Publicēt atbildi

Re: Pirkt / Pārdot

13. Jūlijs 2017, 14:22

Mercedee rakstīja:
Mercedee rakstīja:Meklēju mercedes 190 aizmugurējo bamperi, rakstiet privāti. ;)

Piemirsu uzrakstīt, ka vajadzīga tikai plastmasas daļa/ uzlika. Vai arī kāds var ieteikt, kur nopirkt jaunu, vairākiem veikaliem prasīju, uz vietas nav un uz LV nesūta.

Tiešām neviens pat nezin kur jaunu nopirkt? :hvz:

13. Jūlijs 2017, 14:37

Ja neoriģinālais, tad DiviAuto var mēģināt meklēt. Var arī Domeniksā, ja interesē oriģinālais.
Detaļas numuru zini?
Uzraksti biedram MB-190, viņš mums te ir 190-to guru! :crazy:

13. Jūlijs 2017, 14:43

Mercedee rakstīja:
Mercedee rakstīja:
Mercedee rakstīja:Meklēju mercedes 190 aizmugurējo bamperi, rakstiet privāti. ;)

Piemirsu uzrakstīt, ka vajadzīga tikai plastmasas daļa/ uzlika. Vai arī kāds var ieteikt, kur nopirkt jaunu, vairākiem veikaliem prasīju, uz vietas nav un uz LV nesūta.

Tiešām neviens pat nezin kur jaunu nopirkt? :hvz:

Tās uzlikas atsevišķi jau gadiem neviens nepiedāvā, tikai viss buferis. Vēl vari cerēt atrast lietotu salauztu buferi ar normālu uzliku. Pats esmu saskāries ar tādu problēmu, ka nomainot uzliku izrādās, ka tā nemaz tik labi buferim nepieguļ, nezinu, cits ražotājs, mazliet nobīdīti stiprinājumi un nav tik labi, kā ar sākotnējo. Visticamāk šī iemesla dēļ arī uzlikas vairs atsevišķi nepiedāvā.

13. Jūlijs 2017, 14:45

Nu nez, šī info vēl ir jāpārbauda, jo to pašu teica par W124 bamperu uzlikām, lai gan vēlāk uzzināju, ka piedāvā gan.

13. Jūlijs 2017, 14:48

Atrast Latvija facelifta bamperu gruti, atsaviški neviens šrots nepardod melnu daļu.
A2018851321 jauna pag gada maksa 100 eiro.
https://www.drive2.ru/l/6127917/

Bet man kaut kur metajas, bet tur ir četri caurumi priekš sensoriem (sensori ja kas ari ir jaunie iepakojuma)

šodien pameklešu!

P.S. un ja veselu bamperu, tapat vismaz 50 eiro domaju bus cenniks. :super:

Atradisim!

13. Jūlijs 2017, 16:54

MB-190 rakstīja:Atrast Latvija facelifta bamperu gruti, atsaviški neviens šrots nepardod melnu daļu.
A2018851321 jauna pag gada maksa 100 eiro.
https://www.drive2.ru/l/6127917/

Bet man kaut kur metajas, bet tur ir četri caurumi priekš sensoriem (sensori ja kas ari ir jaunie iepakojuma)

šodien pameklešu!

P.S. un ja veselu bamperu, tapat vismaz 50 eiro domaju bus cenniks. :super:

Atradisim!

Paldies, der arī vesels ja citādi nav, ja atrodi dod ziņu ;) Es jau ņēmu no tevis detaļas, bet tad Tev nebija aizmugurējais bamperis.

14. Jūlijs 2017, 11:24

Sveiki,
Grasos brīvdienas izjaukt E250 W210 universalis, sudrabs.
Vai kas kādam ir vajadzīgs?
Lietie diski R17 bet vienam ir plaisa, luka un tā tālāk..
Whatsapp 29686654

14. Jūlijs 2017, 19:44

Куплю моторчики фароочистителей с щетками. Пм.

18. Jūlijs 2017, 16:47

Kāds varbūt nedārgi pārdod w124 ASD reduktoru? Var būt ar sadilušiem frikcijas diskiem, tekošām manžetēm/saļņikiem utt. Principā der arī tikai satelītu bloks ar asi un satelītiem - neizčakarēts. pm.
p.s. - var piedāvāt arī LSD ja nu kādam ir...
ATRASTS UN NOPIRKTS - vairs nav aktuāli
Pēdējo reizi laboja zenins - 26. Jūlijs 2017, 21:14, kopā labots 2 reizes.

19. Jūlijs 2017, 07:40

Cik ir nedaargi?ir man viens ar asd bet ne sadilushaa staavoklii ja interesee zvani 26186148
Publicēt atbildi