09. Novembris 2004, 10:28
Mika un Amerikā? Tu kaut ko smagi jauc...viņš iemēģināja roku rallijā, bet nu tur rezultāti bija so/so...bet tur viņš pacs teica, ka jābūt ir atdevei, bet viņam tas esot bijis tā prieka pēc...
nu viņa karjera jau arī iekš F1 pašos sākumos nebija ļoti spoža, grūti gāja untas kāpiens līdz tam PČ bij smags, sākumā jau galīgi negāja (lotus vispār bij sū), tad sekoja 95.g. Austrālija, pa vidam 2 PČ tituli, un 2001.g. Austrālija....viņš tak solīja atgriezties, ir tak arī bijuši tādi piemēri, kad piloti atgriežas un paņem vēl kādu PČ titulu, kā piemēram Prosts.
09. Novembris 2004, 10:41
Ko tik viņš nepamēģināja un nekas nesanāca... Pat visādos testos vizinājās. Tagad atkal pamēģinās un nekas nesanāks. Protams, ka par atdevi un vēl nez ko jārunā, lai izsistu lielāku aldziņu. Domāju, ka varam par šo tagad nediskutēt, bet atgriezties te tad, kad viņš būs / nebūs čempions.
09. Novembris 2004, 10:49
nu bet DTM ir pirmās nopietnās sacīkstes ( doma tāda, ka viss, kas notika starp aiziešanu no F1 un līdz šim brīdim, vairāk bija just for fun priekš Mikas), pirmais nopietnais čempionāts...un nedomāju, ka viņš jau pirmajā sezonā kļūs par čempi, galvenais uzrādīt labus rezultātus.
09. Novembris 2004, 10:52
Un pēc tam "just for fun" izrādīsies arī DTM... Nekam citam neticu!
09. Novembris 2004, 10:57
tas viss iepriekš, ko viņš darīja, brauca Somijas rallijā, tad vēl šur tur, tas jau bija vienreizējs pasākums, bet te jau vesels čempionāts...tā es biju domājusi... neba par velti Hakis nometis svaru, uzsitis fizisko... katrā ziņā man nepatika SZ un tavs teikums, ka viš ir haļavščiks un tikai vārds...nu nav tā...nu ok, redzēsim, kā būs. es palieku pie sava - viņš ir talantīgs, pat ļoti, bet kaut kā tos pēdējos gados iekš F1 viņam pazuda motivācija un atdeve...vismaz no intervijām spriežot tagad = motivācija ir atpakaļ...
09. Novembris 2004, 15:29
didi...vinsh uzvareeja un kljuva par chempionu tikai tad, kad Ferrari vel tika stigota uz augshu, tad, kad Shumahers veel gatavoja to komandu....nevajag.......un tad, kad bija lidzvertigas komandas? kas notika tad? un velak, protams, Ferrari parsvars, bet taja gada, kad Ferrari pirmo reizi vinneeja konstruktora kausu?
09. Novembris 2004, 15:42
nu common Zigi, Ferrari jau 1997.g. varēja PČ paņemt, biķiņ ne to sanāca Heresā...neparproti mani, es tajā laikā, kad MH bāza MŠ, nevarēju viņu ciest, bet atzīstu, ka viņš bija ļoti talantīgs. 1998.g. F bija tikpat konkurētspējīgi kā Maki, 1999.g. - tur tikai varētu zīlēt ( kas protams ir pilnīgi un totāli bezjēdzīgi) kā būtu bijis, ja nebūtu bijis MŠ crash. 2000.g. jau F dominēja, atzīstu, kaut gan teicama uzvara Spa Hakim sanāca... Nu 2001.g. bij tāds kā viņš bij...katram var gadīties pa sliktai sezonai, bet Mikas uzvaras Indianapolisā un Silverstonā bij ko vien vērtas. Nu kā tu saki - haļkavščiks, token viņš tāds nav. Labi, peace.
Tik un tā labus rezultātus no viņa komandā AMG negaidiet ( pagaidām lai pāspēj savus komandas biedrus). Pat tagadējie AMG/M piloti neuzvarēja, kaut gan Pafets paņēma vairākas uzvaras...
02. Decembris 2004, 20:47
ja nu kādam baigi interesē sacīkstes, tad daru zināmu, ka sestdien pa Eurosport rādīs 20:00 pēc laikam jau Ljas laika, ja 19:00 pēc CET, Race of Champions. 90% I am sure, ka uzvarēs kāds WRC vecis :whistle:
02. Decembris 2004, 21:03
:woohoo: mans skatīsies! 8)
02. Decembris 2004, 21:05
mans a
.gif)
lieku uz Loebu!
.gif)
uz ko tu?