Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

w204 un 4 nolauzti gadi

08. Decembris 2011, 01:03

08 December 2011 00:42:09 Misters X rakstīja:
08 December 2011 00:11:23 Versipellis rakstīja:
tomēr jāatzīst, ka amortizācija Mercedes automobīļiem reālajiem LV ceļiem nav tā labākā. Darba kolēģim ir W221 - kaut cik līgans tas bija tikai garantijas laika pašā sākumā, tagad 3 gadu vecumā ar apm. 60 k noskrējienu gaita viennozīmīgi ir sliktāka, nekā manam nopietni dzītajam W140 S500.
Tas tiesa, Mercedes NAV projektēts tik nelīdzeniem ceļiem, bedrēm risēm un ielāpiem. Ja cilvēks saka, ka ir, es to uzskatu tikai par tādu savdabīgu ticības izteiksmi.

Versipelli Versipelli.... es nezinu, kā un kur tu brauc, bet visiem mana īpašumā bijušajiem MB piekares ziņā bijis jalabo ļoti reti un man neliekas, ka W140 ir kaut kas daudz labaks par to pašu w221.

Jebkurš lauku ceļš, jebkuri nelīdzenumi pazūd gan w201, gan w124, gan arī W211 piekarēs. NEKADU problēmu vispār ! Jo auto un to piekares ir konstruētas cilvēkiem.

Un tas par to W221 - faktus nevis apcerējumus, lūdzu....

P.S. Kas gan ir Subaru ? Kāda no tā auto ir jēga ?

nu nezinu ar 201 esu 4 agadus braukajis ap 100k nomizaju , pa lauku celjiem (trepi) vinjsh ir grabulis no liela burta nederigs galigi pat tad kad nomainiju sportline piekari un uztaisiju liftu pakaljai ar riepam 225-65r15 un preiksha bija 205/65r15 un visam pari pastiprinatas atsperes jaunas tapat isti labi nebija pa trepi likas ka panelis izjuks ar w221 dabuju pabraukat kadas paris nedeljas tikai bet ar to pietika lai saprastu ka autinjsh domats mierigai un komfortablai braukshanai pateicoties savai liganajai gaitai .. ar 19amg diskiem arrprats pilnigais . kad 17 staveja orginalie ..vel neko puslidz bija,, ar BMW 7 ir daudz labak braukt pa visiem celjiem gan nedreb ka w221 gan pagonkot reali var! pa 140 patiesham tikai labu var teikt ja vis ir kartiba tad autinjsh to4na:super:

w204 un 4 nolauzti gadi

08. Decembris 2011, 01:38

Es lasu un brīnos Mersis un ciets???

Cik no jums ir braukuši ar W204 gada vecuma mašīnām, jebkuru līdzīga izmēra auto ar tādiem pašiem diskiem vai tas būtu VW, Opelis, kaut vai Fords... tās lūk ir cietas mašīnas...

Protams ka jauns MB būs cietāks par piemēram Ford Scorpio. Bet auto būtu jāsalīdzi ar vienas ēras auto. :shura:

Par VAZ runājot biju šokā kā 10gadus veca Ņiva var novecot, redzēju 3gab noraktītas no kāda autoparka, mazi nobraukumi, regulāri remontētas, bet nācas norakstīt jo izrusēja un lētak bija nopikt VW tigun nekā labot ņivas.
Pēdējo reizi laboja SWAT`s - 08. Decembris 2011, 01:42, kopā labots 1 reizi.

w204 un 4 nolauzti gadi

08. Decembris 2011, 01:58

Varēji pieminēt, kas par versiju — Classic, Elegance vai Avantgarde. Loģiski, ka starp tām ir atšķirības. Par Eleganci nevar teikt neviena slikta vārda, ziemās arī nekādu problēmu, šobrīd auto jau labu laiku bauda nomaļus zemes ceļus, nekas īpaši nebojājas, nav bijis jāremontē, kaut ir viens no pašiem pirmajiem W204 kucēniem vispār. AMGraceram savukārt būs viedoklis par Avantgarde versiju. Man vienīgais iebildums ir pret salona apdares materiāliem, kas novalkājas daudz ātrāk, kā vecajos MB, paklājiņos izdilst caurumi pa 40000 km, tad parādās arī nodiluma pazīmes gaišas ādas salonos. Tā ir tāda nepatīkama lieta.

w204 un 4 nolauzti gadi

08. Decembris 2011, 03:26

Diemžēl jaatdzīst ...mūsu ceļu standartiem atbilst tikai GAZ 24 un W123 tipa mašīnas ...pārējais ir nojājams un nekomfortabls

w204 un 4 nolauzti gadi

08. Decembris 2011, 09:28

Nezinu pat ko teikt... :hmz:

Es jūtu neticami lielu vilšanos. Tā man nešķiet adekvāta. Mainīto detaļu saraksts ir īss. Acīmredzot tā ir mūsdienu auto realitāte. Ja pārītis amortizatoru un ģenerators ir pārāk liela sāpe, tad tiešām tev piemērotāks varētu būt VAZ.

