02. Marts 2007, 10:54
Sveiki biedriņi. Palasījos forumā, un sapratu ka ar maniem ienākumiem uz salīdzinoši jaunu MB nav ko skatīties. Bet no pieredzējušākā gala vērts ir skatīties uz W124.
Tad nu esmu nolēmis savu W124 91.gada mainīt pret jaunāku, bet tādu pašu 124. Un šajā sakarā man pie jums kā profiemun vienkāŗši MB mīlētājiem ir vairāki jautājumi, uz kuriem būtu ļoti priecīgs saņemt atbildes.
1. Kādu W124 skatīties? Benzīnu vai dīzeli? Saprotu ka abiem ir savi plusi un savi mībusi, bet nu tomēt vi nav tā ka ņemot benzīnu es tomēr visu laiku liešu benzīn bākā, un vai nav tā ka ņēmot dīzeli es būšu uz riska robežas, ka kaut kas var notikt un tad būs dāŗgs remonts?
2. no 93 līdz 96. Kurš tad ir tas labākais gads šiem modeļiem? Varbūt ir kāda neveiksmīgā sērija, un varbūt gluži otrādi, kāda īpaši labā? Ļoti gribētos lai būtu iekšā kāda kimata kontrole vai kondicionieris, labi būtu el. stikli, spoguļi. (manam 91 gada bijušajam taksītim nekātāda nafff.... )
3. Pasaktījos piedāvājumu, LAtvijā, Lietuvā, Vācijā. Nekāds. Izskatās ka šos auto tiešām neviens no rokām nelaiž ārā. Varbūt pērkot ir kas tāds kam vajadzētu peivēŗst īpašu uzmanību? Zinu tikai dorši ka jāskatās lai nebūtu dzeltenā krāsā.
.gif)
Manu tagadējo arī man veda kā dzeltenu bet NEtaxi. Viens saimnieks ar suni un nepīpētājs esot bijis. Nu jā, kad nopirku, tad pēc tam sāku skatīties, tiešā, zem kovrikiem vienas taxi uzlīmes...
.gif)
Bet nu neko sliktu jau arī par viņu nevaru pateikt, viss strādā, viss darbojas, remonti niecīgi. Vienīgais kas nepatīk - rūsa, vasarā cepos ārā, dzeltenā krāsa, nu un mazlier 250 D pietrūkst turbīnas, bet nu savādāk esmu ļoti apmierināts braucu jau 3 gadus.