30. Decembris 2008, 22:11
Piedodiet par jautājumu, neattiecas gluži uz MB, bet vajag zināt
.gif)
nu viss ko zinat par vinu
.gif)
8D
30. Decembris 2008, 23:35
Nu, ko. Tev benzīns vai dīzelis interesē?
Hadene - pilnie tilti priekšā un aizmugurē, attiecīgi - vienkāršāka uzbūve. Tilti lietojas no 70 gadiem amīšū SUVos, arī smagajos džipos. Pilnvērtīga sadalene, man ir Quadra Drive sadalene, kas ļauj braukt patstāvīgi 4WD režīmā un sadalenes mufta regulē jaudas sadali starp tiltiem, bet normālā darba režīmā 95% ir aizmugures piedziņa. Pazeminātais un mufta bloķis ļauj normāli pārvietoties pa dubļu vannām. Bet nu cik man Ādažu purvos ir savācis paniekoties, pazeminātie nav vajadzīgi, jo biežāk ātrums nosaka visu
Bendzīniekiem ir arī 5 pakāpju sadalene - man patīk labāk. Klīrenss virs 20cm, īsi buferu iznesumi, attiecīgi normāli uzbraukuma/nobraukuma leņķi. Rāmis ir integrēts virsbūvē (kā Ņivai) - tamdēļ gaita mazliet stabilāka, bet no tras puses, vērpjveida iespējamība ir. Bet nu cik man ir izdevies diagonāli sasvērt auto, durvis tajos brīžos veras ciet un vaļā bez jebkādām izmaiņām.
Patīk cenas/komforta/ieguvuma attiecība - ļoti labs risinājums. Kas nepatīk - neprognozējams serviss, problēmas ar tehnisko atbalstu LV (TC motors ir vienkārši ir jāklapē ciet).
.gif)
31. Decembris 2008, 00:03

.gif)
31. Decembris 2008, 00:04
:whistle:
31. Decembris 2008, 00:19
31. Decembris 2008, 00:37

:D:D
:D
31. Decembris 2008, 00:45
31. Decembris 2008, 12:46
[user]108203|artursoskalns|[/user]un tad tavs ieteikums labak ir 2.7, ja?:whistle:
Parasti visi Grandi ir vienādi pēc opcijām, atšķiras tikai ar divzonu klimata vai parastā kondicioniera esamību, salons ādas/drēbe, vizuālais skats (moldingu un restes krāsojums), pārējais identisks. Overlands ir kā mercedesam Offroad pakete
Nu un vizuāli apkrauts ar smukumiņiem, pie tam funkcionāliem un monolīti izturīgiem.
), izbraukt kādu "ekspedīciju". Tamdēļ arī mazliet pārbūvēts un apkrauts ar dažādām fiņķikļuškām, kas uzreiz noliedz auto piederību glamūra sabiedrībai
31. Decembris 2008, 15:02
31. Decembris 2008, 15:49
pajers atri atkrita jo visi kas bija ar adas salonu bija smagi nobraukti uz to bridi (2008 pavasaris) a grandiem bija tas pac lidz 16 000 eiro man vajadzeja iekļauties nevareja dabut ar nelielu nobraukumu -tomēr parīti notestēju un nonācu pie slēdziena ka auto domāts parsvarā priekš bezceļa jo uz trases normāli braucot tas uzvedas ka galerts uz ļengana galda
(MANS SUBJEKTĪVAIS VIEDOKLIS ) takā manam braukšanas stilam nepiemērots galīgi cita lieta ar ML ļoti labi braukt gan pilsētā un teicami uz trases vismaz 150 -160 kmh ir normals atrums kurā juties nesasprindzis protams bezceļā grands ir labāks tam klirenss ir paris centimetru augstāks un kvadra drive sistema ir patiešām efektīva ---divos vardos salidzinot ar ML tas notiek tā ja ML sak iestrēgr un buksēt tad elektronika piebremzē tos riteņus kas izspolē lidz ar to spēcigāku griezes momentu saņem tie rati kas nespolē tas ir visai efektīvi un pilnība var aizvietot visus bloķus ar nosacijumu kad tu brauc samērā atri (jo velkoties pa bezceļu var but pa vēlu ķerstit to ratu izspolēšanu) turprētīm GC notiek pilnīgi pretēja darbība tur nevis piebremzējas rati bet otrādāk tiek jauda gazta virsu tiem ratiem kas nespolē tas ir itkā efektivāk no bezceļa parvarēšanas viedokļa .. 8) bet ja juti ka tas ir tavs sapņu auto tad njem vismaz 2002 gada 2,7cdi mercedesa motoriņs tomēr un ipašu uzmanibu pievērs auto apkopes vēsturei (itsevišķi eļu maiņaiu ipaši tiltos un kārbā un labāk paņem pa paris tukstošiem dargāku autiņu bet labi koptu