Publicēt atbildi

F1 mit McLaren Mercedes

17. Septembris 2004, 21:37

nu kā, Jaguar un Ford aiziet, līdz ar to arī Cosworth, kas noved pie tā, ka Minardi var arī nebūt nakamajā sezonā dzinēji. Ja 3 komandas aiziet, tad uz starta nebūs 20 bolīdi,kā tas ir paredzēts Konkordijas līgumā, tālāk tas noved pie tā, ka katrai komandai ir uz starta jāstāda 3 bolīdi. Dažas pat 2 nevar saķīlēt, kur nu vēl 3... Dēļ jaunajiem noteikumiem ir jākonstruē jauni dzinēji. Nebrīnītos, ja Mercedes ar izdomātu vairs nepiedalīties,jo nu tādu "reklāmu" kā šogad viņiem vismazāk vajag, lai gan Mercedes piegādā tikai rezerves daļas, bet dzinēju konstruē un taisa Ilmor, tik un tā daudzi uzskata, ka nodeg Mercedes dzinējs...
karoč, visu nedēļu nebija laika izlasīt visus jaunumus ap un par F1, un nu tagad izlasīju un palika skumīgi... :(

F1 mit McLaren Mercedes

17. Septembris 2004, 21:50

Es tik tagad to visu palasiju, un man a pavisam savādi ap dūšu palikās. Nezinu vairs, ko tagad gaidīt. Ar šito visu iestājas paarāk lielas izmaiņas. Situāciju pasliktina tas, ka uz nākamo sezonu pat reglaments vēl nav skaidrs. Kaut gan, kā saka slavenais biznesmenis Sčumpeter`s - lai dzimtu jaunais, jāmirst vecajam. Varbūt šitas būs kā deglis GPWC, un saaksies pavisam jauna ēra.....Bet sapņot/murgot jau varam mēs visi.

F1 mit McLaren Mercedes

17. Septembris 2004, 21:55

jā, es vēl tagad šokā. :cry: F3000 jau piedzīvoja savu pēdējo sacīksti... nu ko, moš arī F1 to drīz piedzīvos, izlasīju RTL sport nodaļa rakstu un paskatījos uz bildi , kur nosvītroti Minardi, Jaguar un Jordan bolīdi, nu tā sametās jocīgi ap to sirsniņ :( bet īstenībā, kas tad vainīgs, ja ne FIA ar saviem noteikumiem un nenormāli biežo noteikumu maiņu. Negribu arī, lai F1 komandas piederētu kaut kādiem tur arābu šeihiem un abramovičiem, kam no tāda sporta ne silts ne aukts un kas droši vien tik zin ka kādreiz bija tāds braucējs vārdā Senna (labi, ja vispār to zin)...

F1 mit McLaren Mercedes

17. Septembris 2004, 21:58

ieejot iekš sport.rtl.de, es sapratu, no kurienes tev šitas domu birums. :) Es a to pašu izlasiju. Bļin, kautkāds depresīvs gabals.....

F1 mit McLaren Mercedes

17. Septembris 2004, 22:04

[user]387|elSprogo|[/user]ieejot iekš sport.rtl.de, es sapratu, no kurienes tev šitas domu birums. :) Es a to pašu izlasiju. Bļin, kautkāds depresīvs gabals.....

:) es jau paspēju izlasīt ne tikai sport.rtl.de, bet arī 8 citus saitus, kas man favoritos ielikti, nu bļā, labāk vispār nebūtu nekur līdusi. hm, a es vēl naivi cerēju, ka Mika atgriezīses, bet ko nu tur vairs... pilnīgs čau. un uz doto brīdi izskatās, ka varbūt tikai Ferrari spētu izpildīt jaunos nosacījumus... laikam par daudz te murgoju, smaga darba nedēļa...

F1 mit McLaren Mercedes

17. Septembris 2004, 22:06

Tai pašā laikā, Cosworth tomēr ir gandrīz/paraxtījis līgumu ar Minardi par dzinēju piegādi 2005.gadā (tas noticis pēc Ford paziņojums par aiziešanu). īsti nesapratu, vai līgums jau paraxtīts, vai nē, bet laikam tad Minardi tomēr būs dzinēji 2005. gadam. Un kas notika ar lētajiem Ilmor dzinējiem, ko M/M bija gatavi piegādāt vai nu Sauberam vai Jordanam? Un pa kuru laiku pasēja Jordan izsludināt, ka viņi aiziet? This is very confusing....

F1 mit McLaren Mercedes

17. Septembris 2004, 22:27

elSprogo, tak vecais labais Edijs Džordans (nu patīk šis vecais viltnieks man! :) ) jau sen skandina, ka naudiņas nav un meklē kādu kas pārpirktu viņa komandu, bet nu tad te uzpeld kādi bagāti arābi, tad vēl kaut kas pazib. Nu viņš ir tik pat viltīgs kā Stodarts, tādi tici man nepazudīs...re kā sezonas sākumā Lācars atdzima :) tas bija 100% trāpīts mērķī ar to Lācaru... Es domāju,ka viņam ir kaut kas padomā arī šoreiz, jo nu viņš tak sūdzās un sūdzās, lai tik savai komandai pievērstu lielāku uzmanību. tikai viens liels ( ļoti liels) mīnuss tādām beznaudas komandām ir tas, ka viņi gatavi pieņemt par pilotu kaut kādu sponsoru atbalstītu netalantu, lai tik tiktu pie $$$.

F1 mit McLaren Mercedes

17. Septembris 2004, 23:26

ņjā, un Ford takš iet prom no WRC ar, paklausoties Duvāla naivo cerību runu, ka cerams Ford palisk nakošgad un ka viņš brauks ar Ford, bla bla....what`s going on in the racing world today??

F1 mit McLaren Mercedes

18. Septembris 2004, 14:01

LAI tad Bērnijs kaut ko padara...šaubos, ka viņš grib, lai viss šitas tā beidzās....

F1 mit McLaren Mercedes

18. Septembris 2004, 15:31

nezinu SZ, cik esi lietas kursā par notikumiem iekš F1, bet nu Bernijs ir galīgi izkūkojis prātu. tā viņa ideja par kvalifikāciju (viena no) ir :pillepalle: ... diezin vai viņš kaut ko varētu vēl ģeniālāku izdomāt :)
Publicēt atbildi