Publicēt atbildi

F1 mit McLaren Mercedes

16. Aprīlis 2007, 06:25

[user]387|elSprogo|[/user]
Jāatzīst, ka esmu arī pārsteigts, ka Kimi neko sakarīgu nespēja nodemonstrēt. Kā Hams iekabināja Alonso, tā Massa Kimikam. Weird..

Vispār, ja godīgi (tīri manas domas), tad KR nepiemīt tāda lieta kā inteleģenta braukšana (tāda piemita Prostam, Sennam, Hakinenam, no tagadējiem tāda ir Alonso, Hamiltonam). Es jau sen teicu, ka 2003.g. KR savu čempiona titulu noraka vienas lielas kļūdas dēļ, tieši tās kļūdas dēļ kopvērtējumā viņš pazaudēja svarīgos 2pts.
Palasot post race komentārus, KR pārsvarā saka, ka nu gadījās, nu neveicās, mēs koncentrēsamies uz nākamo sacīksti, kas bijis tas bijs. My point ir tajā, ka, piemēram, FM šoreiz skaidri pateica, ka otru reizi viņš nepieļaus tādu kļūdu kā Sepangā - nelaidīs garām McLaren startā, un to viņš arī izdarīja. A KR pieeja ir vairāk pedal to metal un kamēr tačka tur. Daudzi pārmet viņa nevēlēšanos analizēt rezultātus. Tagad varēs jau sākt pārmest nevēlēšanos cīnīties trasē, kas viņam galīgi nav raksturīgi. Es kā KR talanta piekritēja pilnīgi esmu sašutusi par viņa pēdējo sacīksti, bāla, kļūdām pilna performance ņemot vērā, ka FP1 un FP2 viņš bija priekšgalā. Un viss sākās startā, ka KR pieļāva, ka FA tiek tam garām. Nu redzēs kā viņam izvērtīsies sezona, formula viņam ir konkurētspējīga, komanda uz top rezultātiem orientēta, nu viss ir viņa paša rokās.

F1 mit McLaren Mercedes

16. Aprīlis 2007, 06:33

runājot par Luisu, viņam ir gan talants, gan harisma, gan manuprāt viena no svarīgākajām top pilota īpašībām - inteleģenta braukšana. Protams, džekam noveicās, ka uzreiz tika top komandā, citam līdz tām ir jānonāk (Alonso variants), bet piemērs tālu nav jāmeklē, GF ar Renault nekad nebija spējis rādīt to, ko iespēja Alonso. Manuprāt, Luiss ir ļoti koncentrējies uz braukšanu, ļoti labi kontrolē situāciju trasē un attiecīgi no situācijas pielāgo savu braukšanas stilu (aizstāvoties/uzbrūkot). To jau varēja pavērot GP2. Dažreiz viņš rādīja tādus brīnumus, ka citi nespēja nobrienīties. Vēl ir tas, ka viņš, lai arī ir debitants, sevi tā nenostāda. Viņš ir F1, ticis pie labas formulas labā komandā un viņš saprot, ka no viņa gaida labus rezultātus un to viņš arī sniedz. Kaut kādā ziņā viņš man atgādina Prostu.
Jā, viņš labi iederas F1 sabiedrībā.

F1 mit McLaren Mercedes

29. Maijs 2007, 13:10

nu ko.... moš Hamikam tomēr būs 1st place ?

http://www.tvnet.lv/sports/citi/dazadi/ ... ?id=151375

F1 mit McLaren Mercedes

29. Maijs 2007, 13:58

nedomāju, ka Alonso 1o vietu anulēs vai atņems punktus Alonso. Vienīgais, ja FIA atzīs faktu, ka McLaren ir pārkāpuši sporting regulation punktu 152, tad McLaren varētu zaudēt 18 izcīnītos pts konstruktora kausā.

F1 mit McLaren Mercedes

29. Maijs 2007, 13:59

mmm....... tad tam nau jēga....

=)

F1 mit McLaren Mercedes

29. Maijs 2007, 14:03

Nedomāju, ka tur kautkādas sankcijas būs. Rons zina, ko dara...

F1 mit McLaren Mercedes

29. Maijs 2007, 14:45

[user]387|elSprogo|[/user]Nedomāju, ka tur kautkādas sankcijas būs. Rons zina, ko dara...

būtu jocīgi, jo Ferri tak man liekas līdzīgi darīja ...... :?

F1 mit McLaren Mercedes

29. Maijs 2007, 14:50

SZ, Ferrari gadījumā bija konkrēts let pass Michael for the championship... un tad ieviesa 152 punktu. Šajā gadījumā ir daudz bļaujošu UK mēdiju un Hamja fanu, mazliet šašļucis Hams, kas saka, ka tas ir ok, jo viņš ir 2.numurs, un Rona - take it easy Hamam... nez, ja arī tur bija kaut kas, tad vai uz šo visu balstoties var piespriest sodu, manuprāt ne... ja nu vienīgi FIA iegūst īpašumā kaut ko nu tiiik apstiprinošu McLaren lietā, bet tas būs, kad pūcei aste ziedēs...

F1 mit McLaren Mercedes

29. Maijs 2007, 15:17

Piekrītu tam, ko Dacis raksta. Tur vairāk Hams neapmierināts, ka neļauj viņam visu 78 apļu laikā spiest grīdā un paberzt vēl vairāk apmaļu, un UK mēdiji, kas tik ļoti grib redzēt Hama 1st win...Manuprāt, pateikt, lai piebremzē, bija normāls solis no Rona puses, jo kāds tolks riskēt, kad esi vairāk kā minūti priekšā tuvākajam pretiniekam? Piebremzēt pēdējos apļos ir normāla prakse, ko visi praktizē, vienk. acīmredzot Hams iedomājās, ka Monako ielās tomēr ir spējīgs apdzīt Alonso, un īsti negribēja atslābt...

F1 mit McLaren Mercedes

29. Maijs 2007, 15:21

un man liekas, ka Hamam ir iekšā nolikt Alonso pie vietas....
Publicēt atbildi