Publicēt atbildi

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:51

Zigel, es neesu antiMŠ cilvēks (tieši vice versa), ja kas, bet es protu uz lietām skatīties reāli... :)

nu ļoti reāli, abi divi ar perfekto Spiegu, visu zinoši un vinmēr Jums ir taisnība!!!!! phe! 8D

F1 mit McLaren Mercedes

Zigi, es neapstrīdu, ka MŠ ir labākais pilots, un par to te arī vispār neiet nekāda runa...

F1 mit McLaren Mercedes

[user]2|SuperZigs|[/user]
Zigel, es neesu antiMŠ cilvēks (tieši vice versa), ja kas, bet es protu uz lietām skatīties reāli... :)

nu ļoti reāli, abi divi ar perfekto Spiegu, visu zinoši un vinmēr Jums ir taisnība!!!!! phe! 8D

3ā reize....

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:52

Es to krašu neredzēju, bet skaidri zinu, ka MŠ bija vainīgs :)
Ja nopietni, man viņš tieši par to riebjas, ka ir nenormāli iedomīgs un augstprātīgs (to teikuši vairāki, kas ar viņu pazīst), un viņš nu tiešām iedomājas, ka visiem jāpaiet maliņā, kad lielais Šūmis brauc. Atceraties, kā viņš tika pie viena no pirmajiem PČ tituliem: bez aizspriedumiem iemauca D. Hilam pa sāniem. Pēc gada (vai diviem) par atkārtotu tādu pašu rīcību tiesneši nenomīza un iedeva viņam diskābeli.

F1 mit McLaren Mercedes

Didi, laipni aizcināta prefekto klubā :handshake: :lol: :lol: :lol:

F1 mit McLaren Mercedes

[user]3727|didi|[/user]OK, puiši, paspiežam viens otram rokas :handshake:

lai Spiegs paskatās uz saviem izteicieniem manā adresē.....

adē !

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:53

[user]6973|M--X|[/user]Es to krašu neredzēju, bet skaidri zinu, ka MŠ bija vainīgs :)
Ja nopietni, man viņš tieši par to riebjas, ka ir nenormāli iedomīgs un augstprātīgs (to teikuši vairāki, kas ar viņu pazīst), un viņš nu tiešām iedomājas, ka visiem jāpaiet maliņā, kad lielais Šūmis brauc. Atceraties, kā viņš tika pie viena no pirmajiem PČ tituliem: bez aizspriedumiem iemauca D. Hilam pa sāniem. Pēc gada (vai diviem) par atkārtotu tādu pašu rīcību tiesneši nenomīza un iedeva viņam diskābeli.

Laipni acināts arī tu perfekto klubā :handshake:

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:53

Zig, mēs nesakam, ka mums ir pagalam vienīgā taisnība, mēs tikai izsakām savas domas...es pieņemu, ka tu domā tā, es tikai saku, ka es tā nedomāju kā tu...paliekam abi(trīs) katrs pie sava un basta...miers virs zemes un visiem priecīgs prāts... :)

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:57

nu,nu M--X, vecus gadījumus necelsim laukā :) kas bijis, tas bijis, un tur vēl varētu pastrīdēties par tiem vecajiem gadījumiem, bet naffik to vajag...un nav MŠ visur un pie visa vainīgs, tikai nez kāpēc, kad viņš tiek iesaistīts ka`dā negadījumā, tad antiMŠisti sacēl lielu brēku un no mušas izpūš ziloni pat neiedziļinoties sīkumos un detaļās..nu kamoos, domājam reāli, nevis subjektīvi...

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:58

[user]2|SuperZigs|[/user]
[user]3727|didi|[/user]OK, puiši, paspiežam viens otram rokas :handshake:

lai Spiegs paskatās uz saviem izteicieniem manā adresē.....
adē !

es domāju, ka tu par daudz esi ņēmis pie sirds visu, ko mēs te rakstam... viss būs okei... :)
Publicēt atbildi