Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
14. Novembris 2006, 00:25
Sveicināti!!Par cik nesen esmu iegādājies savu 1.MB,intersē,vai zem plasmasas slieksņiem,uzlikām uz durvīm un spārniem(vai kā tauta sauc ļistva) nesāk biezhi veidoties rūsa,sakrājoties mitrumam un citiem mēsliem??Vai tā nav slimā vieta kā citu marku auto zem visādiem moldingiem utt.??? Un vai Jūs ieteeiktu veikt antikorozijas apstradi,vai arī MB tas nav nepieiešams????
14. Novembris 2006, 09:00
ja nav bijis dauzīts zem ļistvas, tad nerūsē, ja ir, tad rūsē, bet par cik nezini vai ir bijis vai nav bijis sists, tad vai nu rauj nost un kautko dari profilaksei, vai nedari neko un aizmirsti par šo problēmu.... un atceries tikai tad kad gar ļistvas maliņu lien keramika ārā (FeO2)
14. Novembris 2006, 09:10
keramika
14. Novembris 2006, 09:11
jautajums nedaudz par keramikas novershanu, daudzi runa, ka uz ziemu labak apakshu apstradat ar to un to....
citi saka, ka nav jega..
KA tad ir? ir jega? un ar ko vislabak ?
14. Novembris 2006, 09:21
nu nosacījumi "keramikas" neveidošanai ir lai netiek klāt ūdens un skābeklis, tātad jebkāda mastikas veida ķite, kas ir pietiekoši elastīga, lai nesaplaisātu akmeņu sitienu rezultātā, un nelaiž cauri ūdeni un gaisu, un vēl nešķīst sāļā ūdenū ir derīga apakšas apstrādei, tādu materiālu jau ir simtiem, viens paqr otru dārgāki un "labāki" , bet ļoti labs materiāls un par lētu naudu ir vecā labā melnā bituma bāzes automastika ko tagad ražo antikors - pats esmu testējis (ne jau tikai smērējot, bet arī nosakot ūdensnecaurlaidību)
Vienīgais ka nav pārāk simpātiska, labāk izskatās ja mastika ir pelēka - itkā labas esot TECTYL mastikas, tās visās malās slavē... pats gan neesmu redzējis...
14. Novembris 2006, 11:00
[user]2|SZ|[/user]jautajums nedaudz par keramikas novershanu, daudzi runa, ka uz ziemu labak apakshu apstradat ar to un to....
citi saka, ka nav jega..
KA tad ir? ir jega? un ar ko vislabak ?
Labak vispār ziema nebraukt
14. Novembris 2006, 11:01
nu ja, labak ziema nebraukt, neskatities TV jo acis boja, nedzert alu, jo vedres aug....tada laba attieksme
14. Novembris 2006, 11:18
[user]2|SZ|[/user]nu ja, labak ziema nebraukt, neskatities TV jo acis boja, nedzert alu, jo vedres aug....tada laba attieksme

zigi, korozija ir dabisks process.
tu nevaru mainīt to, ka pats noveco, tāpat tu nevari mainīt, ka auto paliek vecs... :whistle:
pamēģini pieņemt to.
Tik pat labi tu jau varētu sākt taisīt plastiskās operācijas sev. Jo gadi iet, krunkas metās un sejas daiļums gaist...
14. Novembris 2006, 11:19
Renoir
man NERUSE, nedod Dies !!!!!!!!!!
vienkarshi interesejos preventivi .......
14. Novembris 2006, 12:18
[user]2|SZ|[/user]Renoir
man NERUSE, nedod Dies !!!!!!!!!!
vienkarshi interesejos preventivi .......
nu, es jau tieši par to runāju. nav ko maisīties dieva darbiem pa vidu. kā [ne]rūsēs, tā tam būs būt.