Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

G - klasei šnurkelis

24. Jūnijs 2010, 21:28

nu omite ja tu zinatu kada gklasei ir gaisa padeves sistema tad zinatu ka tada sene g klasei navvajadziga

G - klasei šnurkelis

05. Septembris 2010, 17:23

shnurkelji ir gatavi un jau viens komplekts uzinstalets manai Gashkai. Izstradajuma cena ir 80 LS. Ir gan labajai , gan kreisajai pusei. Piesakas pei manim tel 26171717. bildes bus vakaraa

G - klasei šnurkelis

05. Septembris 2010, 21:53

Materiāls? Stikla šķiedra parasta?

G - klasei šnurkelis

06. Septembris 2010, 08:08

Offtopiks- fascinē Sporcmea telefona numura saderība
ar V/N numurzīmēm uz viņa autoparka :mhihi:

:super:

G - klasei šnurkelis

06. Septembris 2010, 11:35

ja materials ir stiklashkjiedra.

G - klasei šnurkelis

06. Septembris 2010, 12:02

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

G - klasei šnurkelis

06. Septembris 2010, 12:30

Baisi līdzīgi snokeli šitam:
Attēls

Bet, 1. No stikla šķiedras taisīti snokeļi nav izturīgi pret, kaut vai zaru, sitieniem... Pat lielās firmas dārgos snorkeļus netaisa no parasta plastmasa... Kanalizācijas plastmass iespējams varētu sanākt pat izturīgāks. Par izskatu nediskutējot. Ja tur nav kas speciāls uzķīmiķots papildus...
2. Viņi ir smuki itkā uztaisīti, bet ja Tu taisies pa mežu ložņāt, var būt arī šauras takas, kur sanāk ložņāt ar pašu auto malu gar koku, viegli noraut imho...
Tākā man iela nav auktuāla šim auto, bet aizbraukt pabraukāties uz kādu TR1 gonku, tad man bailes ka ātri tas viss izbeigtos... :)
Vispārīgi nav slikti un savs paveids par šobrīd aktuālu tēmu - snokeli ir sanācis... :)

Man ar plāns nedēļas laikā, uz Madonu, snokerli uzstādīt paspēt, varēšu atrādīt.

G - klasei šnurkelis

06. Septembris 2010, 12:53

06 September 2010 13:30:25 TvaiX rakstīja:

Kanalizācijas plastmass iespējams varētu sanākt pat izturīgāks.
toļko PP ili PE material,PVC mimo,hrupkij.

G - klasei šnurkelis

06. Septembris 2010, 14:56

nu gar koku ja riveties tad jau spogulji aizies atrak, ari tavs metala vai kanalizacijas pret koku izshkjidis ja doma pret koku ar vinju dot. metala salocisies - tapat jataisa jauns. stiklashkjiedras - izsitisi caurumu - salimet var, kanalizacijas truba neiznu - katrs dara kaa grib, es tik piedavaju normalu risinajumu pa normalu ciparu. bet tu jau vienmer gudraks - gh gh ;)))))))

G - klasei šnurkelis

06. Septembris 2010, 20:31

Es savam G uztaisiju no nerusejosa terauda, un sanaca pa smuko, tagad gandriz vai rinda stav lai uztaisu:), un lai salocitu 1,5mm biezu sienu trubai ir nu loti japacensas, nemaku ielikt bildi ta paraditu
Tēma slēgta