Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 1149 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 115  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: F1 mit McLaren Mercedes
AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2005, 20:39 
Lietotāja avatārs
redz, atšķirībā no vairuma, es nefanoju par kādu konkrētu komandu, un pat teikt, ka es tur baigi fanotu par kādu konkrētu pilotu, ar es tā nevaru 100 punkti teikt... un tas, ka Kimi brauks Ferrari, Midland vai velns vinj zin kur, tas viņa talantu nemazinās, un manās acīs viņa vērtība nekritīsies... par viņu turēšu īkšķus lai kur šis brauktu... tā kā enīvej, galvenais lai brauc! :) var brukt viņa karjera, nebūt vairs rezultāti, bet būtībā talants jau nekur nezūd...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2005, 20:40 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]2|SuperZigs|[/user]
Citēt:
[user]8980|Bismarks|[/user]Ko darīsim ,kad Kimiks būs iekš Ferrari ? :?

nu tad es Jūs apsveikšu kā jaunos Ferrari fanus!!!! :evil:

Zig, nav obligāti jāfano par komandu, kurā brauc tavs mīļākais pilots, es piemēram neesmu nekad sajūsminājusies par Ferrari, bet par MŠ sniegumu gan...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2005, 20:44 
Lietotāja avatārs
Es jau reiz esmu fanojis par Ferrari (Bergers), ...bet Zigis gan tāds nejauks 8D :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2005, 20:52 
Lietotāja avatārs
uh, Bergers man ir vienmēr paticis, kārtējais labais, kuram tā arī neizdevās...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2005, 20:54 
Lietotāja avatārs
Gaidam sezonu ,vai nu tīri ,ka nekas interesants nebūs ,vēl jau šī jāpabeidz..

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2005, 21:07 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Augusts 2004, 19:29
Atbildes: 153
Atrašanās vietas: Rīga
Kh, khemmm. Atnāca galvenais MŠ nefans. :-)
Kādi jautājumi? Te vēl joprojām ir kāds, kas uzskata, ka MŠ ir ūberpilots!? Cik gadus, no tiem, kad MŠ kļuva par čempi, bija reāli konkurējošas citu komandu formulas? Laikam tikai vienu gadu, to pašu, kad MŠ izcīnīja titulu tīšām izšķirošā sacīkstē izraisot avāriju ar DH. Pārējie tituli iegūti dēļ krietni pārākas tehnikas. Nesaku, ka viņš ir sūdīgs pilots, bet, ja nebūtu totālas sakritības un viņa menedžeru, aģentu un HVZ vēl kā, darbs, viņš būtu "parasts" dažus titulus ieguvis pilots.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Oktobris 2005, 07:17 
Lietotāja avatārs
Ferrari krietni pārāka tehnika bija tikai pagājušajā sezonā un 2002.gadā, kad viņiem tuvu pat neviens nebija. 2003.gadā soļa attālumā no PČ izcīnīšanas bija Kimi, 2000.g. Ferrari pārspēja savus principiālos sāncenšus ekselenti...nemaz neminēšu 94 un 95 gada sezonas, kas bija izcilas MŠ...

pēc M--X teorijas, tad jau Fernando ir supa dupa izcils čempions, jo viņš spēja izcīnīt titulu ne ar ātrāko un labāko formulu šosezon.... :whistle:

Bis, domāju, ka nākamā sezona būs tādas principiālas milžu cīņas starp autogigantiem, tā teikt - kurš kuru, bet tā izskatās, ka visai interesanta var izvērsties 2007.gada sezona.

enīvej, priecājamies ka mums ir jauns čempions, ka sezona bija izdevusies, un šogad Renault un FA ruļit! es jau kādu mēnesi atpakaļ uzēdu Renault torti un uzdzēru šampi par godu šā gada čempionam, ceru, ka nākamgad tā torte būs maklareniska :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Oktobris 2005, 10:29 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pēc Tavas teorijas Alonso ir dunduks, jo ar sliktāku tehniku PČ titulu var dabūt jebkurš puišelis.
Par 90. gadu vidus MŠ tituliem jau rakstīju, cik godīga cīņa bija.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Oktobris 2005, 10:35 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

P.S. Un es nesaku, ka MŠ ir sūdīgs braucējs. Es jau minēju, ka viņš ar savu braukt prasmi ir pelnījis (izcīnijis) 1-2 titulus, kā daudzi piloti visā F1 vēsturē. Un pārējie tituli ir negodīgas cīņas un krietni pārākas tehnikas rezultāts.
Secinājums: MŠ nav simplī ze best. Viņš ir laba līmeņa braucējs, kā vēl vesela virkne F1 pilotu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Oktobris 2005, 12:14 
Lietotāja avatārs
Alonso par dunduku neuzskatu :D manuprāt pelnīti viņš šogad tika pie titula, jo sezonas laikā pieļāva tikai 1u rupju kļūdu, stabili aizvadīja sacīkstes, lai arī varbūt nebija ātrākais pilots trasē jeb precīzāk - viņam nebija pati ātrākā formula, kas neapšaubāmi bija makpilotiem... vienīgais, kas man varbūt pietrūka bija cīņa, viss, ko atminos, ir kā FA aiz sevis noturēja MŠ Imolā... tur puisis tiešām parādīja klasi... pat nebija nevienas tādas apdzīšanas, kas rada to WOW efektu, par to atkal parūpējās viens cits pilots...
lai arī kā daudzi nopeļ MŠ, bet viņš ir čempions, par kuru ir daudz un dikti runāts, nopelts un WOW efektu ir bijis kudi vairāk iepriekšējās sezonās...

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 1149 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 115  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012