы на А-шке. Домой опять бы на своем.:) По надежности пока ничего сказать не могу: эксплуатируем своего с февраля месяца, пока ничего не делали. Если брать такой, то посвежее, дизель, есстественно, и длинную версию (кажется, с 2001 г пошли варианты подлинее...)
Tēma slēgta