Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
12. Jūnijs 2011, 14:07
Sveiki!
sorit notika vel viena shaize, pazuda rokas bremze

rokas bremzes pedalis viena bridi palika ljoti miksts, spiezot vinu aizgaja ka pa sviestu un rocenes vnk vairs nav. Kas tas varetu but? Vai es pats varu kko salabot?PAldies
12. Jūnijs 2011, 14:49
Visdrizak partrukusi trosite - pats nuuu stiepjams jedziens atkariba no roku likuma -vajag garazu ar bedri un normalus instrumentus.
12. Jūnijs 2011, 17:36
Skaties zem aizmugureja sedekla,tur ir ta vieta kur satiekas visas tris troses.Medz but kad kada vienkarsi izakejas.
01. Jūlijs 2011, 16:46
ar roceni viss skaidrs. Paldies. Kads varbut ir jaucis ara logu slotinai prieksejai mehanismu ara, varbut varat pastastit ka to darit?
01. Jūlijs 2011, 16:53
01 July 2011 17:46:11 frankwhite rakstīja:
ar roceni viss skaidrs. Paldies. Kads varbut ir jaucis ara logu slotinai prieksejai mehanismu ara, varbut varat pastastit ka to darit?
Skaties te
http://w202club.com/viewtopic.php?id=317
16. Augusts 2011, 00:16
Man te tada problema paradijusies - ik pa bridim iedarbinot mashinu neiesledzas ventilacija, japabrauc kadu bridi un tad tik sak pust. Un nav starpibas vai kondicionieris ieslegts vai ne un ari nav vienads tas laiks/attalums, kad sak staradat, bet citreiz viss kartiba un uzreiz push!
Kas ta varetu but par vainu?
16. Augusts 2011, 09:06
Šodien taisos savu S124 nodot elektriķa gādībā tieši ar jūsu aprakstītajām problēmām (gļučī logu tīrītājs un ventilators). Tā ka tuvākajā laikā, ceru, ka problēmas cēloņi noskaidrosies. Tad varu painformēt kā gāja, ja ir interese.
16. Augusts 2011, 12:12
Ar to logu tiritaju bij vienkarshi, jaizjauc, jaiztira un jasasmere... strada viss bez nekadam problemam!
17. Augusts 2011, 10:06
Man ar logu tīrītāju bija bišķi sliktāk. Arī sprūda nost pusceļā. Kaut kad jau biju tīrījis to mehānismu, bet tagad izrādījās, ka motoriņam bija kaut kādas vainas. Jaunu varēja dabūt tikai OEM, bet ļoti dārgi. Tika saremontēts vecais.
Salona ventilatoram arī bija problēmas ar darbošanos/nedarbošanos. Arī izrādījās, ka motoriņam kontakti noberzušies un vēl kas tur nezinu, bet to varēja dabūt jaunu pa sakarīgu cenu un tika nomainīts.
Ja gļučī loga tīrītājs, ventilators vai vēl kāds elektromotoriņš un pats vainu nevar atrast varu ieteikt elektriķus Rīgā Vagonu ielā (tajos vārtos, kur tirgo Uniroyal riepas). Aleksandrs T:29907878 un Antons T:29903111. Vismaz 124.mersi viņi pārzina labi un kā man likās daudz arī neprasa.
14. Oktobris 2011, 08:44
31 January 2011 20:38:50 repsih rakstīja:
31 January 2011 20:29:55 mrpresident rakstīja:
Man te radas neliela problema. Logu tiritajs tirot, slipuma, kad bidas uz augshu un uz leju ta ka iebremze un ar grutibam tiek talak. Pec manas izpratnes butu drusku japajauc un jasasmere un jasaello. Gribeju uzjautat vai tas ta ir vai ari tur draud, ka kaut kas sak noklaties un beigties nost?
Tieši šodien atjaucu tās plastmasas, kas pie pamatnes un iesmērēju! Sauss bij centrālais štoks! Krievu forumos nesmādē grafīta vai šarnīru smēres!Simptomi bija tie paši!
Kaut kas līdzīgs gadījās, kad braucu Rīga-Ventspils posmā ~2008.gadā. Logu tīrītājs vienkārši "iesprūda"..pēc plastmasu pacelšanas iepūtu WD40 un izbraucu vēl kādus 500km līdz iesmērēju mehānismu ar 80W90 eļļu un līdz šim brīdim viss strādā, kā nākas.
P.S. Pirmā pazīme, ka drīz nāksies logu tīrītāja mehānismu eļļot - * tas strādā lēni; * vēziens ir nevienmērīgs.
Cheers, Im