Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
20. Jūnijs 2004, 16:06
Kaa vasara klaat taa atkal saaku meetaat acis apkaart un luukoties uz citiem auto. Nu luuk ...
Uz w126 Coupeem, es jau kaadu laiku atpakalj skatijos, galu galaa lielaakas par w123 coupeem un arii manupraat skaistaakas. Kautkad agri pavasarii shkjiet maniju jau šo 500SEC ar lapinju uz loga, ka tiek paardots:
http://auto.reklama.lv/rim/data/pswd/au ... D=19843809un tagad atkal manu vinju reklama.lv izskataas, ka vinjam diezko neveicaas ar paardoshanu. Kaads ir kautko dzirdeejis tieshi par sho auto? un ja kaads zin, kur veel ir maniits kaads w126 coupe tirgojamies, tad plz pastastiet
kristpapz varbuut tu vareetu paris teikumos pastastiit, kam vajadzeetu pieveerst uzmanibu iegadajoties w126 coupi?
20. Jūnijs 2004, 16:21
atradu veel divus variantus latvijaa ko tirgo, tachu tiem cenas savukaart ir:
SEC420 4.2 - 7000 EUR
SEC500 5.0 - 5200 EUR
kas protams atbilst staavoklim kaadaa vinji ir, shis augstaak mineetais ir par 3900 EUR, kaadeelj mani ari tas ieintereseja, jo tadu uz sitiena es vareetu atljauties, nopardodot savu tagadejo un pieliekot ietaupijumus.
Apzinos ka tajaa leetaakajaa naaksies ieguldiit, lai panaaktu veelamo rezultaatu (taads kaa daljeejs liizings sanaak, panjemt leetaak un pasham sachinjiit kaa vajag)
20. Jūnijs 2004, 16:26
Shitas konkreetais bildee ir kristapz MB - taa kaa vinjsh noteikti tev varees par to daudz ko pateikt!
20. Jūnijs 2004, 16:31
kristapz taksh ir melns!?
20. Jūnijs 2004, 16:37
Nee, tev tik taa liekas! Man arii saakumaa taa likaas. Vai tu to esi redzeejis dienas gaismaa? Redzi - bildee ir saule un tad var to patieso kraasu - tumshi zilu metaaliku ieraudziit. Bet ja nav saules un tumsaa tas protams izskataas melns.
.gif)
Piektdien es ar Kristapz tieshu par shito runaaju - vinjsh teica, ka laiku pa laikam uznaak vaajuma briizhi, kad grib savu coupe paardot un vinjsh apstiprinaaja, ka shitaa reklaamaa redzamaa ir vina.
20. Jūnijs 2004, 16:38
Es par to arii sho to zinu, jo pats savaa laikaa intereseejos par taa iegaadi!
20. Jūnijs 2004, 16:39
njaa, tad galvenais tagad nokjert vinju vaajuma briidii

un nopirkt no jamaa
.gif)
,
a ja nopietni, vinsh nestastija kas ir iesmesls shaadiem vaajuma briizhiem, ka tik nav benziina pateerinsh? :scratchchin:
20. Jūnijs 2004, 16:41
Ja pareiz atceros no sarunas, tad tieshi taa - degvielas pateerinsh, bet manupraat arii tas, ka veel loti daudz jaagulda iekshaa.
20. Jūnijs 2004, 16:44
MBcoupe a tevi pateerinsh nebaidija kad veeleejies no vinja sho pirkt?
20. Jūnijs 2004, 16:48
Kaa bija - es ne jau no vina gribeeju pirkt,bet tur pat kur Kristapz beigaas nopirka - Adam auto.
Tieshi taa - degviela bija iemesls, kaapeec nebraucu shobriid ar 500 vai 560 sec, jo nespeetu to pieliet, jo mans viedoklis - ja tu nopeerc taadu auto, tad gaazi tajaa likt nav stiliigi. Taapeec izveeleejos mazaaku coupe.