Publicēt atbildi

F1 mit McLaren Mercedes

02. Oktobris 2006, 10:39

vakardienas sacīkste ir MUST-HAVE sarakstā, bet nu protams tikai tiem, kas ir MŠ fani. Uh, ja būtu visas tādas sacīkstes kā vakar. No pilnīgas bezcerības sadeldēt vēl vairāk rezultātu līdz šitādam iznākumam, nu negaidīju!! :)
Man patika nesenie Briatores "uzbraucieni" Toyotas un McLaren vienībām, naffik tādu $$$ grūst, ja rezultāti izpaliek. Paldies dievam, ka Kimi pamet tos Makus, varbūt Ferrari viņam ies daudz daudz labāk, citādi pašreizējai savienībai kaut kāds lāsts uzlikts. A kur vakar pedro brauca...hmm...ceru, ka viņš nākošgad nēbūs pamatsastāvā...
un KUBICA!!!! Jei bogu, tam ir iekšā!! 8D

F1 mit McLaren Mercedes

02. Oktobris 2006, 10:58

[user]3727|didi|[/user]un KUBICA!!!! Jei bogu, tam ir iekšā!! 8D

tas gan!!! Tik komanda gan nolohojas :?

F1 mit McLaren Mercedes

02. Oktobris 2006, 11:07

Zig, komanda nenolohojas... tas bija abpusējs komandas un pilota lēmums, bet nu par agru. Bet enīvej, man liekas, ka vakardienas labākais sniegums ir Kubicam, nu šitādas apdzīšanas un cīņa to the top. Skaisti.

F1 mit McLaren Mercedes

02. Oktobris 2006, 11:11

nu bet vinjiem jau nu vajadzeja zinat, ka Sliki vel daudz par agru!!!!!!!

kas zin, kur butu Kubica finishejis

F1 mit McLaren Mercedes

02. Oktobris 2006, 11:30

Nu šajā gadījumā tā bija abpusēja gan pilota, gan komandas atbildība, jo reālo situāciju trasē jau zina tikai pilots, bet komanda var ieteikt, ņemot vērai tikai telemetrijas datus un to, ko dara citas komadas.

F1 mit McLaren Mercedes

02. Oktobris 2006, 11:55

īstenībā mēs nezinam kas un kā, bija viena versija, ka pilotam ir tik un tik skaits riepu komplektu un moš Kubicam bija 2 izejas - braukt ar nolietotām vidēja tipa riepām vai braukt ar svaigām sausa laika riepām. Nu šoreiz kļūdījās, kam negadās :)
Kubica vispār man atgādina gan Kimi, gan Heiki braukšanas stilā, un tapēc viņi visi ir manā favorītu sarakstā. Pedālis grīdā, pilnīga koncentrācija un nekādas bailes no čempioniem. Visi konkurenti ir konkurenti :D Žēl jau BMW komandu, vakar varēja redzēt, ka viņi ir ātri un var savākt pts, bet nu Sato, Sato...grrr...
Patika Hondu cīņa, kārpījās un kārpijās tik, un beigās rezultāts ar labs. FA gan sācis pieļaut kļūdas, značit nervozē, nu i malacis, jo intriga ar katru posmu pieaug un tas ir labi no skatītāju viedokļa.

F1 mit McLaren Mercedes

08. Oktobris 2006, 08:29

:banghead: :banghead: :banghead: :flag:

F1 mit McLaren Mercedes

08. Oktobris 2006, 09:36

[user]2|SZ|[/user]:banghead: :banghead: :banghead: :flag:

In your face!!!!!!! :woohoo: :girl: :headbang: :clap: :lol:

F1 mit McLaren Mercedes

08. Oktobris 2006, 18:10

njā, citējot HPM, shit happens... gribējas jau tomēr redzēt cīņu pēdējā posmā, sen kaut kas tāds nebija piedzīvots, bet nu izpaliek
bet nu lai nu kas, bet zaudēt MŠ māk, tāds boksos smaidīgs apskāva katru F darbinieku un pēcsacīkšu komentāros ar bija diezgan tiešs par savām "izredzēm" uz 8to... liekas, ka viņam jau pie vienas vietas tas 8tais

F1 mit McLaren Mercedes

08. Oktobris 2006, 21:48

Es jau esmu izstrādājis plānu, kā MŠ var kļūt par čempionu - Massa startā ietriecas Alonso formulā un MŠ uzvar sacīksti! :evil: :evil: :evil:
Publicēt atbildi