Publicēt atbildi

F1 mit McLaren Mercedes

25. Oktobris 2004, 15:40

huhz, KR gan sezona "labi" beidzās, par nekārtībām pitos BRAZ GP jāmaksā štrāfs :):) bet skatāmi tas bij gan!

F1 mit McLaren Mercedes

25. Oktobris 2004, 15:46

Domāju, ka tie $10`000 viņam paarāk pakaļu neplēsīs. Cīņa bija par 1o vietu, un tas ir svarīgāk, kā tā naudas summa. Stilīgi, ka pirmie trīs finišētāji uzstādija arī attiecīgi ātrākos apļu laikus. DC gan pa 1sek atpalika no KR. Diezgan nožēlojami.

F1 mit McLaren Mercedes

25. Oktobris 2004, 15:48

ņjā, no comments par DC...long term čučinātājs

F1 mit McLaren Mercedes

25. Oktobris 2004, 16:30

kas tur bija? neredzēju, pastāsta...

F1 mit McLaren Mercedes

25. Oktobris 2004, 21:02

[user]15951|JAnka|[/user]kas tur bija? neredzēju, pastāsta...

īsti nezinu, kas tieši tev interesē, bet droši vien pieņemu, ka JPM un KR tusiņš boksos :) Abi savu 1. boksu apmeklējumu veica reizē un reizē centās izbraukt no boksiem, it kā KR neesot redzējis, ka blakus pa boksu celiņu brauc JPM, bet sākumā it kā Kimiks bija priekšā, bet beigās izbraucot arā no boksiem, JPM izrādījās ašāks :) Kimiks par šo starpgadījumu saņēma naudas sodu. Man tik nebija skaidrs, kur pazuda Barika sekundes, jo pēc 1.boksu apmeklējuma viš abiem bija manāmi aizmugurē, lai gan pirms 1jiem pitiem bij abiem censoņiem priekšā.

F1 mit McLaren Mercedes

08. Novembris 2004, 16:57

ņu ko, būs mums jātaisa topiks ar nosaukumu DTM ;) Mans noteikti sekos līdzi nākošajā sezonā Mikas Hakinena gaitām šajā tīmā ;) Beidzot AMG-Mercedes team paziņoja to, par ko visu laiku gāja runas...

F1 mit McLaren Mercedes

08. Novembris 2004, 16:59

ai nu tas stulbais soms brauks ar AMG ???? da vinsh tak to vien var ka taisni pabraukt..nu gan.. :( Hakkinens ..veeee!!!!!! nabaga AMG!!! :x

F1 mit McLaren Mercedes

08. Novembris 2004, 17:04

man ta shkiba mute goda vards nesimpatizee..lai piedod visi vinja fan i, bet nu tad Kimis ir MR. Perfect...... 8D

F1 mit McLaren Mercedes

08. Novembris 2004, 17:11

[user]2|SuperZigs|[/user]ai nu tas stulbais soms brauks ar AMG ???? da vinsh tak to vien var ka taisni pabraukt..nu gan.. :( Hakkinens ..veeee!!!!!! nabaga AMG!!! :x

Khm, khm, par 2kārtēju pasaules čempionu nekļūst braucot tikai taisni.... :whistle:

F1 mit McLaren Mercedes

08. Novembris 2004, 17:15

jaaa, un tas bija tajos laikos, kad Mihaels stiigoja Ferrari augshaa-nu BAIGAIS sasniegums....man tas soms galigi nepatiik, biju laimigs, kad vinjsh ar savu Ernju aizvacas no F1..bet nee, tagad pie AMG.... :cry:
Publicēt atbildi