06. Marts 2005, 17:29
[user]2|SuperZigs|[/user]jā jā, pie visa vienmēr vainīgs MŠ, protams!!!!!! 8D
Nu, un tagad, kad sacīkstes ir vēl NEINTERESANTĀKAS, atkla MŠ ir vainīgs????? 8D ek jūs.........
nee nee, tu kauko pārprati. Mēs ar Didi tieši runājām par to, ka MŠ NEKAD NEKUR nav vainīgs! :getlost:
06. Marts 2005, 17:30
[user]2|SuperZigs|[/user]vismaz Coulthards Makiem parādīja, ka ne jau blīvē ir problēmas!!!! :whistle:
a par DC sezonas starplaikā esu mainījusi savas domas uz labo pusi...
bet RBR tīmam vienk noveicās dēļ kvalifikāciajs, nez kā būtu, ja visiem pilotiem būtu vienādi laika apstākļi, kad trasē veica lidojošos..
06. Marts 2005, 17:31
es jau nesaku, ka NEKAD NEKUR, bet šajā konkrētaja gadījumā...... :cry:
a Kimis man liekas izbrauca pa zāli un tāpēc tā detaļa noplīsa, ne jau pati no sevis, tā kā nav ko uytraukties
06. Marts 2005, 17:32
par Kimiku neviens nestrīdas...kaukā pavisam man viņa sniegums neiepatīkās...liekas, ka stresot sācis...a pa kuru laiku Montojam tas pats plastmas atlūza, es tā arī neievērtēju :?
06. Marts 2005, 17:33
nu lab, Zigel, ja tev tā tīk, tad nu nepaveicās šajā nedēļas nogalē MŠ un nu ne tajā brīdī NH atradās trasē...
06. Marts 2005, 17:33
vai ta Montoyam ar?? :?
06. Marts 2005, 17:34
nu vo, es ar runāju par to pašu, ka ABIEM makiem atlūza viena un tā pati detaļa...
a ko tas DC tur mainīja tos priekšējos antispārnus, es tā arī nesapratu, okei, primajā reizē jā, bet naffik otro reizi? :blink:
06. Marts 2005, 17:35
[user]2|SuperZigs|[/user]vai ta Montoyam ar?? :?
iesaku pēc sacīkstēm palasīt f1racing.net, pitpass.com utt. daudzko interesantu var uzzināt. Šajā gadījumā par Montiju uzzināju no pašu Makiešu pēcsacīkstes komentiem..
06. Marts 2005, 17:35
[user]3727|didi|[/user]nu vo, es ar runāju par to pašu, ka ABIEM makiem atlūza viena un tā pati detaļa...
a ko tas DC tur mainīja tos priekšējos antispārnus, es tā arī nesapratu, okei, primajā reizē jā, bet naffik otro reizi? :blink:
vai ta pirmajā reizē nemainīja Klienam?
06. Marts 2005, 17:36
a DC, nu viņu visu laiku ir aizēnojuši komandas biedri somi... a tagad viņš ir komandas līderis un balsts...OK, par čempionu viņš token nekad nekļūs, bet nu cienīgu sniegumu viņš varētu sākt rādīt gan... kā sak, mazāk muldēt un vairāk darīt...