Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

HELP...help

14. Februāris 2007, 12:56

Sveika tauta! Jautaajums:saaka nikoties 190mb saakumaa pie pielaISAHANAS-naacaas ilgaak pagriezt..tagad arii silts negribiigi lec un bik raustaas....sveces un filtri ir mainiiti!? Maybe kaadam ir arii taa bijis....man aizdomas uz sprauslaam(2.0i)....????? pllz help:)

HELP...help

14. Februāris 2007, 13:10

Paskaties vadus un sadalītāju! ;)

HELP...help

14. Februāris 2007, 19:38

jau dariits....vadi ir ok...hz zvanu uz diagnoztiku..

HELP...help

14. Februāris 2007, 19:39

iesakat kaads pllz kaadu jeedziigu vietu auto diagnoztikai?!?

HELP...help

07. Maijs 2007, 00:40

MB 190 D, 1986...
Varbūt varat palīdzēt ar padomu... :(

Parādījusies skaņa no motora telpas...liekas, ka kaut kur kaut kas viegli skaras, bet ar pārtraukumiem....buļ, buļ, buļ......5 sekundes - atkal.....

Tiiko nomainīta eļļa - līmenis ir mazliet zem max, dačikā spiediens 3...
Man ir aizdoma ka varētu būt ūdens sūknis, jo skaņa nāk tā kā no apakšas un var dzirdēt tieši pretī vadītāja beņķim salonā...neizklausās ka tie varētu būt vārsti...

Kur 190 atrodas ūdens sūknis, no rīta pa gaismu skatīšos...
Konstatēju faktu, ka radiators ir karsts tikai augšā vienā sānā, kur pienāk truba no motora...viss pārējais radiators ir auksts vārda tiešā nozīmē...

:?

HELP...help

07. Maijs 2007, 11:26

[user]210879|Sirdsmiers|[/user]MB 190 D, 1986...

Parādījusies skaņa no motora telpas...liekas, ka kaut kur kaut kas viegli skaras, bet ar pārtraukumiem....buļ, buļ, buļ......5 sekundes - atkal.....

Man ir aizdoma ka varētu būt ūdens sūknis, jo skaņa nāk tā kā no apakšas un var dzirdēt tieši pretī vadītāja beņķim salonā...neizklausās ka tie varētu būt vārsti...

Konstatēju faktu, ka radiators ir karsts tikai augšā vienā sānā, kur pienāk truba no motora...viss pārējais radiators ir auksts vārda tiešā nozīmē...

ja skana ir metaliska tad ir iespejams ka citreiz sak grabet vakumnika (man liekas ka vins ir saistits ar vakumu) skarda vacins vins stiprinas uz tadiem iespiedumiem sanos un kad tur paradas brivkustiba vins sak grabet un skana ir tada ka virzulis pret cilindru dauzitos vins atrodas virs udenssukna bet vienigais tas neiet kopa ar auksto radiatoru :whistle: veel klabonu var radit izbeidzies spriegotaja rullitis -skana lidziga

HELP...help

07. Maijs 2007, 11:48

[user]213293|dzuky|[/user]iesakat kaads pllz kaadu jeedziigu vietu auto diagnoztikai?!?

Paskaties kas notiekas zem dalītāja vāciņa vai nav jāmaina
vāciņš un rotors

HELP...help

07. Maijs 2007, 11:55

[user]210879|Sirdsmiers|[/user]MB 190 D, 1986...

paskaties vai tosola līmenis ir Ok varbūt sistēmā līmens par mazu,
reizēm ir tā ka līmenis itkā ir bet tiklīdz pielej vairāk tā viss aiziet sistēmā
varbūt arī termostats kirdikt

HELP...help

07. Maijs 2007, 12:32

[quote][user]210879|Sirdsmiers|[/user]MB 190 D, 1986...

Elas spiedienam pils pulkstens va but tikai aukstam dzinejam ja ari siltam tev visu laiku rada 3 tad kaukas nav normali

HELP...help

07. Maijs 2007, 12:36

Man gan liekas ka ja siltam rāda 3 tad tas ir labi, un ja nerāda tad jāskatās kas par vainu :whistle:
Tēma slēgta