27. Janvāris 2007, 21:44
27. Janvāris 2007, 23:44
[user]132181|nk86|Jautājumi par w124 250 D[/user]Tad nu taa, esmu noskatiijis Mercedesu ar 2,5 litru dīzeļdzinēju 1989. gada jau ar lielajiem moldingiem, taa kaa cena šķiet pieņemama, domāju pirkt, bet pirms tam gribētos noskaidrot dažus jaut.
- 2,5 litru diizelis izkataas, ka nav paaraak populārs, tāpēc jautājums par rezerves daļām- ir iespējas dabūt un vai nav astronomiskas summas?
- Tas pats dzinējs, vai ir izturīgs?
-Degvielas patēriņš uz 100km?
- Kam būtu jāpievērš uzmanība pirkšanas brīdī (trokšņi motorā, ritošajā) kas būtu tās vājākās vietas un cik tās maksā?
27. Janvāris 2007, 23:54
28. Janvāris 2007, 00:23
[user]622|dzieburs|[/user]Man ir 90.gada 250 atmosfēriskais dīzelis 124tajā bundžā. Tērē man viņš kādus litrus 7.5 uz simtu. Pa četriem gadiem, kamēr es viņu lietoju, motoram kā tādam esmu mainījis atplūdes caurulītes, jo bija palikušas trauslas. Eļļu pagaidām neēd ne grama, šad tad aukstam pēc ilgākas pastāvēšanas uzgrab viens vārsta hidrokompensators. Pa šo laiku ir nomainītas visas kvēlsveces.
Man liekas, ka tās paaudzes MB dīzeļi ne ar ko īpašu neatšķiras savā starpā, ja nu vienīgi ar cilindru skaitu, un cik vien zinu, visi viņi ir uzticami vislabākajā šā vārda nozīmē.
Tā kā 90% no remontiem veicu paša spēkiem, tad man remontizmaksas neliekas astronomiskas, jo tas, ko esmu mainījis, kalpo vēl šobrīd. Es biju šokā, kad nācās mainīt pakaļējos amīšus, jo vienam noslīdējušas putekļgumijas dēļ bija sabeigts štoks. Izrādījās, ka tie ir tie paši, ar kuriem autiņš noripojis no konveijera - datēti ar 90.gada beigām, kad ražots pats auto. Un ja vien tu zinātu pa kādu ceļu es ikdienā braucu...
Man tikai nepatīk viena lieta - rūsa. Pie antenas, bagažnieka atslēgas, durvju roktura, zem moldingiem...
Patiesībā nemaz nevaru būt objektīvs remonta izmaksu salīdzināšanā, jo tagad man ir W124 un pirmais auto arī bija W124.
.gif)
28. Janvāris 2007, 00:27
28. Janvāris 2007, 10:32
28. Janvāris 2007, 13:14
[user]132181|nk86|[/user][user]622|dzieburs|[/user]Man ir 90.gada 250 atmosfēriskais dīzelis 124tajā bundžā. Tērē man viņš kādus litrus 7.5 uz simtu. Pa četriem gadiem, kamēr es viņu lietoju, motoram kā tādam esmu mainījis atplūdes caurulītes, jo bija palikušas trauslas. Eļļu pagaidām neēd ne grama, šad tad aukstam pēc ilgākas pastāvēšanas uzgrab viens vārsta hidrokompensators. Pa šo laiku ir nomainītas visas kvēlsveces.
Man liekas, ka tās paaudzes MB dīzeļi ne ar ko īpašu neatšķiras savā starpā, ja nu vienīgi ar cilindru skaitu, un cik vien zinu, visi viņi ir uzticami vislabākajā šā vārda nozīmē.
Tā kā 90% no remontiem veicu paša spēkiem, tad man remontizmaksas neliekas astronomiskas, jo tas, ko esmu mainījis, kalpo vēl šobrīd. Es biju šokā, kad nācās mainīt pakaļējos amīšus, jo vienam noslīdējušas putekļgumijas dēļ bija sabeigts štoks. Izrādījās, ka tie ir tie paši, ar kuriem autiņš noripojis no konveijera - datēti ar 90.gada beigām, kad ražots pats auto. Un ja vien tu zinātu pa kādu ceļu es ikdienā braucu...
Man tikai nepatīk viena lieta - rūsa. Pie antenas, bagažnieka atslēgas, durvju roktura, zem moldingiem...
Patiesībā nemaz nevaru būt objektīvs remonta izmaksu salīdzināšanā, jo tagad man ir W124 un pirmais auto arī bija W124.
Tā vien liekās, ka būs jāņem tas auto!
un kaa ir ar pielaišanu pie miinuss graadiem? domaaju, taa kaa auto netureeshu garaazhaa, tas vereetu buut svariigi.
un kaa ir ar detaļu izturību, nav sīkas un biežas problēmiņas, kas var izvest no pacietības?
pa laikam kāda spuldzīte izdeg...
28. Janvāris 2007, 20:52
23. Aprīlis 2011, 22:13
.gif)
23. Aprīlis 2011, 23:06