Switch to full style
Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

PIesalsts centrālā atslēga

26. Janvāris 2007, 09:09

Man ir sekojoša problēma. Šodien no rīta nevarēju atvērt mašīnu nevarēja pacelties centēntrālā atslēga, kamēr ap šofera logu nepalēju kartsu ūdeni durvis vaļā atvērt nevarēju, kur ko skatīties lai katru rītu ziemā nevaidzētu ap mašīnu skraidīt ar tējkanu, varbūt kādam bija līdzīga problēma :?

26. Janvāris 2007, 10:20

[user]204624|Shmit|PIesalsts centrālā atslēga[/user]Man ir sekojoša problēma. Šodien no rīta nevarēju atvērt mašīnu nevarēja pacelties centēntrālā atslēga, kamēr ap šofera logu nepalēju kartsu ūdeni durvis vaļā atvērt nevarēju, kur ko skatīties lai katru rītu ziemā nevaidzētu ap mašīnu skraidīt ar tējkanu, varbūt kādam bija līdzīga problēma :?

WD 40 universāla atbilde uz Taviem jautājumiem, bet karstu ūdeni Tu zrja lēji... kārsa var nolobīties. Wd40 pūšās visur. ne tikai slēdzenē.

26. Janvāris 2007, 12:18

Tak man vajag lai viņš ietek tajā spraugā kas ir pie loga pašās durvīs :?

26. Janvāris 2007, 12:21

Man gan šķiet, ka tur ir jānoņem durvju abšifka un jāsaeļļo tas mehānisms. Nezinu gan par WD40 jo pie mīnus 15 viņš paliek biezs kā līme. Varbūt nopirkt kādu speciālu smērvielu, kas paredzēta šādām temp.

26. Janvāris 2007, 12:33

WD-40 tikai lai kaut ko dabūtu vaļā, bet pēc tam UZREIZ obligāti jāsaeļļo normāli. Citādi varēsi staigāt ar WD baloniņu kabatā, jo WD ir tāda īpašība kā ūdens un mitruma piesaistīšana -- ierūsēs 2x labāk!
Problēma tāda neraksturīga un tur tiešām jātiek klāt mehānismam un tas jāeļļo, no ārpuses neko neiepūtīsi. Bet atslēgu atkausēšanai labāk izmantot tos pūšamos uz spirta bāzes -- atraus vaļā un izgaros, tātad, nepiesals!

26. Janvāris 2007, 12:35

Wd40 noteikti nav tā labākā ``smēre``.Tā vairāk paredzēta skrūvju sasmērēšanai - lai dabūtu vaļā... . Šādiem un citiem līdzīgiem pasākumiem, domāju droši, vajadzētu izvēlēties smēres uz pūšamos kuru sastāvā ir kas vairāk par petroliju. Tādas ir! Jāskatās uz iepakojuma, vai kāds molibdēns klāt, vai kāds cits labums, kurš pēc pamatšķidruma izžūšanas un notecēšanas, paliek pāri un veic kādas ``slīdēšanas uzlabošanas`` darbības.
Kaut kā tā.

26. Janvāris 2007, 12:36

[user]379|Mizx|[/user]WD-40 tikai lai kaut ko dabūtu vaļā, bet pēc tam UZREIZ obligāti jāsaeļļo normāli. Citādi varēsi staigāt ar WD baloniņu kabatā, jo WD ir tāda īpašība kā ūdens un mitruma piesaistīšana -- ierūsēs 2x labāk!
Problēma tāda neraksturīga un tur tiešām jātiek klāt mehānismam un tas jāeļļo, no ārpuses neko neiepūtīsi. Bet atslēgu atkausēšanai labāk izmantot tos pūšamos uz spirta bāzes -- atraus vaļā un izgaros, tātad, nepiesals!

Nu fakts, ka tā!

26. Janvāris 2007, 12:53

Es vakar Auto Ringā nomazgāju mašīnu, bet lāgā nepabraukāju un liku stāvēt uz nakti.. rezultāts bija ļoti nepatīkams :D biju laimīgs tikt salonā pa blakus sedetaja durvim. 8)

26. Janvāris 2007, 13:14

A kaadi ir tie citi liidzeklji iznjemot WD-40? 8)

26. Janvāris 2007, 14:01

[user]199123|Rens|[/user]A kaadi ir tie citi liidzeklji iznjemot WD-40? 8)

Ja ir piejama ``WURTH`` produkcija,- tad skrūvju vītņu atēdājs viņiem ir ar molibdenu.
``Berneram`` arī tāds ir.
Man pa rokai ir šie, tāpēc varu pateikt tikai šos divus, bet noteikti ir vēl.
Turpmāk -``lasīt uz iepakojuma`` ;)
Tēma slēgta