25. Septembris 2004, 09:05
Man jau vienk. patīk arī tas, ka tagad Kimiks reāli tur sāk spljaut Ferrari zupaa. Man patika, kā izklausijās, kad runāja, kam vēl jābrauc - kā pēdējie brauks Kimiks un Mihaels....Nu, forshi jau, ka mūsējais tagad konstanti iet kopā ar to vārdu, it sevišķi, zinot, kā sākās mums sezona, un kā lidoja Ferrari.
25. Septembris 2004, 09:05
Un jā, beigās toč bija ļoti patīkami skati
25. Septembris 2004, 09:08
es skatos, ka tev no manis pielipis Kimi saukt par Kimiku
.gif)
eh, tas puisis reāli rulzzz, un ceru, ka nākošgad viņš saliks HPM vienos vārtos!
Bismarks, man atkal patīk gadi, kad brauca AS, vēl joprojām skatoties sacīkstes ar viņu, viņš mani fascinē....
25. Septembris 2004, 09:10
Nevaru beigt brīnīties, kā viņš (Kimi) spēj būt tik krietni ātrāks par DC. Laikam talants...
25. Septembris 2004, 09:12
[user]387|elSprogo|[/user]Nevaru beigt brīnīties, kā viņš (Kimi) spēj būt tik krietni ātrāks par DC. Laikam talants...
a es nevaru vien brīnīties kā vispār vēl kāds fano par to čučinātāju DC, vienīgais pilots, kas man reāli nepatīk iekš F1...muldoņa un nekas vairāk. Vēl viņš esot pateicis, ka esot otrs labākais no tagdējiem F1 braucējiem, aiz MŠ...nē nu sacerējies čuvaks.
25. Septembris 2004, 09:16
To viņš pēc uzvaru skaita spriež. Tā jau i, ka pēc statistikas viņš sanāk otrai labākais pilots, kurš pašlaik vēl braukājas tur apkārt pa to F1 pasākumu. Statistika ir viena viltīga lieta...
25. Septembris 2004, 09:21
elSprogo, tu kā M/M fans, ko tu domā par DC?? Par cik es neesu, acenšos nebūt nevienas komandas fans, bet tikai atsevišķu braucēju, tad nu man šis pilots reāli liekas ņi pa tēmu brauc F1, tik sola un sola, ka tik būs, bet katru gadu čuš no viņa vien iznāk...it kā jau jā, pēc statistikas viņš gandrīz ir kļuvis par PČ utt., bet nekad neesu uzskatījusi viņu labāku par MH un KR..., lai arī viņam dažās sezonās ir labāk veicies...
25. Septembris 2004, 09:32
Hmm, man jau likās, ka manas domas par DC sen jau ir skaidras. DC ir vidējs pilots, kuram nav tik izteikts talants kā Kimi vai MŠ. Tā vietā, lai pamēģinātu nedaudz pariskēt, viņš izvēlas to drošāko ceļu, kas vienmēr ir redzams kvalifikācijaš, vai pat Monzā sacīkstes sākumā, kad DC nobijās un nomainīja riepas uz slikiem. Kimika rezultāti pēdējās 2ās sezonās viņam ir konkrēti iedragājuši viņa pārliecību par sevi. Lai gan viņš skaļi runā, var redzēt, ka viņš vienkārši nespēj braukt ar to nelielo optimismu, kas ir nepieciešams. Kad viņš izbrauc trasē, liekas, ka tas viņam ir vairāk kā nepatīkams darbs nevis sava veida izklaide. Viņš grib būt līderis, bet Kimi izjauc visus viņa plānus. Tāmdēļ viņam tiešām ir vajadzīga jauna komanda, kur viņš varētu sākt ar jauniem spēkiem, cerams, pierādīt, ka ir spēcīgāks par komadas biedru un kļūt vispārīgi ātrāks. Forši, ka Montoja nāk uz M/M, vismaz viņam ir tā griba, Kimiku sasist, kas nozīmē, ka viņš tiešām darīs visu, lai sasniegtu tos labākos rezultātus. Protams, pastāv iespēja uz vairāk kļūdām, bet no kļūdām jau itkā mācamies, vai ne?
.gif)
Žēl DC, vislaik viņu aizēno kāds soms, un tad kad viņam beidzot ir iespēja kautko pierādīt, viņš nostreso un izgāžas...
25. Septembris 2004, 09:40
Nu manas domas ir apmēram tādas pašas kā tev, tikai nu es nezinu vai DC vispār vēl ir uz ko spējīgs parādīt...vai ir vērts viņam muļļāties pa otrā līmeņa komandām, jo pirmās ir aizsistas un diezin vai DR/BAR vajag tādu braucēju kā DC....bet vispār tas ir paradokss, ka 2002. sezonā, kad sāka M/M brauk Kimiks, nu es nepazinu nevienu, kas uzskatītu, ka DC ir #1 komandā ( reāli M/M nedala pilotus pirmajos un otrajos, bet daudzi uzskata tieši Kimiku par #1), un arī MH un M/M fani sāka vairāk atbalstīt Kimiku nevis DC, kaut gan viņam(DC) pēc rezultātiem labāk gāja... Es jau pēc AUS`01 sapratu, ka nu KR ir labs pilots despite of fact, ka viņam vēl neuzticēja dot superlicenci. Jocīgi, bet tā nu tas i. I tos M/M fanus, ko zinu, viņi fano tikai par Kimiku un hehz ienīst MŠ
.gif)
.
25. Septembris 2004, 09:49
Didi, nepārproti, es fanoju par abiem M/M pilotiem, jo, lai kā arī nebūtu, abi viņi IR M/M piloti, un, ja DC iet pa pirmo vietu, baigi forši, es par to nebēdājos, vienkārši, man ir daudz lielāka ticība iekš Kimi, kā DC, un, katru reizi, kad skaots F1, es gaidu, ka Kimi parādīs labākus rezultātus, kā DC.