Publicēt atbildi

Re: Pirkt / Pārdot

18. Septembris 2015, 16:06

Tas, ka w124 sēdekļu apsilde ir tikai priekšā ir fakts. Bet otrs fakts, ka priekšas un pakaļas sēdekļu konstrukcija ir līdzīga, proti, apsildes elementus apšuvumā var ielikt tāpat kā priekšējiem sēdekļiem. Ja to var izdarīt, tad atiek uzlikt priekšas apsildei paralēlu sēdekļu apsildes pravodku ar releju un pogām priekš aizmugures, kura darbojas pilnīgi neatkarīgi un to idarbina aizmugurē sēdošie. Manā gadījumā tie ir bērni. Atliek vienīgi atrast labāko variantu kur izvietot pogas. Potenciālā vieta tām ir durvis. Citā variantā jumta apšuvums. Tā lūk.

Tādējādi man ir nepieciešams standarta w124 priekšas sēdekļu apsildes komplekts, protams, lietots.

18. Septembris 2015, 22:05

benzman rakstīja:Oriģināli W124 piedāvā tikai priekšējiem sēdekļiem apsildi, cik man ir zināms.
Attiecībā uz apsildes elementiem, tad kādu laiku atpakaļ (vēl latos naudu skaitījām) Domeniksā man teica, ka tos vairāk neražo un tie esot palikuši kādi 50gab. pēdējie pa visu pasauli.

Maksāja, ja pareiz atceros 2x50eiro uz vienu sēdekli.

Ir redzēti arī aizmugurē, vienu reizi bija iespēja tādā sēdēt.... interesants eksemplārs.... :ninja:

18. Septembris 2015, 22:49

Tādu lūk tādu es arī gribu sataisīt.

Jā es arī esmu dzirdējis, ka premium w124 esot bijusi sēdēkļu apsilde pakaļā, bet vai tas atbilst patiesībai, nezinu.

19. Septembris 2015, 00:16

Tas nebija nekās baigais premiums, bija OM603 3.0 turbo ar ādas salonu un klimatu, un visi 4 sildāmi beņķi, ja pareizi atcero auto bija no skandināvijas.

19. Septembris 2015, 10:48

Perku no W210 ar digitalo klimu peckas ventilatoru.
Nezinu varbut ari der no parastajiem.

19. Septembris 2015, 10:53

SWAT`s rakstīja:Tas nebija nekās baigais premiums, bija OM603 3.0 turbo ar ādas salonu un klimatu, un visi 4 sildāmi beņķi, ja pareizi atcero auto bija no skandināvijas.

Kurā vietā tam modelim bija ieliktas podziņas pakaļējo sēdeļu apsildes ieslēgšanai. Vai atceries?

19. Septembris 2015, 15:57

Siikais rakstīja:Perku no W210 ar digitalo klimu peckas ventilatoru.
Nezinu varbut ari der no parastajiem.

Kluba biedram Artūrs tāds bija. Ātruma regulatoru es jau atpirku, ventilators palika.
Ventilatoriem vajadzētu būt vienādiem, atšķiras tie ātruma regulatori.

19. Septembris 2015, 21:03

Mr Brencis rakstīja:
SWAT`s rakstīja:Tas nebija nekās baigais premiums, bija OM603 3.0 turbo ar ādas salonu un klimatu, un visi 4 sildāmi beņķi, ja pareizi atcero auto bija no skandināvijas.

Kurā vietā tam modelim bija ieliktas podziņas pakaļējo sēdeļu apsildes ieslēgšanai. Vai atceries?

Durvīs bija tāda kā kastīte ar vienu pogu vietā, kur mehāniskajam logam ir airis.

21. Septembris 2015, 10:35

Hello!

Velos iegadaties lietotu vaditaja galvas atzveltnes motoru/mehanismu prieks CLK 209 (iespejams ka w203 un w211 ari der) jo sedekli ir vienadi. Ja ir ko piedavat, PM!

Attēls

22. Septembris 2015, 22:30

Garāžas tīrīšana - MB w123 detaļas

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... kSFU=.html
Publicēt atbildi