Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
29. Janvāris 2008, 10:03
Sveiki!
Gribeeju sheit padiskuteet par MB kravas auto, man tagad ir doma iegaadaaties 2 vieniibas. Zinu, ka vecaaka gaajuma MB ir ok(pat ljoti), bet 2000 un uz augshu so so. Kaadam nav bijusi saskarsme ar jauno MB kravas auto. Kaa vinjsh uzvedas, ko pateeree, kaadas izmaksas...
Paldies
29. Janvāris 2008, 10:03
kuru Tu domā, ATEGO ?
29. Janvāris 2008, 10:06
Tops: MAN, Mercedes Actros, Daf....
29. Janvāris 2008, 10:18
Kādām vajadzībām? Ko plāno pārvadāt, pa kādiem ceļiem? (ES vai Krievija). Cik ir dzirdēts, tad jaunais Actros, Axor ir OK. Salīdzinoši ekonomisks, ad blue patērē pārsteidzoši maz, braukšana ar jaunajiem automātiem ar esot elementāra, līdzīga kā ar vieglo.
29. Janvāris 2008, 10:20
mani interesee actross vilceejs,,,
nezinu kaads tur kam tops...man parks sastaav pamataa no VOLVO un SCANIA nu ir divi actrosi...2001...
actross vispaar nav nekaads "vilceejs" saliidzinot ar VOLVO, tachu ir labs cenas piedaavaajums jaunajam actrosam, varbuut tas labaaks......
29. Janvāris 2008, 10:26
nu ja gribi seglu vilcēju tad paliec vien pie Volvo FH, mersis diemžēl nestāv blakām....
29. Janvāris 2008, 10:31
Mazliet zinot virtuvi no otras puses – Scania pamatīgi cenšas, lai viss būtu perfekti, ideāli, nekam nevarētu piesieties, Volvo smagajos ir praktiskāka, lietišķāka pieeja. Bet tik un tā Volvo visiem iekabina un viņiem sanāk labāk. Par Mercedes gan nemācēšu izteikties.
29. Janvāris 2008, 10:31
[user]176832|SWATboy|[/user]nu ja gribi seglu vilcēju tad paliec vien pie Volvo FH, mersis diemžēl nestāv blakām....
no kurienes Tev šāda info? Cik objektīva?
Jeb "viena tante teica " ? :?
29. Janvāris 2008, 10:32
info... no šoferiem....
.gif)
staprcitu šeit vajadzētu Milža viedokli viņš rullē uz Volvo... :whistle:
29. Janvāris 2008, 10:34
Cena atkarīga no komplektācijas un jaudas. Garantija, cik atceros, MB bija labāki nosacījumi...salīdzinot ar Scania vai Volvo. Turklāt Sacnia nav tā sistēma, kas paredz ad blue, respektīvi viss notiek tīri mehāniski, tātad biežak ar to saistītas apkopes/tīrīšanas, ... var ņemt EURO4 vai 5, neko zemāku. Var tagad paņemt EURO4 un vēlāk pārtaisīt uz EURO5, itkā esot diezgan vienkāršs process, domāju, ka jaunais Actros ar attiecīgo aprīkojumu Tevi varētu apmierināt