Switch to full style
Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Kas ir B klase?

11. Novembris 2007, 19:39

:: Hei spečuki! Kas var dalīties pieredzē vai informācijā par B klasi? Kādas nianses un kādi niķi varētu būt šai klasei? Ja konkrētāk tad B200 CDI automāts, 2006. g. nobraukums minimāls. Paldies.

Kas ir B klase?

11. Novembris 2007, 19:40

A kas tur var būt? Gandrīz jauns Mercedes, sēdies un brauc!

Kas ir B klase?

11. Novembris 2007, 19:42

Dizains gan biku dīvains, bet nu par gaumi nesrīdās :D

Kas ir B klase?

11. Novembris 2007, 19:44

damaju, ka daudz labaks par A klasi. Man vizuāli viņš patīk, bet priekšas piedziņa.... :(

Kas ir B klase?

11. Novembris 2007, 19:49

Attēls
nu tīri glīts... ;)

Kas ir B klase?

11. Novembris 2007, 20:01

Nu salīdzinājumā ar A klasi jā :D

Bet nu kā jau saku par gaumi nestrīdēsimies.

Man nepatīk jauno mašīnu dizains, citam atkal veco mašīnu dizains liekas debīls.

Viena cilvēka atkritumi ir cita cilvēka zelts.

Kas ir B klase?

11. Novembris 2007, 20:50

aizpagājšvasar 3 dienas pabraukājos ar šo - iepatikās! seriously! no ārpuses kompakts, iekšā itin plašs, jūties kā parketniekā. vienīgi pagriezienrādiuss liels, kā jau priekšpiedziņas auto. ā...un aizmugurējie el. logu pacēlāji nenāk standartā. to gan mans nesaprata...

Kas ir B klase?

11. Novembris 2007, 20:58

[user]145485|Silver_Bimmer|[/user]
Viena cilvēka atkritumi ir cita cilvēka zelts.

tas zelts ir W201 dizains? :D
braucu ar B klasi- nepatika. no mercedesa ne smakas. kā mazauto slikts, jo īpaši mazs viņš nav. jēgu šim modelim neredzu. komforts zems, kvalitāte zema. bet ņemot vērā to,ka jauns ir jauns :D kvalitātes trūkumu jutīsi pēc garantijas beigām

Kas ir B klase?

11. Novembris 2007, 21:09

[user]387|elSprogo|[/user]aizpagājšvasar 3 dienas pabraukājos ar šo - iepatikās! seriously! no ārpuses kompakts, iekšā itin plašs, jūties kā parketniekā. vienīgi pagriezienrādiuss liels, kā jau priekšpiedziņas auto. ā...un aizmugurējie el. logu pacēlāji nenāk standartā. to gan mans nesaprata...

Pirms pāris dienām izbraucu pāris metrus ar tādu. 1,7 benzīns. Tā jau nekas. Dizains man patīk, vietas ļoti daudz kā priekšā, tā pakaļā. (salīdzinot ar CLS, kurā aizmugurē vietas nav). Bet nepatika, ka mazliet valstījās uz pagriezieniem. Tāda nestabilitātes sajūta radās. Turklāt!! el. logi aizmugurē tiešām nav standarts... Es jau būtu pasūtījis, jo mani konkrēti kaitina tie puskoka varianti. Vispār arī es nesaprotu, kāpēc žņaugties uz tiem logiem un nelikt defaultā?

Kas ir B klase?

11. Novembris 2007, 21:21

B klase ir OK.
Tēma slēgta