Publicēt atbildi

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:43

[user]2|SuperZigs|[/user]nu tad vēl jo vairāk......uz to laiku MŠ jau bija paspējis uzņemt ātrumu utt......

juu, ar krietni vairāk benžu vēderā....eh...tu esi bezcerīgs gadījums... :(

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:43

nu Zig, calm down, tā gadās, ja piemēram saskartos tur KA ar NK, tad tu tam vispabā nepievērstu uzmanību, ne tā? tjip, vienk. sacīkšu negadījums...

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:45

[user]387|elSprogo|[/user]
[user]2|SuperZigs|[/user]nu tad vēl jo vairāk......uz to laiku MŠ jau bija paspējis uzņemt ātrumu utt......

nu Tu mums esi PATS PERFEKTUMS !!!!!!

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:45

[user]3727|didi|[/user]zin ko elSP, es iedomājos, kad rūtainais karogs tika novicināts Fiziko, ka tomēr vajadzēja noslēgt tās derības ar tevi :P un tu vēl neticēji...

Da haļavā tā viņam bija :D IMHO, ja kaut vai Alonso būtu pāris vietas augstāk kvalificējies, viņš būtu paspējis Fisiko noķert. Diezgan daudz Fisiko palīdzēja tas, ka liela daļa ātru mašīnu tika piečakarētas kvalifikācijā...

haļava vai ne haļava, bet reņi un pie tam abi ir uz pjedestāla un pie tam viens uz augstākā pakāpiena... klausiet mani, es esmu prognožu monstrs :D

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:46

[user]3727|didi|[/user]nu Zig, calm down, tā gadās, ja piemēram saskartos tur KA ar NK, tad tu tam vispabā nepievērstu uzmanību, ne tā? tjip, vienk. sacīkšu negadījums...

labi labi, anti- MŠ cilvēciņi, priecājaties tālāk!!!

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:46

[user]2|SuperZigs|[/user]

nu Tu mums esi PATS PERFEKTUMS !!!!!!

Zigi, skatos, ka šitādas atrumas tev ir kā pēdējā cerība kauko panākt. Jau otro reizi centies šitādu sviestu iesmērēt...Tas pamazām sāk zaudēt savu efektivitāti...Sāc labāk kauko jaunu izstrādāt...

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:47

[user]2|SuperZigs|[/user]bet tāpatās prieks par Barrichello!!!!

a man lielāks prieks bija par Fiziko, atceroties Braz03, vēl jo vairāk prieks :) džeks bija pelnījis un lai arī viss viņam šajā nedēļas nogalē veicās no rokas un varbūt arī viņš uzvarēja no tā,ka citiem pagalam neveicās, tik un tā prieks...un tik un tā skanēja itālijas himna... :)

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:48

[user]2|SuperZigs|[/user]
[user]3727|didi|[/user]nu Zig, calm down, tā gadās, ja piemēram saskartos tur KA ar NK, tad tu tam vispabā nepievērstu uzmanību, ne tā? tjip, vienk. sacīkšu negadījums...

labi labi, anti- MŠ cilvēciņi, priecājaties tālāk!!!

Zigel, es neesu antiMŠ cilvēks (tieši vice versa), ja kas, bet es protu uz lietām skatīties reāli... :)

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:49

Zigi, skatos, ka šitādas atrumas tev ir kā pēdējā cerība kauko panākt. Jau otro reizi centies šitādu sviestu iesmērēt...Tas pamazām sāk zaudēt savu efektivitāti...Sāc labāk kauko jaunu izstrādāt...

man ir stingri pie D.......ko tu tur domā utt.......man ir savs viedoklis un uzskatu, ka MŠ i visu laiku labākais pilots un pie tā palieku, vari kaut vai pušu plēsties, bet neviens no taviem varoņiem viņam pat nelīdzinās.......

F1 mit McLaren Mercedes

06. Marts 2005, 17:50

OK, puiši, paspiežam viens otram rokas :handshake: , un gaidam nākamo sacīksti un ceram, ka tā būs kudi interesantāka..nu vismaz varētu kāds dzinējs neizturēt vai kauč kas tāds... :D
Publicēt atbildi