Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 1149 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 115  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: F1 mit McLaren Mercedes
AtbildeAtbilde saņemta: 30. Septembris 2007, 10:19 
Lietotāja avatārs
jā, un žēl, ka nav vairs intrigas... tomēr MŠ vs. MH laikos uij kāds stresiņš bija pirms pēdējās sacīkstes!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Septembris 2007, 18:34 
Lietotāja avatārs
Ferrari smagi arī nepaveiacās - ja Sc būtu pariņķojis vel pāris apļus un McLaren būtu jau jābrauc liet degviela būtu jau viss otrādi.

Hamiltonam arī ļoti paveicās ar 1majiem boksiem, pirms tiem Alonso atpalika tikai 2,5 sek, pēc viņiem tur jau bija 3 vai 4 citas mašīnas pa vidu.

Tagad lielākā intriga ir kas būs Hamiltona komandas biedrs 2008.gdā, jo Alonso tas nu nebūs.

Bet nu sacīkstes moments bija kā Sato aizdegas degviela un viņš degošs aizbrauc trasē :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Oktobris 2007, 08:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nu ko, situācija akal ļoti interesanta...

ļoti ceru, ka Alfonso nedūs titeli. liekas, ka Hams ir vairāk pelnījis ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Oktobris 2007, 10:41 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
McLaren kā komanda nolaida milzīgu luni. Vēl lielāku, kā Fuji Ferrari ar savu kļūdaino riepu izvēli. Liels fui, un lai tas nekad vairāk neatkārtotos. Savādāk mans tiešām sāks pārdomāt vai nu 1)sākt fanot par citu komandu vai 2)beigt skatīties F1. Vienkārši nožēlojami.....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Oktobris 2007, 10:43 
Lietotāja avatārs
būtu ideāli, ja neviens no viņiem nedabūtu titulu, bet nu no 2iem sliktākajiem variantiem, laikam jau Hams būtu vairāk pelnījis, bet viņš ar saviem komentāriem un izdarībām man nemaz nesimpatizē, tāds "es jau neko, man tikai 22 gadi, esmu debitants", bet tajā pašā laikā trasē uzvedas kā kings, visam jānotiek pēc viņa prāta, psiholoģiski terorizē ar saviem izteicieniem presē FA... Kaut gan ņemot vērā šīs sezonas notikumus, skandālus McLaren komandā, abu pilotu nesaskaņas un Ronstera izteikumus... būtu baigi jauki, ja FA paņemtu trešo un aizietu ar pirmo numuru atpakaļ uz Renault...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Oktobris 2007, 10:46 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

mjā. situācija ir ļoti nesmuka.

Kaut kāda galīgi jocīga sezona :sick:

P.S. pietrūkst MŠ :P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Oktobris 2007, 10:46 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user]Vienkārši nožēlojami.....

šī sezona ir vnk nožēlojama, bet tajā pašā laikā visinteresantākā pēdējo gadu laikā... bet tas, kas ir šosezon, vairs nav sports, es pat nezinu kā lai to nosauc... īsāk sakot - liela vilšanās....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Oktobris 2007, 12:05 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]3727|didi|[/user]būtu ideāli, ja neviens no viņiem nedabūtu titulu, bet nu no 2iem sliktākajiem variantiem, laikam jau Hams būtu vairāk pelnījis, bet viņš ar saviem komentāriem un izdarībām man nemaz nesimpatizē, tāds "es jau neko, man tikai 22 gadi, esmu debitants", bet tajā pašā laikā trasē uzvedas kā kings, visam jānotiek pēc viņa prāta, psiholoģiski terorizē ar saviem izteicieniem presē FA... Kaut gan ņemot vērā šīs sezonas notikumus, skandālus McLaren komandā, abu pilotu nesaskaņas un Ronstera izteikumus... būtu baigi jauki, ja FA paņemtu trešo un aizietu ar pirmo numuru atpakaļ uz Renault...

nu nu nu, nepārspīlēsim. lai nu ko, bet tas tieši ir FA, kurš uzvedas kā kings, pieprasa Nr.1 statusu, sabotē RD un žēlojas kā maza meitene. LH izteicieni lielākoties ir bijuši kā atbilde FA izteicieniem, un nevis otrādi. Jā, LH ir RD luteklītis, bet common - ko gan citu jebkurš cits gaidīja? For God`s sake, tas džeks ar McLaren un RD ir saistīts jau 10 gadus, viņš ir kā daļa no ģimenes...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Oktobris 2007, 12:07 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

man ar liekas, ka FA kauc kā mazs kucēns, kuram nav iedevuši kaulu....

Hams jūt, ka var un PROT uzvarēt, un kamdēļ tad laist FA priekšā?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Oktobris 2007, 12:32 
Eksperts
Lietotāja avatārs

mans stāsts ir vienkārš - es fanoju par komandu, un tad par tās pilotiem. respektīvi, komanda man ir Nr.1. ja kāds pilots (FA) nespēj cienīt komandu, kura viņam ir devusi labu mašīnu un iespēju uzvarēt PČ, tad attiecīgi man nav arī nekādas cieņas pret šo pilotu. Tādēļ FA novēlu uzvarēt PČ tikai tad, ja to neizdara LH.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 1149 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 115  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012