Publicēt atbildi

F1 mit McLaren Mercedes

29. Maijs 2007, 15:32

Ne Monako. Hams ir labs, pat ļoti, bet Alonso bez problēmām kontrolēja situāciju. Palasijos dažādas intervijas, kur Alonso atzīst, ka brīžos, kad Hams Alonso ķēris, tas ir bijis paša Alonso izvēlēts solis, kad izdomājis pataupīt riepas, lai viņas nesāk gļukot, kā tas bija visiem pārējiem, utt.

F1 mit McLaren Mercedes

29. Maijs 2007, 16:01

ja visu šo lietu apskatu es kā vienkāršs F1 skatītājs, kas izdara secinājumus no tā, ko redz pa TV un ko dzird post-race konferencē no pilotiem, tad man dīvainas likās 2as situācijas trasē - Hamja starts (aizcirta durvis Massam nevis centās nokost startā FA, bet ok tas vēl tā, lai ieņemtu pareizo trajektoriju nākamajam līkumam), un Hamja 2 stops, kuram pēc loģikas bija jābūt liekas 2 vai 3 apļus vēlāk nekā tas notika... vēl piesaista fakts, ka pats Hams nezināja kāpēc viņu iesauca ātrāk... Pamatojums, kas izskanēja no Maku komandas puses ar mani nepārliecina, balstīties uz to, ka ir iespējama SC parādīšanās trasē, nu nez...
bet balstoties uz šiem 2iem notikumiem sodu nekādu piespriest nevar, jo tas ir no sērijas kā būtu ja būtu

F1 mit McLaren Mercedes

30. Maijs 2007, 15:44

McLaren escapes penalty:

http://f1.gpupdate.net/en/news/2007/05/ ... s_penalty/

"...McLaren`s actions during the 2007 Monaco Grand Prix were entirely legitimate and no further action is necessary."

F1 mit McLaren Mercedes

30. Maijs 2007, 16:04

loģisks iznākums. FIA kaut kā bija jāreaģē kā uzraudzības institūcijai, nu veica izmeklēšanu, neatrada neko, kas ir loģiski. Pat ja tur bija kaut kas, tad to pa team radio neteiktu :D

F1 mit McLaren Mercedes

10. Jūnijs 2007, 21:10

uh, kas par nervus kutinošu sacīksti!!!! 8D Nepietiek ar spraigo MotoGP saceni pa dienu un šitāda sacīkste F1! Hams un Sato mani šīsdienas favorīti :woohoo: Sato mani visvairāk iepriecināja :D

F1 mit McLaren Mercedes

11. Jūnijs 2007, 10:01

http://www.youtube.com/watch?v=cOVKLZYWEI4 :cry:

F1 mit McLaren Mercedes

11. Jūnijs 2007, 10:59

njā, paldies dievam, ka drošība standarti F1 ir tik augsti, ka pēc šādām smagām avārijām pilots ir principā sveiks un vesels.

F1 mit McLaren Mercedes

12. Jūnijs 2007, 15:20

Alfonso...Ņuņņa

http://www.esports.lv/forums/index.php? ... =0&action=

F1 mit McLaren Mercedes

12. Jūnijs 2007, 19:21

man nekad tas Alonso nav paticis un nekad nepatiks un tieši šī iemesla dēļ - ja kas nav labi, tad sāk čīkstēt, un vainīgi jau ir citi. Otra negatīvā lieta - viņš nav cīnītājs.
Alonso nekad nav bijis līdzvērtīgs komandas biedrs, kas spēj turēt viņam līidzi, un tagad, kad viņam tāds ir, viņš sāk pieļaut sev netipiskas kļūdas, tad, kad komandas biedrs viņu sasit lupatās, kaut vai Kanādas GP murgainais brauciens....

F1 mit McLaren Mercedes

12. Jūnijs 2007, 19:24

[user]1123|OZOLS|[/user]es jau sen teicu ka alonso ir Knapais... Kamēr vinnē viss ir OK, kā sāk zaudēt - visi slikti un sāk meklēt kašķi. Tas vien pierāda, ka šim puikam vēl ir jāmācās.
Pēc šī raksta manās acīs viņš kļuva vēl nožēlojamāks.

es jau teicu ;)
Publicēt atbildi