Switch to full style
Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

nesaprotami pigori

25. Janvāris 2008, 19:52

Tātad tā, braucu, pēkšņi sāk raustīties, slāpt nost un tā kā šaut pa izpūtēju. tad noslāpa galīgi un griežot starteri vairs nelec, bet arī šaudās. Mēģināju pielaist kādas 10 min, tā arī nepiešķīlu un izsaucu evakuatoru. Aizvilku mājās un rīt gatavojos vilkt uz diagnostiku. Mājās iedomājos joka pēc vēlreiz piešķilt, bļins, aizgāja momentā un vair neslāpst. Kas par štelli? galvenais, ka nezinu, kio darīt ar to diagnostiku, vai viņi varēs noteikt vainu, kamēr iet.

nesaprotami pigori

25. Janvāris 2008, 19:57

A man pieņemsim līdzīgs piegors bija 190 2.0 benziniekam, arī slāpa nost ceļa vidū un tml. A, tev benzīnieks.

nesaprotami pigori

25. Janvāris 2008, 19:59

Es arī ilģi meklēju vainu a izrādījās zondei bija kaput.

nesaprotami pigori

25. Janvāris 2008, 20:00

Man benzīns 93.g E420

nesaprotami pigori

25. Janvāris 2008, 20:06

Varētu būt, ka tā ir tā saucmā lampzonde, kas ir izpūtēja caurulē ieskrūvēta. Es taireiz viņu vienkārsī atvienoju un braukāju kamēr nenomainīju.

nesaprotami pigori

25. Janvāris 2008, 20:07

vai tad lambdas dēļ var šaudīties un slāpt nost.

nesaprotami pigori

25. Janvāris 2008, 20:11

Man tieši tā kā tev arī bija. lampzonde domāja ka mašina ir auksta un deva komandu dot vairāk degvielas. Vari arī paikspirimentēt es nezinu cik tev viņas ir viena vai divas. Man bija viena, atvienojot to uzreiz jūti izmaiņas.

nesaprotami pigori

26. Janvāris 2008, 11:10

nedaudz atlausos iejauties
Mulkibas te nes.
Ja zonde i kaput tad motors neslapst. tas vienkarshi mazliet taka rijas pie maziem apgriezieneim bet vir 3000 apgr. iet jau dziesmaa. Vienigais kas ta reali izmainas ir degvielas paterinsh man tas bija apmeram x2
Bet par slapshanu tas ir pasakas.
:whistle: :whistle:

nesaprotami pigori

26. Janvāris 2008, 16:01

Šodien pārbaudīju vēlreiz. Kamēr auksts, viss kārtībā, bet tikko uzsilst līdz darba temperatūrai, tā atkal sāk niķoties. lambdu atvienoju - bez rezultātiem, tā ka lambda nav pie vainas.

nesaprotami pigori

26. Janvāris 2008, 16:21

[user]308665|Valdo100|[/user]Šodien pārbaudīju vēlreiz. Kamēr auksts, viss kārtībā, bet tikko uzsilst līdz darba temperatūrai, tā atkal sāk niķoties. lambdu atvienoju - bez rezultātiem, tā ka lambda nav pie vainas.

var būt tieši tādēļ arī nav izmaiņu,ka lambda ir mirusi un nekas nemainās.
bet nu ko Tu centies uzzināt raustot vadus?
Brauc uz Bruņinieku/Tallinas krustu uz diagnostiku un tur visu pateiks un salabos.
Tēma slēgta