Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

MB S280

08. Jūlijs 2007, 10:46

PS skaties lai nebuutu karburators virsuu :whistle:
Un vispaar W126 :headbang:

MB S280

08. Jūlijs 2007, 10:51

Kad vaina karburatoram? Nu labi... nedaudz neekonomiskaks, bet vinam ja pareizi sapratu ir ari gaze... katra zina ja kas tad vecu karburatoru saremontet un noregulet krietni letak neka vecu shprici...

MB S280

08. Jūlijs 2007, 11:05

[user]222998|_atkal_es_|[/user]Kad vaina karburatoram? Nu labi... nedaudz neekonomiskaks, bet vinam ja pareizi sapratu ir ari gaze... katra zina ja kas tad vecu karburatoru saremontet un noregulet krietni letak neka vecu shprici...

Tur jau taaa lieta ka vecu karburatoru atremonteet nevar :!
Ja vish i izdilis tad met vinju aara
Iespeeja ka dabuusi normaalu lietotu gandriiz nepastaav un jaunu arii nevar nopirkt un ja vareetu tad vinsh maksatu pusi no tas masinas veertibas
PS pats esmu braucis ar kaburatoru un bija visas standarta probleemas tikai masiina bija 84g

MB S280

08. Jūlijs 2007, 11:07

nezinu cik par vinju saakumaa prasiija, bet tagad 2000eiro!!
aizdomiigi lets prieks taada vaizuaalaa!!! 18collu diski vien jau cik maksaa un riepas ar praktiski jaunas virsuu - vel 3 vasaras varees braukt!!! tadelj vel parbaudiisu motoru, bet vispaar domaju, ka jau pec dazaam dienaam buus mans 8)

ruusas ar nifiga nav!! ziemaas pat neesot braukts! vsp iipasnieks laikam kkaads pedants bijis, jo pa telefonu stastija ka esot izuteejs saruuseejs un kas tur veel, bet iisteniibaa tur dazi pirksata gala lieluma plankuminji ir!! paardod vins jo nav pasam laika braukt un lieki aiznjem garaazaa vietu!!(taads arii bija noputeejs)

MB S280

08. Jūlijs 2007, 13:06

nu tad nem tik ciet! protams bez skruveshanas un ieguldishanas neiztiksi, bet ja rokas no istas vietas aug tad tiksi gala! pajauta forumos kadreiz spechukiem padomu un bus ok! :steering:

MB S280

08. Jūlijs 2007, 20:12

vinam ipasnieks ir CP darbinieks,un sitam mersim ir ari bijis xenons vai ari vel ir, no rusas viedokla ir gana parusejis nu varbut jau pa gadu ir sametinats mazliet, caurums bij kad attaisa kapotu labaja puse- kulaku vareja cauri izbazt, nu protams ka tas ari var nebut tas mersis, bet tam ari bij gaze un diski uz 18 un tie aizmugurejie lukturi ta ka aizdomas ka tas pats vien ir un skate vinjam ari apmeram uz sito laiku beidzas plus minus menesis

MB S280

08. Jūlijs 2007, 20:57

hmmm
CP darbinieks, gan iipasnieks nav!!
caurumu paskatiisos, vai nav kas aizspakteleets!!xenons vinjam ir aiz penelja ir ielikts!! par lampaam nezinu!!
un skate ir liidz gada beigaam!!

MB S280

08. Jūlijs 2007, 21:00

nu nezinu, iespejams ka kludos.

MB S280

08. Jūlijs 2007, 21:08

Ir smux takaa perc tik nost !!! :D

MB S280

08. Jūlijs 2007, 21:10

smuks jaa bet es tomeer baidos iegraabties!! nebuus man tik daudz naudas lai vinju celtu augsaa no mirusajiem!!
bet gan jau bus ok!! kad pirksu paardziisu veel pirms skati......ja viss buus ok tad njemsu :) buus mana pirmaa masiina 8)
Tēma slēgta