Publicēt atbildi

F1 mit McLaren Mercedes

06. Janvāris 2005, 12:04

[user]8980|Bismarks|[/user]RŠ iegulda naudu seksšopu attīstībā, tagad dabūjis rājienu no bračkas :P

vairs jau neiegulda...

F1 mit McLaren Mercedes

06. Janvāris 2005, 12:11

Nu ja ,brāļuks sadeva pa ausīm ,bet acis Ralfam vienalga tādas viltīgas ,kā Iļjičam :D

F1 mit McLaren Mercedes

06. Janvāris 2005, 12:44

nu viens bračka ir PČ, tad jau otram ar kaut kādīgi jāizceļas :P
hehz, iekš f1.lv atkal panesusies diskusija strap MŠ faniem un antifaniem un atkal vieni otrus cenšas pārliecināt par to, kurš stulbāks... tauta (abas puses) ir nelabojama... bet katrā ziņā tagad jau ir parādījusies jauna versija par labāko braucēju pasaulē un tas esot R.Gordons...es tak neiešu teikt , ka tāda labākā nemaz nav ;)

F1 mit McLaren Mercedes

06. Janvāris 2005, 17:33

Ričijs vakar nenolika uz muti Dakārā?

F1 mit McLaren Mercedes

06. Janvāris 2005, 18:18

Makrejam esot bijusi smaga avārija, es neredzēju. Tikai bildēs. Es jau biju par Makreju, patīk tas zellis. Bet nu RG ar nav ne vainas.

F1 mit McLaren Mercedes

06. Janvāris 2005, 20:20

Makrejs riktīgi nolika , detaļas un lāpstas pa pus Sahāru ,Belmondo jaunajam ,auto bez neviena riteņa un t.t. ,vēl tur viens bij normāli izjaucis auto ,vispār likās ka līķiem jābūt.

F1 mit McLaren Mercedes

06. Janvāris 2005, 21:29

ui, nerunā, pastījos tās bildes no Makreja avārijas, nu smagi, smagi, bet it kā esot OK. Dakāras rallijs vispār ir smags, lasīju par Nagļa piedzīvojumiem...nu liels respect tiem, kas tur brauc... Un manuprāt ne tikai uzvarētāji un finišētāji, bet arī tie, kas ņem tur dalību ir cienījami, jo ne katrs kurš var nenormālā karstumā močīt pa tuksnesi. Labi, pēc pusstundas jāapstās apskats :)

F1 mit McLaren Mercedes

13. Janvāris 2005, 20:13

lai arī testos nav labi salīdzināt 2 komandas pilotus, bet nu šī bija pirmā diena, kad M/M super duets izbrauca vienā trasē...

Kimi Raikkonen Team McLaren Mercedes 1m16.814s 125 apļi
Juan Pablo Montoya Team McLaren Mercedes 1m16.950s 93 apļi

F1 mit McLaren Mercedes

13. Janvāris 2005, 20:22

cik es pareizi saprotu, jo nekur pagaidām vēl neesu redzējusi apstirpinājumu, tad Maki startēs ar MP4-19B pielāgotu jaunajiem noteikumiem..jebšu ir kaut kas savadāk? kaut kā klusums par MP4-20...

F1 mit McLaren Mercedes

13. Janvāris 2005, 20:24

Mans nesaprata,Vurcs MM ir testeris , iekš f-1 bija murkšķiens par tiem testiem ,tur runa gāja arī par Vurcu ,kā otru MM braucēju,a ko tad Huans ,met svaru ???
Publicēt atbildi