Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 19 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: CL500 99-
AtbildeAtbilde saņemta: 29. Marts 2007, 14:24 
Lietotāja avatārs
IR velme iegadaties CL500 99-

Ir objektivi viedokli un pieredze?
Kads realais paterins?
Vajas vietas?
Minusi?

Ka ar gazes iekartu, vai ir verts to uzstadiit ?
Vai varbut ir iespejams samainit motoru pret 3.2 Dieseli? Vai tas ir iespejams?

Paldies.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Marts 2007, 14:30 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Oktobris 2006, 21:44
Atbildes: 1306
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Dazādas

Smuks auto, bet vai tiešām ja pērk tādu auto nevar vairs atļauties ieliet tādam bākā ka gāze jāliek! Un ko darīsi kad vajadzēs remontēt liksi plastmasas detaļas jo lētāk????? :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Marts 2007, 14:33 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]188304|becker|[/user]Smuks auto, bet vai tiešām ja pērk tādu auto nevar vairs atļauties ieliet tādam bākā ka gāze jāliek! Un ko darīsi kad vajadzēs remontēt liksi plastmasas detaļas jo lētāk????? :x

Braucu pa Vaciju, seit degviela dargaka un attalumi lielaki!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Marts 2007, 14:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

okidoki, pagaidi lietotāju RIPS, kas patlaban tādu pārdod un kādi brīdi ir jamo ekspluatējis, gan šim būs ko teikt

pats ar to neesmu braucis, taču skata ziņā šis auto ir vienkārši :headbang: tas pat stāvot izskatās, it kā būtu kustībā.....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Marts 2007, 14:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

par motoru pārlikšanu...

varētu būt dārgs un reti sarežģīts process....jo-nav jau tas kādu veco motoriu pārlikt...

vai tik nesanāktu finālā dārgāk kā braukt uz benzīna?

Gāzi jamiem liek iekšā-bet rēķinies par summu ap vairākiem k LVL, jo ne jau parasto gāzes iekārtu tur liek.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Marts 2007, 14:56 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
:D...nepeerc shito mashiinu!!!....ja nopietni tad gaazi var uzlikt ir taads redzeets tik w220(buutiibaa tas pats vien w215 ir)...protams ja nav psihologisks moments!!...par dzineeja mainiishanu pat nerunashu ...pirmkaart taadel ka tas ir nepraats otrkaart tadeel ...tu vismaz staadies priekshaa ciktas var maksaat ja pat kaads to nemsies dariit(100%garanteeju ka neviens nenemsies!! ;) ....bet vispaar es domaaju ka tev nav vajadziiga taada mashiina !!labaak nopeerc diizel CLK un buus labi!! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Marts 2007, 14:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

reiz sanāca ietusēt ar mūsu futbolistu Marianu Paharu - jamais ar nebija īpašā sajūsmā par savu CL.....

nezinu, bet brauc ar viņiem tomēr daudzi...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Marts 2007, 15:07 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]:D...nepeerc shito mashiinu!!!....ja nopietni tad gaazi var uzlikt ir taads redzeets tik w220(buutiibaa tas pats vien w215 ir)...protams ja nav psihologisks moments!!...par dzineeja mainiishanu pat nerunashu ...pirmkaart taadel ka tas ir nepraats otrkaart tadeel ...tu vismaz staadies priekshaa ciktas var maksaat ja pat kaads to nemsies dariit(100%garanteeju ka neviens nenemsies!! ;) ....bet vispaar es domaaju ka tev nav vajadziiga taada mashiina !!labaak nopeerc diizel CLK un buus labi!! ;)

Uz to CLK ar skatos, ar 2.7dizeli esmu kadus 15km pats pie stures nobraucis un vel nepaspeju ta noverteet.
Kadas ir cilveku atsauksmes par CLK? Vizuali arii smuks, it ipashi AMG buferiem, slieksniem un diskiem.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Marts 2007, 15:09 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

CLK i smuks, lai gan tam bieži nāk līdzi it kā Dāmu auto aura....bet nezinu, manuprāt tas tikai tāds stereotips vien ir.

par to atkal labāk zinās stāstīt Aldjuha.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Marts 2007, 15:09 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...es vair neklausos ko runaa par mashiinaam citi cilveeki ...es labaak pats pameiginu!!....w215 ir labs auto ja ir kopts !!..braukt ar vinu vienkaarshi sapnis ....sociaalais status wow!! 8D ...es varu tik par daziem momentiem pasuudzeeties ...bet tas ir tikkai mans viedoklis un manas personiskaas izjuutas par sho automobiili !! ...mans uzskats ja cilveekam patiik shis modelis, bet vinsh grib iezaageet mazlitraazhas un veel diizela dzineeju tas tik noziimee ka vinsh nav gatavs shim automobiilim!!...man savaa laikaa bija 911 ieliku skaistu bildi reklaamaa...sabrauca kaudzeem cilveeki un paarsvaraa visi bija viilushies ...jo no aarpuses loti jau patika bet kad reaali izbraukaaja pa Riigas ielaam saprata ka sapnis saruuk!!..nopirka cilveeks kas bija gatas bezkonfortam un augstam benziina pateerinam ...vinsh zinaaja ko peerk un cik tas viss maksaas!!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 19 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Google [Bot] un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012