Publicēt atbildi

F1 mit McLaren Mercedes

25. Septembris 2004, 10:47

Un jā, arī tāpē, ka viņi pārsvarā brauc pa priekši M/M :P

F1 mit McLaren Mercedes

25. Septembris 2004, 10:51

eh, es tikko ar vienu džekiņu to lietu ar Luku pārrunāju, nu aizskāra jau tas ļoti...un Brauns nebija labāks...Žēl jau tā RB ir, bet nu pac viņš uz visu to parakstījās..tā jau man liekas, ka viņš ir viens no jaukākajiem cilvēkiem iekš F1.
bet par to DC vs. MŠ, nu lāb, nestrīdēšos es ar tevi, bet man gan liekas, ka neba jau tur MŠ bija vainīgs, bet dažs sudrabotais... pie tam viss sita augstos toņos, jo gāja runa par PČ titulu... a tas, ka MŠ tur gāja kauties, tas ir normāls reaction uz to, ko DC izdarīja trasē...es domāju, ka nu vairāk jau būtu jānīst F pēc Austrijas 02 un ASV 02...tur pat F un MŠ faniem mutes palika vaļā... vai arī pēc herezas 97, kaut gan to laikam paldies dievam neesi redzējis ;)

F1 mit McLaren Mercedes

25. Septembris 2004, 10:52

[user]387|elSprogo|[/user]Un jā, arī tāpē, ka viņi pārsvarā brauc pa priekši M/M :P

a M/M paši vainīgi, ka viņiem F brauc pa priekšu... viņi jau nav labāki mahinatori par F vadību, piemēram, gadījumā ar A.Ņūviju, nu nesmuki, nesmuki, bet nu katram jau ir savas melnās puses :ninja:

F1 mit McLaren Mercedes

25. Septembris 2004, 11:02

Kas bija Jerezā 97`? Es to laikam neesmu redzējis :ninja:

F1 mit McLaren Mercedes

25. Septembris 2004, 11:05

Aaa, aceros, vinsh JV laikam sānos iebrauca...

F1 mit McLaren Mercedes

25. Septembris 2004, 11:20

par herezu tev taisnība :P
bet vispār baigi dīvaini, ka tev sāka riebties MŠ pēc tā Spa98 aksidenta, bet man pēc tā paša DC...

F1 mit McLaren Mercedes

25. Septembris 2004, 11:23

bet īstenībā, DC pac atzina, man liekas, ka pagājušajā gadā, ka nu tas gadījums Spa nebija "nejauši", takš to...

F1 mit McLaren Mercedes

25. Septembris 2004, 11:55

oi, jāatvainojas, nevis DC ir teicis, ka tas nebija "nejauši", bet ka nu viņš dēļ pieredzes trūkuma nespējis palaist garām līderi lietū... un sanācis krašs, bet nu DC vajadzēja 5 gadus, lai to laikam saprastu..peace..bet nu katrs jau raugās uz šo lietu no sava redzes punkta, cits ar sarkanām brillēm, cits ar sudrabotām...nothing personal :)

F1 mit McLaren Mercedes

25. Septembris 2004, 12:04

Šī ir diskusija kurai nekad nebūs gala :) Vispār smuks mums te privāts topiks izveidojies, ne, Didi? ;) :P

F1 mit McLaren Mercedes

25. Septembris 2004, 12:14

:lol: jā, tā viš i... :lol: :lol:
incanti jau parunāties ar kādu, itsevišķi ar kādu, kas ir citādākās domās un kas rubī fišku ;) es jau iekš DC++ ar mēdzu ar F1 faniem parunāties, itsevišķi jau atšķirīgi domājošiem... nu par F1 man laikam nevarētu aizvērt muti, es varētu diskutēt un diskutēt :P tas ir mans frīcisms ;) vismaz manis iespaidā ģimenē visi ir lietas kursā par visu, kas notiek iekš F1, WRC utt. :lol:
Publicēt atbildi