Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: E 124 Coupe
AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2007, 23:29 
Lietotāja avatārs
precizaak par kupeju iet runa.. ta kaa man gaidaams gimenes pieaugums ar slk neiet krastaa :cry: un vieniigais variants ,kas man liekas alternatiivas ir kaada no shiim kupejaam, veleetos uzzinaat par to vai 220taa vietaa atmaksjas pirkt 300to vai 320to??? cik skatos degvielas paterinsh tik loti nemaz neatshkiras... 220mitajam laikam 150zs bija ja?? a cik 300 un 320 ir?? aa un kads varetu but paterinsh, ja brauc ar loti vieglu kaaju pa pilsetu??? par remontiem nedomaju, jo nu pirkt leeti es negribu un pec tam ieguldit remontos..
tie ,kas brauc ar shadiem auto varbut varetu pastastit savas izjutas braucot ar sho coupe un protams, ko iesakat ,lai automatiska karba ilgak kalpotu??
paldies :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 00:23 
Lietotāja avatārs
Man pašam ir 300CE un kaudze ar bērniem! Vienīgais ko varu ieteikt sakarā ar mazo kad pirksi auto sēdeklīti pievērs uzmanību gabarītiem-tobiš vajag piemērīt jo kupejā ir tomēr aizmugurē maz vietas!!! galvenais lai atvasei būtu labi!!!! ;) Bet runājot par benzīna patēriņu-MB nekad nav bijis no tiem ekonomiskākajiem!!! Mans MB ar gaazi lielu robu bud`zetaa nevelk saliidzinot ar WW polo 1.9 D T`a kas eeda 5-6 litrus uz 100 km Tas viss vairaak atkariigs kas buus sakariigaaks-220-300vai320 MB ko vareesi atrast!!!! :handshake:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 09:09 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Degvielas patēriņš, ja nebrauc agresīvi, tomēr atšķiras. Ja ~3litrīgam tas būs (citēju Richy rakstīto):
pilsēta: 14-17l
šoseja: 8-10l

tad ~2litrīgam:
pilsēta: ~12l
šoseja: 6-7l

Ja tomēr vienmēr gribi būt pirmais, par normālu ātrumu uz mūsu pilnajām šosejām uzskati 130 km/h, tad uz apdzīšanas rēķina arī ~2litrīgais apēdīs visus 12l/100 km un tad atšķirības vairs nebūs. Par MB automātiskajām ātrumkārbām es īpaši nesatrauktos. Parasti tās strādā labi un stabili – ja pērkot viss ir OK un nav aizdomu, ka kaut kas neslēdzas kā vajag, tad tā arī būs. Galvenais, lai tur eļļa nav aizvēsturiska un visi filtri vietās. Pašam auto, kam jau 10-to gadu kārba neslēdzas gluži ideāli, bet arī sliktāk nav kļuvis.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 09:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

sajutas ir labas, it sevishki vasara, nolaizhot visus logus ;)

200 CE (USA variants)-136 Ps?
220 CE - 150 Ps
320 CE - 224 Ps

tas jau ir pedejo gadu kupejas, tas ir, no 93.gada uz augshu lidz pat 97.gadam, kad vel naca 124 Cabrio Final edition......

manam 220 CE paterinsjh ir pa pilsetu 10-12 Litri, ziema protams vairak, rekjinu,ka ap 13 tokken bus, bet nu tagad nodevu samainit pilnigi visus filtrus un pie reizes svechvadus paskatities varbut jaunus uzlikt, un tad jau atkal paskatisimies...

