Citēt:
30 August 2009 17:17:54 CeeL rakstīja:
Citēt:
30 August 2009 17:06:17 Ome rakstīja:
piedod, bet, manuprāt, šis auto nav priekš tevis.
ja auto tev nav tikai jājamais zirgs un tu kaut ko jēdz no tā, kā ir jādarbojas mehānismam, tad pat labā stāvoklī autiņam šo gadu būs jāiegulda tā pati nauda dažu gadu laikā.
man šķiet, tu neesi tam gatavs, ja jau tevi ieinteresēja šis modelis tikai cenas dēļ.
mazliet nesaprotu ko Tu ar to gribēji teikt, dēļ tā ka es pajautāju par degvielas patēriņu?! nedrīkstu pat pajautāt vai?
Vai Tu to eksemplāru esi skatījusi? varbūt cilvēkam tiešām ir vajadzīga nauda, un viņš viņu pārdod par tādu summu kāda nu tā ir?
ar to gribu pateikt, ka labus auto neviens nepārdod, nu labi - 1 no 100 būs tiešām tas gadījums, kad vajadzīga nauda vai kas līdzīgs.
ar to gribēju pateikt to, ka Mercedes-Benz, it īpaši S klase ir ļoti, tiešām ļoti dārgs auto uzturēšanā, protams, ja tu plāno to kopt - ja plāno to tik braukt, kamēr kaut kas nokrīt, tad jā - tas izturēs ilgāk nekā Opel un ieguldīt kādu laiku neko nevajadzēs - tik pēc tam tas būs kārtējais Latvijas šrots...

un tādu diemžēl ir ļoti daudz - cilvēki nopērk Mercedes-Benz, jo tas ir kruti - bet kopts to nevēlas - uzskata - esmu gana ieguldījis līdz ar paša auto iegādi...