Publicēt atbildi

Divu dienu G klases tests......

20. Septembris 2010, 22:37

Tvaix, tu joko? :D Es ar savām ielas riepām domājams ātri tur noslīktu, jo pat braucot pa pietiecīgākiem dubļiem(ne tādiem kā 4x4 sacensībās), gadījās, ka bija jāpamanevrēt, lai tiktu ārā....:super:

21. Septembris 2010, 23:11

Kapēc ne, ir tāda TURistu klase, kur ielas dzipiem domāts pabraukāt... Atmirst gan tā klase mazliet, jo daļa pagaišgad atbrauca ar diezgan sagatavotiem ielas auto, bet negribēja startēt kā sportisti, izveidojās GTU...
Bet šogad orgi izdomāja ka TR1 pārāk smags un nopietns izvērties, likvidēja GTU lai piespiedu kārtā vāktos uz TR1 klasi un TR1 lielie līderi ar savām pārbūvēm uz Open klasi.
Zo, šogad bija doma TUR kā tūristus parastus, grants ceļi, vietējais tūrisms, parasta orjentēšanās... Gluži ielas riepām nav ieteicams, mazliet agresīvāku vajag protektoru, lai dubli aizķer, G rūpnīcas bloķi dod lielu +. Varu pat pa kapeikām atdot vienas savas smilšu riepas, pirmās kuras TUR arī iebraucu ar pajaunu G...
Uz šo posmu bija ieradušies divi gab. un iemeta šos TR1 punktus palasīt ar mani, kurus var, nopietni arī gāja, bija baigi sausā un mierīgā gonka, ja atbrauktu 3 - sanāktu kvorums, domāju būtu arī savs tūristu bezceļš un varētu parādīt kā G rullē... :)
TUR nolikumu var izlasīt un secināt kas tur ir +/- un var pamēģināt aizbraukt labā kompānijā laba atpūta...
P.S. Es no tā torņa dzīvoju 5min attālumā, kad esmu Rīgā, man tur ir arī caurlaide braukt zem ķieģeļa, labprāt paskatītos kā jūs braucat... :)
Pēdējo reizi laboja TvaiX - 21. Septembris 2010, 23:15, kopā labots 1 reizi.

26. Septembris 2010, 15:10

Pēdējo reizi laboja antonsbungis - 11. Oktobris 2010, 11:50, kopā labots 1 reizi.
Publicēt atbildi