06. Marts 2005, 17:21
MŠ normāli aizvēra durvis un tas idiņš ielido sānos! kādā savā stilā didi, attopies!!!!1 :x
06. Marts 2005, 17:23
ņu, tas drīzāk bija parasts sacīkšu incidents...bet man vairāk izskatījās, ka MŠ neatstāja vietu NH, jo pēdējais jau bija zālē izspiests, viņam nu token nebija kur likties..īstenībā to momentu tā īsti neparādīja un neatkārtoja, lai tur varētu kaut cik vairāk ko saprast..
06. Marts 2005, 17:24
nu kas i Zigi, atkal nepatīk, ka kāds kauko ne-pozitīvu par MŠ pasaka? eh...tās apenes...
06. Marts 2005, 17:25
jā jā, tu vēl arī pasaki, ka MŠ bija vainīgs tajā situācijā!!!! 8D
06. Marts 2005, 17:25
[user]3727|didi|[/user]ņu, tas drīzāk bija parasts sacīkšu incidents...bet man vairāk izskatījās, ka MŠ neatstāja vietu NH, jo pēdējais jau bija zālē izspiests, viņam nu token nebija kur likties..īstenībā to momentu tā īsti neparādīja un neatkārtoja, lai tur varētu kaut cik vairāk ko saprast..
vispār parādīja un atkārtoja, un tā bija, kā tu teici - MŠ vienk. neatstāja nekādu vietu, tur nebija kur sabremzēt, jo 2i riteņi jau bija zālājā...ok, tas ir race incident, pieņemu, ka tīšām tas nebija, bet vaig tomēr arī ik pa laikam spoguļos skatīties...
06. Marts 2005, 17:26
vismaz Coulthards Makiem parādīja, ka ne jau blīvē ir problēmas!!!! :whistle:
06. Marts 2005, 17:26
ar to savu stilu es bju domājusi, ka nu MŠ dažreiz trasē jūtas tā it kā visiem viņu vajadzētu laist..nu sorr, bet tā arī šoreiz izskatījās..
06. Marts 2005, 17:28
jā jā, pie visa vienmēr vainīgs MŠ, protams!!!!!! 8D
Nu, un tagad, kad sacīkstes ir vēl NEINTERESANTĀKAS, atkla MŠ ir vainīgs????? 8D ek jūs.........
nu tad es laikam to atkārtojumu nogulēju, es ik pa brīžiem no tā action trasē atlūzu
OK, saceni ierakstīju, kad būs laiks, apstīšos one more time
[user]2|SuperZigs|[/user]vismaz Coulthards Makiem parādīja, ka ne jau blīvē ir problēmas!!!! :whistle:
Kulthards tiešām labi nobrauca, un vispār arī viņam labi ar to visu saceni paveicās, jo, ja paskatās ātrākos apļu laikus, viņam tas nemaz tik iespaidīgs nebija..bet respect anyway, tā tik turēt. Var redzēt, ka laikam būs piepildījies tas, par ko daži jau runāja - esot kā līderis (nu jau jaunā komandā), viņš varētu nedaudz atgūt cīņas sparu un ātrumu.