Pašlaik esmu Ādiņās. Trase ir ok, nav tā pati sarežģītāka. Atsevišķi trases posmi varēja būt gludāki, bet tas ir sīkums. Ir viens liels BET. Pampaks, kas ir pirms priekšpēdējā līkuma. Uzstādīts droši vien speciāli. Normāli braucot un ejot lejā no pampaka, sitiens pa arkām garantēts. Ja var to pampaku nolīdzināt, tad trase ir ok un es braucu. Ar to pampaku es ar w220 tur nerādos.
Garkalnes trase ir viens liels grubulis un smilšu blāķis. Ledus atrodams apmēram trīs vietās un pati trase nav tā gludākā. Katrā ziņā lielu kaifu noķert bija praktiski neiespējami.
Адиняс раздолбана раллистами. Отморозки (BMW Club) вторые выходные собираются на Спилве! Трасса супер! Оттяг по полной! Можно поинтересоваться что по чём.
Ir vēl ezeriņš netālu no manis,jāievērtē,kas un kā.Ledum jābūt pietiekami biezam.Savu trasīti šogad neesmu sataisījis,bet vēl varu paspēt,ja atkusnis to ļaus izdarīt.
pirms kāda laika piedalījos ziemas gonku organizēšanā Spilvē. Tad lielākās problēmu sagādāja noslidinātie ledus līkumi. Par nelīdzenumiem noteikti nevajadzētu sūdzēties.
Un es domāju, ka jebkurā vietā būs izdevies pasākums, ja segums būs šitāds Citādāk būs sūkstīšanās gan par bedrēm, gan par slidenu ledu utt...
Paga paga, ja "Отморозки" saka, ka trasse ir sehr gut, tad moš músu maigajām un cierīgajām MB piekarēm tur nav ko darīt ?
Знаешь почему я поменял BMW на MB? Достал наглый взор четырёх фар: -Денег дай! На сервис, на ментов, на сервис, на ментов...!!! А ты говоришь: - Нежная подвеска! Я уже и забыл что она ломатся может!
karlis m rakstīja:pirms kāda laika piedalījos ziemas gonku organizēšanā Spilvē. Tad lielākās problēmu sagādāja noslidinātie ledus līkumi. Par nelīdzenumiem noteikti nevajadzētu sūdzēties.
Un es domāju, ka jebkurā vietā būs izdevies pasākums, ja segums būs šitāds
Citādāk būs sūkstīšanās gan par bedrēm, gan par slidenu ledu utt...
Обсолютно прав. В прошлом году на Спилве была стиральная доска. Ездить не возможно! В этом не сравнить.