Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Ir vai tomeer nav Mersis?

16. Oktobris 2007, 23:00

[user]210401|ilys|[/user]Bet motors no MB un Brabus... :whistle:

SanYong dzipus ari ar MB dzinejiem komplekte... vaitad tas ir mersis? :sick:

17. Oktobris 2007, 00:08

Tiešām interesants jautājums, bet laikam tomēr īsti par Mersi to saukt nevar. Swatch+MB sadarbība, bet vārds tam tomēr ir Smart, nevis MB Smart. Dzinējs man liekas arī nav 100% tīrs MB ražojums, lai gan par to neesmu pilnībā drošs.

Ta ka tā vien laikam ir, kā pašā sākumā teica - nav zvaigzne, nav mersis.

Tas, ka Brabus tjūnēts, ar neko nenozīmē, diemžēl. AMG, piemēram, Mitsubishi Japānā tūnēja 80o gadu beigās, Carlsson ir Citroenus tūnējis...

17. Oktobris 2007, 08:14

Apsveikumi ilys ! Lai labi ripo !!!!

IMHO aparāts, kas nav katram otrajam ;)

Visu laiku Juglā, pie Globusa stāvēja tāds zaļš ar zaļiem diskiem, arī Brabus laikam- ir nācies ar tādu kosties pa Vācijas bāni-teikšu kā ir, mēs lidojām uz 220 km/h un bijām šokā, kad šāds Roadtsers mums vēl aizgāja garām smiedamies :D

Tā kā šie modeļi nākuši dzīvē pateicoties MB-tomēr pieskaitu tos vienmēr pie Mercedes. Lai gan par sīkumiem vēl var strīdēties. Pēc pieredzes un ekspluatācijas ļoti OK auto leilpilsētās......

P.S. kurš te salīdizināja kaut kādu rīsu bļodu ? Varbūt no sākuma vajag vairāk palasīt, painformēties? MB dzinējus tajos Yongos NELIEK ! Viņi ir nopirkuši patentu vai līdzīgi, kas viņiem atļau būvēt dzinējus pēc tā MB principa...un tikai!

P.S. ceru, ka savu C124 Tu atremontēji ;)

17. Oktobris 2007, 08:41

Skaists. Smart Roadster ir tas Smart variants, par ko pats esmu domājis. Un Smart ļoti, ļoti ir MB, tur proporcionāli ir vairāk MB nekā citu un detaļas arī ir pēc vienas sistēmas vienās datubāzēs. Chrysler nepaspēja tik ļoti satuvināt ar MB kā Smartus, kaut arī ir ļoti daudz kopīga.

17. Oktobris 2007, 09:54

Kādi viņam parametri ?

Kādu gadu atpakaļ redzēju tādu sudrabotu Brabus stāvam Go planetā un pirmais iespaids bija: ļoti izskatīgs, netradicionāls mazauto... :whistle:

17. Oktobris 2007, 11:49

MONSTER SMART !!!
http://youtube.com/watch?v=4gseTGwppbg

17. Oktobris 2007, 12:02

...man driizaak cits jautaajums ...kaads bija iemesls shaa exemplaara izveelei?? :)

22. Oktobris 2007, 20:43

[user]282118|matrix|[/user]Kādi viņam parametri ?

0.7 (pareizais tilpums :D) turbo - attiista visai niprus 109 Zs (cips) un uz savu masu tas ir cieniijams raadiitaajs :) Griezas jau zveeraa :)

22. Oktobris 2007, 20:45

[user]6695|RIPS|[/user]...man driizaak cits jautaajums ...kaads bija iemesls shaa exemplaara izveelei?? :)

Dizains :)

22. Oktobris 2007, 20:46

[user]2|SZ|[/user]Apsveikumi ilys ! Lai labi ripo !!!!

IMHO aparāts, kas nav katram otrajam ;)

Visu laiku Juglā, pie Globusa stāvēja tāds zaļš ar zaļiem diskiem, arī Brabus laikam- ir nācies ar tādu kosties pa Vācijas bāni-teikšu kā ir, mēs lidojām uz 220 km/h un bijām šokā, kad šāds Roadtsers mums vēl aizgāja garām smiedamies :D

Tā kā šie modeļi nākuši dzīvē pateicoties MB-tomēr pieskaitu tos vienmēr pie Mercedes. Lai gan par sīkumiem vēl var strīdēties. Pēc pieredzes un ekspluatācijas ļoti OK auto leilpilsētās......

P.S. kurš te salīdizināja kaut kādu rīsu bļodu ? Varbūt no sākuma vajag vairāk palasīt, painformēties? MB dzinējus tajos Yongos NELIEK ! Viņi ir nopirkuši patentu vai līdzīgi, kas viņiem atļau būvēt dzinējus pēc tā MB principa...un tikai!

P.S. ceru, ka savu C124 Tu atremontēji ;)

Staav atremonteets mans C124, bet godiigi sakot gribeetos vinu atdot kaadaas labaas rokaas, jo paaraak daudz lolots lai taapat tureetu uz ielas lai staav, vinam ir jaaripo... bet man nav laika :(
Tēma slēgta