13. Septembris 2004, 10:47
[user]2|SuperZigs|[/user]tūlīt būs....briemīgajā darbavietā strādājošā didi un Mizx......

Kas mēs būsim???
13. Septembris 2004, 10:48
erm...būs interešu un fanu konflikts....tā bija domāts.... :whistle:
13. Septembris 2004, 10:51
eh, Mizx, ko nu kurš saprot ar skaistumu
.gif)
katram jau kaut kas cits liekas skaits... bet, anyway, šitā modifikācija tieši ar šito degunu ir pati labākā, kas ir bijusi M/M...tieši es domāju par izskatu. Un West krāsojums arī dod savu artavu... man no visiem bolīdiem šis patīk visvairāk
.gif)
un Kimika hemlets ar ir vissmukākais iekš F1 uz doto brīdi...
13. Septembris 2004, 10:54
man jau personīgi vissmukākais liekas Ferrari, bet M/M ar nav slikts! :whistle:
13. Septembris 2004, 11:01
[user]2|SuperZigs|[/user]man jau personīgi vissmukākais liekas Ferrari, bet M/M ar nav slikts! :whistle:
Ferrari ar ir skaists 8)
13. Septembris 2004, 11:06
Te jau var runāt tikai par krāsojumu, man jau šķiet, ka pa gabalu visefektīvāk izskatās Jaguar ar no motora lecošo jaguāru... Ferrari vēl izdodas uzturēt savu sarkano pamatkrāsu, pārējie ir raibi kā afišu stabi, tās pamatkrāsas jau tik zinātāji vairs var nosaukt... Citādi jau F1 ir tik stingri tehniskie noteikumi, ka aerodinamikas uzlabošanai u.t.t. ir tik maz iespēju radošam domas lidojumam... 5 cm pa labi, 5 cm pa kreisi un viss... Dizains tiek pakļauts tehniskajiem risinājumiem...
13. Septembris 2004, 11:14
F1 vispār katrs milimetrs ir svarīgs :whistle:
bet M/M man patīk tieši tas priekšējais antispārns, nu tāds naff nevienam bolīdam..bet nu tagad tas deguns ir paplašināts un mazliet tā kā neizskatās vairs... Skudrulācis (MP4-18) ar nebija slikts, bet nu tas vispār bija tik revolucionārs, ka nespēja iziet crash testus...
13. Septembris 2004, 11:19
Upss, bij domāts MP4-18
17. Septembris 2004, 21:19
mazliet offtopic, bet F1 sāk piedzīvot savu krahu

nu sviestsss :|
17. Septembris 2004, 21:22
ko tāds optimisms?