Citēt:
[user]3727|didi|[/user]būtu ideāli, ja neviens no viņiem nedabūtu titulu, bet nu no 2iem sliktākajiem variantiem, laikam jau Hams būtu vairāk pelnījis, bet viņš ar saviem komentāriem un izdarībām man nemaz nesimpatizē, tāds "es jau neko, man tikai 22 gadi, esmu debitants", bet tajā pašā laikā trasē uzvedas kā kings, visam jānotiek pēc viņa prāta, psiholoģiski terorizē ar saviem izteicieniem presē FA... Kaut gan ņemot vērā šīs sezonas notikumus, skandālus McLaren komandā, abu pilotu nesaskaņas un Ronstera izteikumus... būtu baigi jauki, ja FA paņemtu trešo un aizietu ar pirmo numuru atpakaļ uz Renault...
nu nu nu, nepārspīlēsim. lai nu ko, bet tas tieši ir FA, kurš uzvedas kā kings, pieprasa Nr.1 statusu, sabotē RD un žēlojas kā maza meitene. LH izteicieni lielākoties ir bijuši kā atbilde FA izteicieniem, un nevis otrādi. Jā, LH ir RD luteklītis, bet common - ko gan citu jebkurš cits gaidīja? For God`s sake, tas džeks ar McLaren un RD ir saistīts jau 10 gadus, viņš ir kā daļa no ģimenes...