Publicēt atbildi

Re: Pirkt / Pārdot

21. Aprīlis 2016, 14:15

salventiy rakstīja:
Mizx rakstīja:
Mizx rakstīja:Tā kā jādabū auto atkal normālā izskatā, sāku uzcītīgāk meklēt W210 pirmsfeislifta priekšējo buferi. Citādi paziņa stāvlaukumā tam labo stūri pabojāja, bet izdevīgāk un saprātīgāk laikam būtu meklēt citu, nevis labot esošo jau iepriekš mazliet laboto. Vai kādam ir kas piedāvājams?

Nav kāds sastapis kaut kur normālu priekšējo buferi?

Es arī jau uzsāku meklējumus, jo vecais jau divas ziemas izturējis. :baigais: :crazy:
Attēls

Izskatās, ka mēs pa abiem no diviem buferiem varētu salikt vienu pavisam labu. Man apakšmalai nav nekādas vainas.

21. Aprīlis 2016, 14:53

Nav kāds sastapis kaut kur normālu priekšējo buferi?[/quote]

Es arī jau uzsāku meklējumus, jo vecais jau divas ziemas izturējis. :baigais: :crazy:
Attēls[/quote]
Izskatās, ka mēs pa abiem no diviem buferiem varētu salikt vienu pavisam labu. Man apakšmalai nav nekādas vainas.[/quote]

Droši. :smokin:
Visiem, kam zvanu, saka, ka vai nu sadauzīts bamperis, vai nu lūpas nav. :doh:

21. Aprīlis 2016, 15:17

:O Kāds nobrauks Tev Mersedess! Kur Tu viņu esi dzinis? Man pat sieva tik stipri to nenobrauc.

21. Aprīlis 2016, 15:39

Mr Brencis rakstīja::O Kāds nobrauks Tev Mersedess! Kur Tu viņu esi dzinis? Man pat sieva tik stipri to nenobrauc.

Man veselu gadu ir braukts bez arku putekļusargiem, tāpēc tur iekšā ir briesmas, un kāds nesen pie skolas iebuktēja tā, ka bamperis atkrita, bet video diemžēl tik ilgi nebija saglabājies, durvis jau otro gadu bez krāsošanas, un jau ir ārā metamas, tāpēc tagad meklēju bamperi, jo gribas uzreiz pasūtīt spārnus un visu priekšu vienlaicīgi savest kārtībā. Nesarūsējušas MB durvis atrast ir neiespējami, gadās, ka apakša visa ir lieliska, bet kā noņem nost bumiju, tā briesmas. Bet tā man viņš visa gada laikā tiek braukts pa visiem ceļiem un pļavām, kur tik acis rāda, un pa grants ceļiem, neskatoties uz to stāvokli tiek braukts tik pat ātri kā pa šoseju. Atzīstos, patīk tā milzīgā putekļu siena, kas paliek aiz manis. :P

21. Aprīlis 2016, 16:43

salventiy rakstīja:
Mr Brencis rakstīja::O Kāds nobrauks Tev Mersedess! Kur Tu viņu esi dzinis? Man pat sieva tik stipri to nenobrauc.

Man veselu gadu ir braukts bez arku putekļusargiem, tāpēc tur iekšā ir briesmas, un kāds nesen pie skolas iebuktēja tā, ka bamperis atkrita, bet video diemžēl tik ilgi nebija saglabājies, durvis jau otro gadu bez krāsošanas, un jau ir ārā metamas, tāpēc tagad meklēju bamperi, jo gribas uzreiz pasūtīt spārnus un visu priekšu vienlaicīgi savest kārtībā. Nesarūsējušas MB durvis atrast ir neiespējami, gadās, ka apakša visa ir lieliska, bet kā noņem nost bumiju, tā briesmas. Bet tā man viņš visa gada laikā tiek braukts pa visiem ceļiem un pļavām, kur tik acis rāda, un pa grants ceļiem, neskatoties uz to stāvokli tiek braukts tik pat ātri kā pa šoseju. Atzīstos, patīk tā milzīgā putekļu siena, kas paliek aiz manis. :P

:super: :super: :super:

21. Aprīlis 2016, 18:07

RN rakstīja:
salventiy rakstīja:

:super: :super: :super:

Izskatās pēc sarkasma. :baigais: :haha:

23. Aprīlis 2016, 06:20

pārdošanas H&R 29569-2 originālas atsperes sēdinātas, prieks Mercedes W124, atrodas Riga. Cena par visam 4 atsperem 140 EUR

PM vai 2974 pieci409

Attēls

26. Aprīlis 2016, 18:56

Pārdodu diskus kā foto ar pilnigi jaunam 205/60/R16 ziemas riepām 2015.g ražotas
Par visu komplektu diksi + riepas (var likt uz auto viss kārtībā,nobalansēts)
190 eiro
t.268 68 667

Attēls

19. Maijs 2016, 12:23

Pārdodu mazlietotas busa/apvidnieka vasaras riepas Nokian Zline. Izmērs 235/55R17, slodes un ātruma indekss 103Y. Stāvoklis gandrīz kā jaunām. Nopirku jaunas rudenī un paspēju labi ja 2000km nobraukt. Auto pārdevu un riepas palika. Jaunas komplekts maksāja ap 500 eur, tagad četras atdošu pa 300.

Attēls

21. Maijs 2016, 15:28

Tirgoju pirms feislifta priekšējo bamperi, sudraba krāsā, varētu teikt, lieliskā stāvoklī. Miglinieki komplektā, lūpa neskarta. BIldes varu PM atsūtīt interesentiem.
Publicēt atbildi