Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
23. Janvāris 2008, 15:37
Velos iegādāties mersi "acaino" 8) E klase 95-98g. , bet esmu dzirdējis, ka šie gadi esot diezgan slikti. Vai kāds var pastāstīt kura gada un ar kādu motoru šie merši ir vislabākie?
23. Janvāris 2008, 15:49
Es ar savu (W210), 2001 gadu, 320 CDI esmu apmierinats 8) nezinu par 95-96 g :whistle:
23. Janvāris 2008, 15:50
viennozīmīgi pēc feislifta. benzīns/dīzelis jau tava izvēle.
23. Janvāris 2008, 16:32
feislifts jau sākas tikai no 2000 gada
23. Janvāris 2008, 16:33
tajos gados acainajam baigi pa shuveem paradijas tada lieta ka bruuns brinums
Ko medz deveet par ruusu 8D
un tas notiek diezgan atra tempa... :whistle:
23. Janvāris 2008, 16:56

un līdz kuram gadam tas brūnais brīnums parādās, un kā ir ar pārējo, hadene un kurš motors būtu labāks? doma ir no 2.0 līdz 2.3 benzīns
23. Janvāris 2008, 17:02
priekškam tu viņu pērc?štrasei, pilsētai?
23. Janvāris 2008, 17:11
Brūnais rādās arī pēc feislifta. Pirms - vairāk, bet varbūt tikai tāpēc, ka aparāti vecāki. Tehniskā ziņā auto ir labs, ja nav "tikko no Vācijas" ar atgrieztu spidometru un visādi citādi "skaists".
Mans viedoklis ir ka dīzeli ņemt nevar, jo tajos gados būs ļoti grūti dabūt labā stāvoklī, visiem jau milzīgi km. A sliktā stāvoklī (ar reāliem 400-500tk km) paņemt W210... var iep*$&%st tādā pakaļā, ka maz neliksies. Īstenībā stāvoklim (noskrējienam un koptumam) būtu jābūt izšķirošajam šajā izvēlē.
1998. gads būs jau ar tā saukto pirmo liftu (nav pat īsta feislifta - mainījās modeļa gads). Tur mainījās šādas tādas sīkas lietiņas salonā. Nav laikam nekas būtisks, bet patīkami.
Par 2.0 un 2.3 motoriem neko pateikt nemāku. Ar mazajiem pieredzes nav.
23. Janvāris 2008, 17:24
Pirms 3 meeneshiem nopirku 96 gada w210. Iekshaa automaatiskaa klimata kontole, automaats, kruiizs, parktronic, webasto, mazaa navigacija. Ruusas nav. Izskataas ka iipashi "jaats" nav, lai gan ko var zinaat no tiem Vaacieshiem. Protams ka nopeerkot bija jaanomaina kaudze ar bukseem, plus veel jau ir palikushas vainas kuras vajadzeetu ar laiku noveerst (piemeeram salonaa naak motora troksnis, jo ir paarpliisusi taa gumija kas atrodaas starp stuures stieni un virsbuuvi - kaa vinja var sapliist, nevaru saprast). Komforta liimenis saliidzinot ar 124 ir daudz reiz lielaaks, tapeec arii izskataas ka braukshu ar sho mashiinu kaadu laiku.
Par to ka vinji ir diezgan slikti un vairaak luuzt kaa 124 arii es biju dzirdeejis, bet kad nesekmiigi pusgada garumaa mekleeju normaalu 94, 95 gada 124 virzbuuvi, tad izdomaaju pirkt "acaino". Taa ka domaaju ja tev traapaas labi kopta mashiina, tad buusi tikai vinneetaajs. Bet reekinies ar to ka vinjas ir pilnas ar elektroniku, un ja ir kaada vaina kas saistiita ar kaut kaadiem elekroniskajiem blokiem, tad tas maksaa "labu" naudinju.
23. Janvāris 2008, 17:39
Nu, jā. Par elektroniku piemirsu. Šiem motoriem jau nāk gaisa masas mērītāji un visādi sadalenes pozīcijas sensori un vēl kaut kas, kas tradicionāli mēdz izbeigties.
3.2 V6 motoram oriģinālais gaisa mērītājs maksā 320Ls. Mazākajiem - nezinu. 3.2 R6 motoram laikam pat bija vēl dārgāks.
Precīzu diagnostiku arī dažreiz pagrūti veikt, nākas pat braukt uz Domeniku, jo tur ir krutāks kompis un zināšanas.
Kaut kādi sensoru gļuki arī mēdz izlīst, bet tomēr arī tas ir daudz atkarīgs no noskrējiena - ja ir zem 200tk, nevajadzētu būt lielām problēmām.