Vienu lietu gan varēji mainīt. Cik atceros tu biji tas cilvēks, kurš ietiepīgi turēja auto vietā, kurā tam visu laiku zaga spoguļus.
Vai gribēji paņemt zagļus uz pacietību? Sak, es te likšu tik ilgi, kamēr jums apniks zagt. I`ve got news for you. Zaglis arī grib ēst un durties, viņam nekad neapniks zagt.
Nevaru līdz galam saprast, kāpēc tā vajadzēja sevi besīt (pats raksti, ka piebesīja).
Pēdējo reizi laboja Renoir - 08. Decembris 2011, 09:36, kopā labots 1 reizi.

w204 un 4 nolauzti gadi

08. Decembris 2011, 09:35

08 December 2011 00:42:09 Misters X rakstīja:
P.S. Kas gan ir Subaru ? Kāda no tā auto ir jēga ? Draugam bija Foresters jaunais, ļoti ātri pārdeva- ciets un rijīgs, pēc 50 000 sākās izmaksas, kuras bija nepieņemas.

Manam draugam ir Legacy 2007. Pirkts jauns. Paciets tas ir un salīdzinoši rijīgs arī. Ar 2.5 motoru ēd tikai par kādu 1.5 litru mazāk kā mans 3.2, kas ir 10 gadus vecāks. Izmaksas gan vēl nav traģiskas, tomēr priekšējie gultņi ar 17" diskiem iet uz urrā. Viens jau tika mainīts pa garantiju, otrs jau gatavojās uz nomaiņu pēc garantijas, un maksā tas pie 100ls+darbs. Japāņu "lētums", ibio, gultins mainās kopā ar "stupicu" vai tamlīdzīgi.

Foresters ir jūtami prastāks par Legacy vai Outback. Tur pat pie MB nepieradis cilvēks salonā var sajust, ka daudz kas ir a-la-VAZ kvalitātes ziņā.

w204 un 4 nolauzti gadi

08. Decembris 2011, 09:38

Misters X:
runa iet par jaunākās paaudzes MB nevis w201, w124 vai w211. Subaru pieminēju tikai dēļ salīdzināšanas, jo te valda uzskats, ka Subaru ir ciets grabeklis. Un nevajag te lūdzu šos - viena tante teica... man te čoms... utt. Par Subaru izsakies citos forumos. Un varu tev pačukstēt - Subaru domāts ātrai braukšanai visos laika apstākļos.
Mizx:
Pastāsti man čaiņikam: vai šie burtu virknējumi (elegance, avangarde) apzīmē arī piekares īpatnības, nevis moldingu spīdīguma pakāpi?

w204 un 4 nolauzti gadi

08. Decembris 2011, 09:46

08 December 2011 09:28:23 Renoir rakstīja:
Nezinu pat ko teikt... :hmz:

Es jūtu neticami lielu vilšanos. Tā man nešķiet adekvāta. Mainīto detaļu saraksts ir īss. Acīmredzot tā ir mūsdienu auto realitāte. Ja pārītis amortizatoru un ģenerators ir pārāk liela sāpe, tad tiešām tev piemērotāks varētu būt VAZ.

Vienu lietu gan varēji mainīt. Cik atceros tu biji tas cilvēks, kurš ietiepīgi turēja auto vietā, kurā tam visu laiku zaga spoguļus.
Vai gribēji paņemt zagļus uz pacietību? Sak, es te likšu tik ilgi, kamēr jums apniks zagt. I`ve got news for you. Zaglis arī grib ēst un durties, viņam nekad neapniks zagt.
Nevaru līdz galam saprast, kāpēc tā vajadzēja sevi besīt (pats raksti, ka piebesīja).

Man arī izskatās, ka šim stāstam cauti vijas liela nepatika....mainīto detaļu saraksts ir nepieklājīgi īss " nekvalitatīvajam" jaunā tipa MB....... :) Ja 4 gados ir bijis tik vien jādara, tad w204 ir salīdzinoši OK kvalitāte :)

w204 un 4 nolauzti gadi

08. Decembris 2011, 09:50

08 December 2011 09:38:47 DrCross rakstīja:
Misters X:
runa iet par jaunākās paaudzes MB nevis w201, w124 vai w211. Subaru pieminēju tikai dēļ salīdzināšanas, jo te valda uzskats, ka Subaru ir ciets grabeklis. Un nevajag te lūdzu šos - viena tante teica... man te čoms... utt. Par Subaru izsakies citos forumos. Un varu tev pačukstēt - Subaru domāts ātrai braukšanai visos laika apstākļos.

Manā tekstā pieminētais W211 ir 08 gada modelis, Avanatgarde versijā.

Un jā, nevienu Subaru neesmu braucis, kurš būtu tiešām līgans un komfortabls.Visi biji domāti maukšanai, pēc kuras sāp mugura, jau pēc kādu 3 stundu braukšanas.

w204 un 4 nolauzti gadi

08. Decembris 2011, 09:54

08 December 2011 01:01:07 Versipellis rakstīja:
Tajā pat laikā W140 zaudē neskaitāmām auto markām ceļu šuvēs, ielāpos un "normālos" nelīdzenumos. Piem, brauciens gan ar W140, gan ar W221 pa Jūrmalas brīnišķīgo apvedceļu nu nekādā ziņā nav Mercedes gaitas baudīšana, tā ir kartinga cienīga kratīšanās.

Saved kārtībā piekari.
Gan w140 gan arī w221. Kārtībā esošam MB mūsu rises uz ceļa ir nieks.

P220 - par w201 arī te, pašam ir viens w201 un ar to braucot pa bruģi es nespēju beigt brīnīties par to, kā nekas nekur negrab, subjektīvi pat manam ex QP 124 uz bruģa bija savādākas izjūtas.
Tēma slēgta