Switch to full style
Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Mercedes Smart

03. Janvāris 2011, 21:37

Sveicinati!Skatijos,nekur nepamaniju Neko par Smart modeliem!Vai seit nav neviens Lietotajs kam Vel butu Smart auto???
Pēdējo reizi laboja ego2008 - 03. Janvāris 2011, 21:38, kopā labots 1 reizi.

Mercedes Smart

03. Janvāris 2011, 21:39

Es vēlējos tādu iegādāties!

Iespējams, ka esat pirmais Smarta īpašnieks šeit. Bet varam mēģināt rast risinājumus kopā - kā nekā vienā "rūpnīcā" salikti. :)

Mercedes Smart

03. Janvāris 2011, 21:53

Nu re,Varbuut ka arii taa:) It kaa jau viss kartibaa,tik biju nodomajis ka kads seit no ipasniekiem arii ir,varbut ka kadreiz uzrodas ja arii veel nav:)
Principaa jau loti interesants auto,nav mans,bet sieva vizinaas!Loti ekonomisks,un primitiivs...smiekligi jau skan,bet vinjam ir tikai 0.6 Turbo.
Pagaidam vienigais kas ir bijis,Turbo nobeidzas nesen,dumoja kaa tvaikonis,intercooleris bija pilns ar ellu,utt..paveicas dabujam pa velti lietotu,nenacas restauret neko pagaidaaam,protams nav ne jausmas cik ilgi sis kalpos,bet tomeer!pats es Braucu ar BMW,Bet mazais baigi piedur,un iet daudz labaak kaa manejais,viegls,visi bamperi sastaav no vienas splastmasas vien,uznem atrumu atri...ieksaa vietas ir pietiekosi diviem...Lielakai dalai domas mainas par mazo auto tiklidz ar to izbrauc,vai vismaz iesezas ieksaa,jo no arpuses par vinju rodas savadaks iespaids!
Pats ari kadreiz par vinju tikai iesmeju nedaudz,un neko vairak kaa par puteklusuceju neuzskatiju,bet nu dmas ir mainijusas...
Normals sievietes auto,pilsetas braucieniem ideals,viegli noparkojams,un loti ekonomisks,taaliem gabaliem gan nav tas komportablaakais...

Mercedes Smart

03. Janvāris 2011, 21:54

Ar paziņas Smart mēģināju pabraukāties pagājušo vasaru.
Neskatoties uz sākotnēji augstprātīgo skepsi, jāatzīst, ka tajā modelī ir kaut kas īpašs.
Fascinēja gan 0.6 litru motoriņš (gandrīz kaut kas no modelīšu/rotaļlietu fascinācijas), gan arī mazie izmēri un NETICAMI lielās iekštelpas iespaids, tāpat arī apdares kvalitāte un dizains.
Auto bija arī negaidīti ņiprs un es teiktu - pat stabils.
Nedaudz jāpierod gan pie šķietamās nedrošības sajūtas, gan arī gaitas cietuma un asuma.
Katrā ziņā viens no interesantākajiem modeļiem, atšķiras no masas, ideāls pilsētai.
Nepiekritīšu apgalvojumam par sievietes auto. Es teiktu - arī saprātīga vīrieša auto.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 03. Janvāris 2011, 21:57, kopā labots 1 reizi.

Mercedes Smart

03. Janvāris 2011, 21:55

...
Pēdējo reizi laboja ego2008 - 03. Janvāris 2011, 21:56, kopā labots 1 reizi.

Mercedes Smart

03. Janvāris 2011, 21:56

Kad pētīju, mulsināja, ka Krievijas lapās rakstīja, ka ziemā dīzeļi (0,8l), ir jāsilda līdz pat 30 min.! :O

Mercedes Smart

03. Janvāris 2011, 21:59

Ar to sildisanu nezinu gan,vienmeer jau pasilda pirms brauksanas kadu laicinju,bet nav nekadas problemas bijusas,iznemot to turbo nobeigasanos ziemaa,bet nedomaju ka tur ziema ko nodariija,jo turbo bija gultnitis ieksaa nobeidzies...Ir angliem viena lapa ar forumu kur ir viss pa smartiem,roudsteriem... Cereju ka ir arii kads LV ar ko apmainieties kadaa pieredzee:)

Mercedes Smart

03. Janvāris 2011, 22:00

Pazīstu vairākus Smart fanus (kā pamēģināja, tā saslima), bet neviens no tiem nav šajā forumā.
"Treknajos gados", kad goda lieta katram sevi cienošam un kompleksu māktam vīrietim skaitījās braukt ar milzīgu un jaunu džipu, šos varēja dabūt visai lēti. Tagad jau droši vien atkal cenas augs, vērojot, kā sakustējies mazauto tirgus.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 03. Janvāris 2011, 22:05, kopā labots 1 reizi.

Mercedes Smart

03. Janvāris 2011, 22:04

Es pats Braucu Ar BMW,Sievai Smarts,vienam pazinjam tas pats,pasam BMW,sievai Mersis...Par BMW breec ka jaiegulda laiku palaikam kas noplist,a Mersim nekadas problemas neesot,tik cik ellas mainijis ar filtriem un viss...
Man tas pats,savejam laiku pa laikam kas nobirst,kad sataisa taa kalpo atkal,un neesmu neko mainijis,bet ir arii doma pariet uz mercedesu,vai vismaz pameginaat!Svesha lieta tas mercedes,neko daudz par viniem veel nezinu,neesmu interesejies,cik nu tagad mazais smartinsh ir dazus menesus!

Mercedes Smart

03. Janvāris 2011, 22:05

Man diezgan laba draudzene jau gadiem braukā ar Smartu, ir visai apmierināta. Pat par spīti tam, ka ziemā fūre tiešām nopūta no šosejas un apmeta pāris kūleņus. Bet virsbūve tik laba, ka visu sataisīja un nekādu problēmu.
Tēma slēgta