ar saviem 150 ps esmu apmierinats, dragos nepiedalos un netaisos, nav ta sauto ;)

protams, ja saak jemt 320.to labu-tad ir janjem jo ar 224 ps ir celiens nedaudz labaks, lai neteiktu vairak :)

automati? Nu , ja visu laiku spolesi krustos un mocisi, tad varbut ar ka netures, bet normali braucot nezinu, kas jau muzhibu esoshajam 4pakapju MB automatam var notikt.....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 10:02 
Lietotāja avatārs
No savas pieredzes varu teikt, ka man 220(ar manuālo kārbu), brīžiem, kad pēc garas un vienmuļas darba dienas pie labas mūzikas un tai brīdī strauji pieaugošajam kājas smagumam, liekas par maz.
Visos pārējos gadījumos pilnīgi pietiek ar tiem 150 lopiņiem un pieņemamu patēriņu ģimenes cilvēkam :)
Kopumā laps auto, tikai ja pirksi auto uz sēdinātām atsperēm, vai kādu Sportline variantu, tad piekare iespējams liksies par cietu...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 16:37 
Lietotāja avatārs
paldies par jusu atsaucibu ;) mja vietu auto sedeklitim bus jaameera :) nu itka prieksh manis pietiktu vismaz pagaida ar 220 mersi, jo nu bishku vairak bus japietaupa nauda uz degvielas rekina, jo ka neka gimene par 1 cilvecinu vairak :) man itka galvenais tagad butu komforts nevis atrums, jo nu dzive ir izdarijusi jaunu pagriezienu :) mhhh.. varbut varetu kadu linku ar review par 220to eng vai rus valoda??? man pasham pirksti liiki un neiznu ko tieshi meklet :P
SZ varbut tu vari kadu sacerejumu uzrakstit? :D vai ari kads cits maybe? man vienkarshi loti interese tieshi shis auto. ;) aa un par to ka lidz 97.gadam tasija shos modelus es gan nezinaju... a dizains tas pats?? un cik reali ir dabuut 10 gadus vecu 220 kupeju??

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 16:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

vakara vairak uzrakstishu, tagad nav laika :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 16:42 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]vakara vairak uzrakstishu, tagad nav laika :)

paldies :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2007, 17:30 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nesapratu, kāpēc SZ rakstīja, ka 200 ir USA versija. 200-tie tika taisīti Japānas un Itālijas tirgiem, par ASV dzirdu vienīgi no viņa. Arī mbclub.ru norādīts, ka Itāļu versija, tāpēc tādi pie mums arī gadās. Pats dažkārt esmu tādā pieķerts, pagājušajā jubilejā piedalījos utt....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Janvāris 2007, 09:01 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]173848|gsprods|[/user]paldies par jusu atsaucibu ;) mja vietu auto sedeklitim bus jaameera :) nu itka prieksh manis pietiktu vismaz pagaida ar 220 mersi, jo nu bishku vairak bus japietaupa nauda uz degvielas rekina, jo ka neka gimene par 1 cilvecinu vairak :) man itka galvenais tagad butu komforts nevis atrums, jo nu dzive ir izdarijusi jaunu pagriezienu :) mhhh.. varbut varetu kadu linku ar review par 220to eng vai rus valoda??? man pasham pirksti liiki un neiznu ko tieshi meklet :P
SZ varbut tu vari kadu sacerejumu uzrakstit? :D vai ari kads cits maybe? man vienkarshi loti interese tieshi shis auto. ;) aa un par to ka lidz 97.gadam tasija shos modelus es gan nezinaju... a dizains tas pats?? un cik reali ir dabuut 10 gadus vecu 220 kupeju??

220 it kā ir tie 150 zirdziņi, bet arī svars pietiekoši liels, tāpēc ieskrējiens līdz simtam būs līdzīgs kā 1.8 golfam vai japānim(nedaudz virs 10 sec)
Cik es esmu dzirdējis un redzēji, tad vispār 124 kuzava QP ražoja līdz 96 gadam...ja gribi laba stāvoklī 95-96 gada tas būs dārgi.
...par dabūšanu - Vācijā sludinājumos pagaidām vēl daudz ar viņām, Latvijā pārsvarā tirgo ap 90 gadu, noteikti neieteiktu meklēt Lietuvā

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Bing [Bot] un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012