21. Jūlijs 2005, 15:01
Bet sāksim visu no sākuma....
Pie šī mersīša tiku pavisam netīšām šķirstot interneta sludinājumus... un piedāvājums mani ieinteresēja, jo summa, ko par viņu prasīja bij salīzinoši smieklīga. Un mani piešaistīja tas ka tas ir 2.8 un 83. gads.... bet kad aizbraucu apskatīties izrādijās ka tā ir drukas kļūda un mašīnītei ir 2.5 kas mani uzreiz nobaidīja :shocked: gribēju uzreiz ar roku atmest, bet sancītis teica ka jāapskatās tuvāk un mums par izbrīnu atklājās ka mašīna ir ļoti maz lietota un bundža ir salīdzinoši priekš šiem gadiem ļoti labā stāvoklī... mašīnas grīda izskatās ka tiko būtu no rūpnīcas!
Apspriežoties ar sencīti zem četrām acīm tika nolemts ka ir jāņem, kaut arī viņš veselu gadu bij stāvējis pagalmā un protams ka TA ar ir sen jau beigusies... jūsu priekštatam tad kā ta izskatijās w123 250 kad es viņu tiko paņēmu

Tas arī tiek attiecināts uz to ka gandrīz 80% manu ienākumu aiziet mašīnītē!
Tad nu par šī mersīša saimnieku es kļuvu maija sākumā ir pagājuši tikai nepilni 3 mēneši kā ši mašīna ir manā īpašumā... 8) Ko es varu teikt esmu apmierināts ar savu pirkumu... :headbang: Un pa šo laiku mašīnā jau esmu paspējis iegūldīt nelielu $$$, lai mašīna būtu iespējams lietot uz koplietošanas ceļiem...
Nu tad viss pēc kārtas... kas un kā... utt... :ermm:
21. Jūlijs 2005, 15:02
)
)
, lietie diski, miglas lukturi, stereo iekārta, stūres pastiprinātājs, ietonēti logi no rūpnīcas (zaļgani), optika HELLA.
Pagaidām tas būtu viss... vairāk nekas nenāk prātā.
Paldies par uzmanību, jauku jums šo dienu...
22. Jūlijs 2005, 08:18

Tad panesās stāsti iz dzīves un kad viņš ieraudzīja manu mersīti tad viņš atzina ka tiešām labs aparāts un ka arī ir ļoti labi saglabājies un viņš bij izbrīnīts ka tāds jauns es un pērku tādu vecu mašīnu, kas ir vecāka par mani

22. Jūlijs 2005, 08:28
Lūk bildes, tāds nu vīņš izskatijās kad tiko biju nopircis!

šajā bildē tā neredz bet šim mersītim aizmugurējie logu apsildītāji ir nevis kā ,lielākajai daļai horizontāli, bet gan vertikāli kas mani baigi izbrīnija jo iepriekš neko tādu nebiju redzējis :whistle: 8) 
22. Jūlijs 2005, 08:36

22. Jūlijs 2005, 08:43
Un protams arī tika nomazgāts, lai var kārtīgāk viņu apskatīt kas un kā...

KAtru reizi kad uz viņu noskatos saprotu to ka esmu apmierināts un gandarīts ar savu pirkumu...
22. Jūlijs 2005, 08:47

22. Jūlijs 2005, 09:09
, jo nevajadzēja pirkt citu vietā
Tika atlikts atpakaļ radiātors un pārbaudīts vai pie darba temperatūras radiātors nelaiž garām un protams, ka salīmēts bij godam un nekas nekur netecēja
Bet atkāpties vairs nevarēja... vēl atklājās ka aizmugurējā bremžu trubiņa ir gandrīz uz pusēm pārplīsusi, kas bij steidzami jāmaina... kā arī izpūtējs bij norūsējis nepajokam un visā garumā bij pilns ar maziem caurumiem, kas deva ļoti nepatīkamu skaņu
vēl piesējās par to ka priekšējam numuram bij caursisti divi caurumi un man teicak ka ir jānomaina obligāti,savādāk nelaidīs cauri... :x Tika man dots mēneša laiks lai savestu kārtībā... ko es arī darīju nepagāja ne divas nedēļas kā biju nomainījis ūdens sūkni un aizmugurēji bremžu trubiņu
Kā arī CSDD apmaiņijis numurus uz eiropas savienības :? kas mani nepriecē jo esmu eiropas pesimists!
Vēl tikai bij palicis sametināt izpūtējatrubu, pareizāk sakot aizvietot ar jaunām trubām, lai varētu iziet TA, jo tuvākajā laikā būtu jāmaina viss izpūtējs visā garumā, jo tas ir tikai laika jautājums kad viņš pavisam nobruks!
Un jau nākošajā dienā tika mēģināta iet TA un protmas tika izieta bez problēmām
22. Jūlijs 2005, 09:41
22. Jūlijs 2005, 09:47

Un skats no sāna.
gan jau ar laiku viss būs labi... :happy: