Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 22 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Pečkā tirkšķis!
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 21:24 
Lietotāja avatārs
Ir gan viegli... tik tas jadara kamer silts laiks, a to var saluzt tas plastmasa kas apkart!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 21:40 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]222998|_atkal_es_|[/user]Ir gan viegli... tik tas jadara kamer silts laiks, a to var saluzt tas plastmasa kas apkart!
gy, man kāreiz viss ventilātora mezgls jānomaina... ja tas viegli, atbrauc un nomaini!
:D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 21:42 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]222998|_atkal_es_|[/user]Ir gan viegli... tik tas jadara kamer silts laiks, a to var saluzt tas plastmasa kas apkart!
gy, man kāreiz viss ventilātora mezgls jānomaina... ja tas viegli, atbrauc un nomaini!

ka maksasi un cik? un kur jabrauc? :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 21:46 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]222998|_atkal_es_|[/user]
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:

ka maksasi un cik? un kur jabrauc? :D

a es jau domāju, ka tas Tev baudu sagādā.... :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 21:50 
Lietotāja avatārs
atceros sava laika meginaju audi pecku izdabuut ara ....hmm - nekas nesanaaca. tikai pec tam uzzinaju ka pečka ir pirma detalja ko rūpnica ieliek mašina un tikai tad parejo:D taka velu veiksmi ar panelja ardishanu-nonjemšanu,shotku motoru nonjemshanu utt. :D:D:D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 21:53 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]219649|lincis|[/user]atceros sava laika meginaju audi pecku izdabuut ara ....hmm - nekas nesanaaca. tikai pec tam uzzinaju ka pečka ir pirma detalja ko rūpnica ieliek mašina un tikai tad parejo:D taka velu veiksmi ar panelja ardishanu-nonjemšanu,shotku motoru nonjemshanu utt. :D:D:D

Mb, ventilātors atrodās no motora telpas puses, janoņem, plastmasi, logu tīrītājs, viss priekšējais salona panelis, ja vien ventilātora kastes skrūves negriež nost ar flekis :D ... karoče, pizdec :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 21:56 
Lietotāja avatārs
nu tad apmeram tas pats vien ir :D:D:D gemarojs uz dienu

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 21:58 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]219649|lincis|[/user]nu tad apmeram tas pats vien ir :D:D:D gemarojs uz dienu

un kuča ar liekām detaļām :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 22:01 
Lietotāja avatārs
nu par liekam detalam piekritu... man ar tur viena dala palika pari... :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Augusts 2007, 09:35 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Es W124 ventilatora motoru ņēmu ārā šogad janvārī. Bija +5C. Stundas trīs vajadzēja visam pasākumam. Ja to dara cītīgi un pacietīgi, tad nekas pāri nepaliek un arī neko (gandrīz) nesalauž.
Ja raksturs nepacietīgs un cilvēks paviršs pēc dabas, tad būs kaudze ar liekām un salauztām detaļām.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 22 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012