Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 72 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autors Ziņojums
 Tēma: Par A klasi
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2008, 19:05 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]210879|Sirdsmiers|[/user]Bet vai A2 prasās eļļas pieliešana, par pārējo jautājumu nebūtu... :whistle:

Nē,
Dzinējam pēc papīriem vajag Castrol pilno sintētiku. Standarta kanniņu ielej un aizmirsti. Māsa pa Eiropu nobrauca 18 000 un ne pilīti eļļu nepapildināja. Divi iemesli:
1) Servisā nolauza ``ščupam`` galu
2) pateicu, ja bļaus kompis, tad lai kādam calim paprasa pieliet eļļu, bet to nevajadzēja

P.S. Vācijā viņai izbeidzās kārba, nezinu vai tā bija sieviešu braukšanas vaina, vai kā citādi, bet bija interesanti, ka māsa negribēdma maksāt 2500EUR par maiņu servisā sāka diedelēt. Friči, Bosh servisā iegrūda iekš A2 lietotu Golf kārbu par 600 Eur, bet stingri nobrīdināja, ka garantijas neesot. Pie reizes uztaisīja eļļas maiņu par 40Eur. Parēķināju, ka LV to izdarīt man sanāca par 20% dārgāk.

Vot kā iet skaistām meitenēm....

Vēl atcerājos smieklu lietu. Brauca mana māsa uz Parīzi un pusceļā pazaudēja numuru (priekšas). Zvna man uz LV un prasa ko darīt, jo auto ir reģistrēts Latvijā. Es saku, ka nezinu. Viņa, kā jau blondīne, brauc uz servisu un stāsta, ka numurs pazudis. Tie paņem aiz labas sirds aizūta viņu uz kaut ko līdzīgu kas mums ir Lat Sign. Tie paņem un izkaļ LV numuru!!!! Beigās pasaka, labs jau nav sanācis, ka būšot atkal LV, tad lai nomainot. Pus gadu pa Eiropu nobrauca un tad dodās mājās. Uz LV robežas mūsējie stundu nevārēja ``ierubīties``, ka ir falšs numurs. Beigās saka, ka būtu jau jāmaksā baigais sods, bet šodien viņiem vairs nēsot laika krāmēties, jo jāiet skatīties futbols.
Kad viņa beidzot ieradās, es nepajokam ``ierēcu``, LV numurs ar franču numuru ciparu šriftu, un gandrīz kā ar krāsaino lenti uzlīmēta LV zīmīte, taču no attāluma i nepateiksi.

Uz augšu

Tēma: Par A klasi
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2008, 21:48 
Lietotāja avatārs
Nu mūsu eksemplāram arī varētu kādi 600000 km būt. Spidometrā gan ir 150000 :D
bet nu nesūdzos viss ir ok.

p.s Brenci - tu tā savu māsu saslavēji, ka :rādi_māsas_bildes: :whistle: :D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 72 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012