Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

MB E220 dīzelīts

05. Maijs 2010, 21:10

05 May 2010 21:54:32 sleepy16 rakstīja:
kāda apmēram attiecība cenās starp šrotu un veikalu... 1:2 vai trakāk...?
Ļoti dažādi. No 1:20 līdz 5:1... Bet tas nav atkarīgs no modeļa.

MB E220 dīzelīts

05. Maijs 2010, 21:20

nju skaidrs, bet ņemt var? ļoti neiegrābšos, jakas tad jau varēs arī taču pārdot... jo 1500 euro jau nav liela summa priekš tāda...

MB E220 dīzelīts

05. Maijs 2010, 21:31

To labāk noskaidro aizvedot uz servisu, nevis virtuāli. Ja dīzelis, tad laikam lielākā pieredze ar šiem būs Taxi+ servisam (jā, arī tieši speciālisti par lieliem takšu nobraukumiem un tipiskām problēmām ar tiem) Maskavas ielā pie Krauta lielveikala.

MB E220 dīzelīts

05. Maijs 2010, 22:00

W210 220 ir taxi motors ka pats redzi, visticak auto jau Vacijaa ir noripojis ap ljamu un diez cik vēl šeit ir jautājums cik jau reizes ir bijusi kapitalka?
Es neticu ka tas ir labākais variants ko panemt pa 1500Eur.
Apskaties cik maksā +/- tada gada w210 šī ir ļoti zema cena=respektīvi šrots.
Tu tanī auto liksi liksi liksi ....
Silts ieteikums labāk paņēm benzinu w124 w202 w201 ar 2,0 2,2 (201 ar 1,8) dzinēju mehānisko. autoss nebūs raketa, bet iespēja ka mazāk nojāts.
Pēdējo reizi laboja DEALER - 05. Maijs 2010, 22:01, kopā labots 1 reizi.

MB E220 dīzelīts

05. Maijs 2010, 22:18

es tev pilnīgi piekrītu par tax variantu.... bet es tā domāju ka pazīstamais sūdu nesmerēs..... cik zinu, tad viņš pakaļejo diperi visu mainija, mainija viasas siksnas, zobenei ķēdi mainija,sūkni nomainija, pečku jaunu, bremzu diskus, parlasija hadeni, parmetinaja, pārkrasoja(bet ne tik ļoti labā kvalitatē),......
visu ķip[a uztaisija ka prieks sevis, bet tagad uz dāniju parvacas parvācas tamdēļ tik leti..... ... ai poh... laikam paņēmšu... tad jau redzēs, jakas tad biku pietaisīšu un pardosu... tad redzes kas būs... :doh:

MB E220 dīzelīts

05. Maijs 2010, 22:49

05 May 2010 23:00:42 DEALER rakstīja:
W210 220 ir taxi motors ka pats redzi, visticak auto jau Vacijaa ir noripojis ap ljamu un diez cik vēl šeit ir jautājums cik jau reizes ir bijusi kapitalka?
Es neticu ka tas ir labākais variants ko panemt pa 1500Eur.
Apskaties cik maksā +/- tada gada w210 šī ir ļoti zema cena=respektīvi šrots.
Tu tanī auto liksi liksi liksi ....
Silts ieteikums labāk paņēm benzinu w124 w202 w201 ar 2,0 2,2 (201 ar 1,8) dzinēju mehānisko. autoss nebūs raketa, bet iespēja ka mazāk nojāts.
Nē, tas motors gan ne. Diemžēl vienīgais mazais benzīnnieks, tā kā izvēles īsti arī nav, bet principā tas ir diezgan neveiksmīgs. Mēģinājuši pa lēto izspiest maksimumu, bet sanāca kā sanāca. Uznāca Chrysler un tā arī nepaspēja tam novērst visas bērnu kaites un uztaisīt par ilgmūžīgu ar normālām detaļām. Atstāja ar visām nepilnībām līdz ~2002 gadam. Taxi par to nebūs sliktāks...
Pēdējo reizi laboja Mizx - 05. Maijs 2010, 22:49, kopā labots 1 reizi.

MB E220 dīzelīts

06. Maijs 2010, 08:36

05 May 2010 23:18:37 sleepy16 rakstīja:
es tev pilnīgi piekrītu par tax variantu.... bet es tā domāju ka pazīstamais sūdu nesmerēs..... cik zinu, tad viņš pakaļejo diperi visu mainija, mainija viasas siksnas, zobenei ķēdi mainija,sūkni nomainija, pečku jaunu, bremzu diskus, parlasija hadeni, parmetinaja, pārkrasoja(bet ne tik ļoti labā kvalitatē),......
visu ķip[a uztaisija ka prieks sevis, bet tagad uz dāniju parvacas parvācas tamdēļ tik leti..... ... ai poh... laikam paņēmšu... tad jau redzēs, jakas tad biku pietaisīšu un pardosu... tad redzes kas būs... :doh:

Reāli pārdot vinju tu varēsi par 500ls ja būs skate uz gadu ...tā ir tā auto vērtība.
tas ka viss pārlasīts nozīmē tikai to ka iepriekšējais saimnieks ir zajee...sja ņemties ar to mēslu!
Bet ārējo faktoru kas noliktu pa vietām ilūzijas par viņa auto vērtību nav ...tāpēc smērējam iekšā pazīstamajiem ...pat nedomājot ka auto ir slikts :znaika:

MB E220 dīzelīts

06. Maijs 2010, 08:51

šeit gan piekritīšu Plašam, šādu auto pirka, LAI daudz brauktu- attiecīgi tur būs ļoti daudz kas jādara, lai jams būtu normāli ilgāku laiku braucams, turklāt šie pirmi modeļi bija ļoti gļukaini.

nekas nav dārgāks par lētu Mercedes (c) Renoir.

MB E220 dīzelīts

06. Maijs 2010, 10:01

bļin bet ko tad lai dar? neņemt, un mēģinat ceret uz kādu citu, ka būs nezinkada izpravnā, bet kur garantijas ka cita būs labaka? tikuntā jau jāpērk "kaķis maisā" ... šitai es vismaz zinu ka cilveks ir centies, un mēģinājis visu taisīt, bļin ar jums tev viskautko var salasīties, cits saka ka ir laba, cits nē mēsls, tas laikam pec pašu pieredzes-iegrābušies mēslos un tad nezinājuši kur likties, vai arī trapijusies laba manta... es pat nezinu ko domāt... nezinu ko darīt ar to MB....

MB E220 dīzelīts

06. Maijs 2010, 10:04

Tas E220 ir CDI vai parastais?
Es W210 vispār neiesaku. Pilnīgi nepareizi uzbūvēta mašīna no tehniskās izturības viedokļa. Ja vēl svaiga, tad var paciest, bet ja stipri palietota, tad nevajag to lāstu.
Piekrītu vienam - ērts viņš tiešām ir. Bet tas arī viss.
Tēma slēgta