25. Septembris 2004, 18:04
Hokenheimai arī nevajaadzēja notikt
25. Septembris 2004, 18:07
[user]387|elSprogo|[/user]Hokenheimai arī nevajaadzēja notikt

nu tas vēl tā, bet startā ietesties Jaguar aizmugurē, tas nu bija čiris čur..žēl jau, tā būtu jauns PČ mums pagājušogad, bet pac vien vainīgs bij... atceros, ka pēc tam f1.lv bija divas frontes - vieni aizstāvēja Kimiku, otri nežēlīgi nolika...
26. Septembris 2004, 10:14
tādas aizdomas, ka elSprogo alias fersuxx šī sacīkste iet pie sirds...
Bet Maki token nav nekādi izcilie stratēģi, vot gribēja 1.v., bet pakāsa pat 2.v....
26. Septembris 2004, 10:53
Ņā, biš M/M aplauzās. Bet savā ziņā pareizi darija - 2,3 vieta nav tik svariīg, galvenais ir uzvara. Viņi centās iet uz uzvaru, nesanāca. Šit happens. Bij ok, vienīgi DC atkal pierāda, ka braukt vinš īsti nemāk. MŠ - nu, ko lai tur saka. Vakar MŠ fani lielijās un stāstija, kā MŠ tagad visiem garām ies, visus nodzīs. Dažs labs pat domāja, ka būs kā Monzā. ROFL

Nu ko, gaidam Japnānu....
26. Septembris 2004, 10:58
tu gaidīsi Japnānu, es Japānu
bet DC atkal pierādīja, ka ir īsts losis. Bļin, bet tas Luka token ir maita, pārāk pārspīlēti un samocīti "priecājās" par Rubiņjo.
A par MŠ, man ir versija, ka F izmēģināja un eksperimentēja ar kaut ko, jo 5dienas FP gadījās tehniska ķibele, kas ir neraksturīgi F, tad mainīja dzinēju, tad startā uzreiz uzpildījās, pie tam bija 2 spun. Kaut kā aizdomīgi arī, ka 5dienas FP, kad MŠ esot izstājies, esot ar roku aizsedzis kameru, kas uzstādīta uz viņa bolīda...
26. Septembris 2004, 11:01
starpcitu, par MŠ jau es sapratu, ka nu šodien tur nekas labs nesanāks, viņam jau vairs nevajag nekur skriet...bet, ja tu runā par tiem, aks tur F1.LV rakstīja, ka nu MŠ tur parādši visiem...hmm...tie lielākie bļāvēji ir tie, kas atvainojos, bet maz sajēdz no F1. galvenais tagad ir lai beidzot Rubiņjo uzvar Brazīlijā..viņam šī uzvara ir kā uzvara PČ...
26. Septembris 2004, 17:44
drīz šis topiks pārvērtīsies par manu monologu laikam :?
26. Septembris 2004, 17:54
Neuztraucies, glabeejs ir klaat!

Pēc sacīkstes mani atkal kretinizēja līdz nelabumam tas mega-pārspīlētais Montezemolo prieks, ko didi jau minēja. Nu, bljin, common, ko tur bljin gaisu ar pirkstiem baksti, vai tad pirmā frickin` uzvara? Kautgan man nekas nav pret RB, man tas Teletūbijs patīk un gribot negribot jāsmaida katru reizi, kad viņš ir uz podesta augstākā pakāpiena, jo viņš tiešām izrāda īstu, neviltotu prieku. A tas Montezemolo jedritvai :arge: Tfu, debīlie F, kad izbeigs beidzot tēlot? Grrrr
26. Septembris 2004, 18:11
es jau gribēju postot iepriekš par DC sašutuma pilnus vārdus, bet tad es izdomāju, ka tomēr labāk ne, atnāks elSprogo un virzīs manā virzienā sašutuma plinus vārdus...
.gif)
tad es padomāju, ka tomēr neko nerakstīšu....
Ko tu apsaukā Rubiņjo, viņš tāds sweet izskatās, too much sweet priekš F1...bet man jau "patika" kā Luka pabakstīja RB uz goda pjedestāla ar tādu izteiksmi pavicinies-ar-šajā-virzienā-PR-nolūkos
26. Septembris 2004, 18:15
Es jau viņu neapsaukāju, viņš tak IR līdzīgs Teletūbijam. Viņš vienmēr tāds mīļš izskatās. Es tak sak, man nav nekas pret RB
.gif)
Btw, kapē DC un RŠ lietu izskatīs, a MŠ un Kliena lietu nē? Situācija takš tāda pati bija.....